Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Kto lubi o tej porze słuchać muzyki?

Polecane posty

Depeche Mode - Never let me down again David Bowie - Bewlay brothers Tina Trurner - Privat dancer Dire Straits - Calling Elvis Matthews Southern Comfort - Woodstock The Doors - People are strange The Beatles - Hey Jude Niel Young - Cinnamon girl chyba w jednej "tonacji"

ludzki przedmiot - nie będę Ci słodzić i ta propozycja byłaby dla mnie:O porąbana:D :O:O:O:O:O:O:O. ale to nie znaczy od razu że Cię nie lubię:) Sting ma taka smutną piosenkę "When We Dance:("

Gość Zocha 0000
Foreigner spoko. Ja Wam moge zaproponowac Crazy Town- Butterfly, Iron Maiden Aces high, Cradle of Filth Temptation, Prodigy Spitfire, Limp Bizkit nuta z Mission Impossible 2. Enjoy :-)

zocha zmienia tonację: Iron Maiden - The number ot the beast Motorhead - Sce of spades Prodigy - Ruff in the jungle (zeby nei było w kółko breath i Firestarter) Janis Joplin- Try Type 'O' Negative - Christian woman Jimi Hendrix - Foxy lady, a z pościelów Little wings Megadeth - Symphony of destruction Deep Purple - Anya Tool - Sober Black Sabbath - Iron man The Dorrs - riders on the strome Ravel - Bolero ;) v Limp Bizkit, Linkin Park i Nicklebug nie trawię, więc Korn - Blind Biohazard - Failed territory Marilyn Manson - Minute of decay

Gość Zocha 0000
Skad ta pewnosc Ludzki? O ile jeszcze jestes... Akronim, plyta IM Number of the beast cala jest mega!!

2 byki w jednym zdaniu: The Doors - Riders on the storm dodam: David Bowie - Changes System Of A Down - Toxicity ale to nie o tej porze dnia Bob Dylan - Like a rolling stone Arlo Guthrie - Coming Into Los Angeles Nirvana - Heartshaped box i nieśmiertelne pościelówy z dwóch różnych końców stanu: Scott McKenzie - San Francisco The Mamas & The Papas: California Dreamin' dalej smęcę: Seal - Kiss from a rose The Cure - Lovesong Jane Siberry - It can't rain all the time i z przymrużeniem oka: Marino Marini - Nie płacz kiedy odjadę

Gość Zocha 0000
To juz na jutro, uciekam spac, buzka papa

zocha, nie jestem fanem IM i całej new wave of britsh heavy metal, ale moim zdaniem to ich najlepsza płyta i chyba najlepszych całego tego nurtu a to mi się kojarzy z innym utworem IM: Gary Moore - Over the hills and far away i jeszcze coś głupkowatego i lekkiego: The White Stripes - Well it's true that we love one another a ze zwietrzałych pościelów: Pop Tops - Mamy blue

Gość cokolwiek nie napiszesz i tak
juz zawsze mi sie bedziesz z kupa kojarzyl:O:( a kiedys nawet cie libilam:(