Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeee94

Tez nie możecie żyć bez niszczenia siebie?

Polecane posty

Gość eeeeeeee94

wróviłam dziś z imprezy na której się upiłam, bo nie mogłam się naćpać jak zawsze ( zbyt mało pieniędzy i czasu) , po powrocie zjadlłam wAfka ryżpwego,którego zwymiotowałam ,bo nie chcę przytyć plus cały czas myślę o fAcecie,który potraktował mnie na zasadzie 'w sam raz na raz '. mam prawie 19 lat i nie pamiętam , żebym kiedykolwiek prżeżyła dzień bez robienia sobie na przekór ( zanim weszłam w okres dojrzewania i jednocześnie narkotyki, alkohol,seks, anoreksje,bulimię itp mialam narwice natrectw, robilam sobie krzywdę typu drapanie się itp) . jestem inteligentna, ładna, chuda i mimo,że zdaję sobie z tego sprawę męcze się sama ze sobą i siebie nie lubię. eeeee,mam dosyć. mam nadzieję, że nie tylko ja mam tak najebane wngłowie :(

Gość masz naje... w głowie
ale czego oczekujesz od nas?

Gość eeeeeeee94
że dużo osób tak ma i to normalne.

Gość nienormalne
do zakładu, potem psychopaci sie tworza z czegos takiego 🖐️

psychopata to fajny wyraz, fajnie że zasłyszałeś i używasz ale jak to się ma do przypadku?:O Kryteria diagnostyczne Aby zdiagnozować psychopatię, muszą wystąpić następujące objawy: długotrwałe zachowania antyspołeczne (udowodnione występowanie przed 15 r.ż. nawykowe kłamstwo, wcześnie podejmowane zachowania seksualne o charakterze agresywnym, nadużywanie alkoholu, kradzieże); aktualnie: nierówne postępy w nauce/pracy, brak odpowiedzialności rodzicielskiej, łamanie prawa przestępstwa pospolite, niezdolność do trwałego związku, powtarzające się akty agresji, impulsywność, okrucieństwo; Kryteria diagnostyczne ICD-10 nieliczenie się z uczuciami innych lekceważenie norm niemożność utrzymania związków niska tolerancja frustracji i próg wyzwalania agresji niezdolność przeżywania poczucia winy i uczenia się (kary) skłonność do obwiniania innych

tak jak mnie tu nazwano raz psychopatką, a raz schizofreniczką jak te dwie rzeczy się mają do nerwicy i fobii społecznej to kurva nie wiem ale fajnie pomarańczki że znacie te słowa

Gość co ty gadasz
usprawiedliwianie sie na sile,skoro ktos tak cie nazwal to znaczy ze mial podstawy :D

? albo że nie zna pojęć. tak samo nie znali pojęcia "kurwa"

Gość co ty gadasz
albo ze dostosowujesz znaczenia pijec tak aby bylo ci wygodnie

? co JA MÓWIĘ ŻE TO ONI NIE znają pojęć poza tym nie wiem jak się do tego odnieść bo to zazwyczaj tchórze krzykną coś tam bez żadnego uzasadnienia i myślą że wygrali internet:O kafe patolstwo

Whedif, czesc. Po pierwsze, zeby miec podstawy trzeba miec dowody.. a jakie dowody maja w stosunku do whedif ze ja tak nazwali ? znaja ja? ludzie duzo rzeczy wiecej lub mniej przyjemnych wypisuja na kafe.. i to powod zeby kogos od razu nazywac typowa "wariatka" bo tak to wyglada.. dziewczyna w tym momencie na innym poscie pyta, co zrobic, zeby sie zabic.. Jak ja nazwiecie? Obrzucicie blotem, a moze taka wlasnie dziewczyna potrzebuje 2 zdan wsparcia. Nikt nie wie co w czlowieku tkwi dopuki sie kogos nie pozna. A takie denne i beznadziejne teksty to mozecie wypisywac sobie na forach dla egoistow.. Pozatym jak wiecie kafeteria to magazyn dla kobiet.. wiec z was facetow tylko sie smiac ze czytacie babskie tematy i kpicie z nich. Po prostu zenada..

Moja matka jest psychopatka. Nawet z badania psychiatrycznego wyszlo, ze nie potrafi panowac nad swoja impulsywnoscia a do tego doswiadcza ambiwalentnych odczuc, jednak lekarze postawili diagnoze opierajac sie na wlasnych obserwacjach,nie wiedzac i nie widzac tego, co ja.

Gość eeeeeeee84
ale ja bad sobą doskonale panuję przy ludziach przy których muszę ( typu rodzina, znajomych mam w dupie, bo dobieram sobie samych narkomanów albo iidiotów) więc psychopatką raczej nie jestem,

Lekarze swierdzili, ze jest psychopatka czy Ty ? Impulsywnosc i ambiwalentne odczucia nie czynia czlowieka wariatem. Sa rozne tego kryteria. Co Ty zaobesrwowales/as u niej?

Taka jedna :) - cześć:) mi się wydaje że to forum byłoby nawet znośne, gdyby była obowiązkowa rejestracja i normalni moderatorzy ale cóż - to forum tylko dla zabawy ;)

Gość eeeeeeee84
po prostu nie mogę znieść swojej osiba, żyję dla kogoś zamiast dla siebie, tego w objawach psychopatii chyba nie ma.

Whedif - twierdze to samo. Zreszta gdyby Administratorzy zwracali wieksza uwage na to co tu sie wypisuje byloby mniej zwad. W koncu to magazyn dla osob ktore chca pogadac a nie wylewac pomyje na siebie. eeeeeee84 - To dlaczego dobierasz sobie takie towarzystwo? Chyba sama potrafisz ocenic czlowieka po zachowaniu. Sama na wlasne zyczenie trzymasz sie wsrod takich ludzi.

Gość eeeeeeee84
bo przy nich nie muszę się martwić o to co o mnie myślą , nie nudzę się, mogę ćpać, normalni, mądrzy, zdrowi ludzie chyba takich rzeczy nie robią i wysnuwają odpowiednie wnioski.

A przy nie pijących, nie cpajacych musisz sie martwic co o Tobie mysla? nudzisz sie przy takich ludziach? Hmm jezeli tak to jestes jedna z nich i trudno ci bedzie cokolwiek doradzic. Bo Tobie po prostu tak wygodniej. Sa ludzie, ktorzy lubia sie zabawic, nie koniecznie ćpaja, pija.. a jednak potrafia sobie zapelnic czas. I w takim towarzystwie da sie dobrze bawic, naprawde. Odizoluj sie na jakis czas od swoich "dobrych" znajomych. Pomysl, ze kiedys mozesz tego zalowac. Ograniczaj kontakty nawet kosztem nudy. Bardzo Cie prosze. Ja nie cpalam ale lubialam sie napic. Alkohol z czlowieka robi wariata tym bardziej w mlodym wieku. Potem opinie bedziesz miec zszargana, a tego pewnie bys nie chciala. Znajdz sobie fajne zajecie. Jest duzo ciekawszych rzeczy niz cpanie.. Zycze powodzenia.

Gość eeeeeeee84
bardziej pasowałabym do tych pierwszych pod,względem intelektualnym, ale boję się każdej chwili spędzonej z normalną sobą i to o to chodzi, nie o nudę. kiedyś, zanim uzależniłam się totalnie od nakrotyków lubiłam nawet spędzić wieczór czytając książkę czy choćby ucżąc się. a teraz nie mogę myśleć, czuć, bo doprowadza mnie to do szału. prawdopodobnie do terapii dorzucą mi leki jakieś, więc chociaż to mnie jako tako pociesza. będzie łatwiej.

Gość eeeeeeee84
dziękuję :)

Najwiecej psychopatow jest wsrod lekarzy wiec nie wiem, czy oni sa w stanie wlasciwie oceniac innych. Zdrowi ludzie czesto kieruja sie intuicja a psychopaci musza ustalac fakty, sa nieufni przez ich emocjonalna slepote a ja swietnie takich ludzi wyczuwam, dlatego ze mialam doskonaly obraz do obserwacji w domu. I na psychopatow tez trafiam, chyba podswiadomie chcac zmierzyc sie z lekiem, ktory wyzwala we mnie moja matka po dzis dzien. A psychopaci zazwyczaj sa niewidzialni, perfekcyjnie odgrywaja rozne role spoleczne, tylko w kontakcie z ofiara ukazuja swoje prawdziwe oblicze. No i jakies ustalone normy etyczne tez maja za nic, nie szanuja ludzi, chyba ze na pokaz. Najwazniejsza bronia jest manipulacja, kazdy spotyka takich ludzi, a ja czasami im nawet wspolczuje, te ryzykowne zachowania, alkoholizm biora sie, podejrzewam, z poczucia pustki ale chce wierzyc, ze to znak, ze ta choroba moze byc wyleczalna.

Gość nmmmm
autorko, rozczaruje cie! Nie kazdy jest cpunem i dziwką tak jak ty (formy grzecznosciowe specjalnie pisałam z malej literki, po prostu brak mi szacunku do ciebie)

Gość pijany kjójićek
nie mozemy 😭🖐️

Gość eeeeeeee94
up

Gość nmmmm
jestem sama nieszczesliwym goownem :O kto mnie w koncu ostro wyrucha? :O

Gość nmmmm
i jestem transem analnym czekajacym na mojego azora :classic_cool:

Gość nmmmm
Odżywiam się tym co skapnie z tatowej pupy