Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haha hi ho

Nie ma innej opcji jak wiara w Boga

Polecane posty

Gość haha hi ho

1. jak nie ma wiary życie nie ma sensu dziekuje ateisci moga isc na drzewo

Gość bardzo ciekawy artykul,polecam
d

Gość haha hi ho
tak, oczywiście, sprokurowane bajery, ale pomysl, po co te zycie tylk0o po to aby na chwile zaistniev na faceboku? tylko po to aby kredyt wzac? po co to, jak nic nie ma to zyjmy te 55lqat i psps, live is brutal dzieci nie onchodzą, żona nie obchodzi, miłość nie istnieje

Gość haha, a dlaczego życie ma mieć
sens? bo wy biedne robaczki sądzicie, że musicie dla kogoś coś znaczyć? to wasze EGO mówi ale ok, bóg jest, zbawi was żyjecie wiecznie w nowym Jeruzalem i to ma być sensowne?:D

nie, no jest wielka istota którą obchodzi twoja marna egzystencja, tak jesteś taki ważny dla wszechświata :D to się mania wielkości nazywa:D

Gość haha hi ho
jak nie ma boga to zycie nie ma sensu, po co zyjesz czlowieku, nie wiesz po co prawda?

tak samo jak i twoje, ale ty wolisz spędzić jedno życie które masz na łudzeniu się i przekonywaniu innych, ja natomiast na korzystaniu z niego, poznawaniu i zaspakajaniu ciekawości, wyznaję pewne wartości bo do skrajnych hedonistów się nie zaliczam, ale wyznaję je nie dla nagrody w raju czy ze strachu przed karą . robię po prostu to co JA uważam za słuszne, a nie bo mi ktoś coś każe, mam własne sumienie:) zauważ, ja żyję tak jak chcę - szczęśliwie, a to Ty zakładasz topiki na podrzędnym forum:) więc ciesz się dalej swoją "wiedzą" :D

Gość haha hi ho
co znczy korzestac z rzycia, ile masz lat? na drugie pytanie odpowiesz masz ok 20ltek, jestes pełen nadziei ze zarobisz kaske, ze pojedziesz do ktajów uni , bedziesz sie cieszyl pelnia zycia, wspaniale, i nie beda ci obchodzic ludzkie problemy bo ty ich teraz nie masz ") jakie to piekne i daewinowskie ::)

Gość wyjątek
rzyć =dupa to miałeś na mysli? :D:D:D

Gość Słomek od trawasa
Ja tam w boga wieże! a wiecie dlaczego bo go widzę bozi nie da się spojrzeć w facjatę bo prawdopodobnie jej nie ma jak Jezus powiedział bóg jest duchem i żaden żywy ludź nie zobaczy ale da się zobaczyć bozie przez jej działania to jak się nami opiekuje bóg zazwyczaj objawia się w zbiegu okoliczności bóg jest co do szatana to łatwiej jego mordę zobaczyć bo on jest panem tego świata bóg dał mu władanie co można wyczytać w biblii ale bozia nas kocha i nie jesteśmy sierotami to zazwyczaj wolna wola człowieka nie pozwala bozi na ingerowanie w nasze życie

Gość wyjątek
Wszystkim analfabetom nakopałabym z przyjemnością do doopy i wysłała do podstawówki. :D

Gość haha hi ho
Jaqk am miec twarz? moja? Twoja? nasza? ma taka jaka masz sam slomku, jakby bóg sie nami nie opiekowal juz by byl dawno koniec, pomysl logocznie, po co jestes i po co masz wolna wole mozg myslenie? no po co? zapewne tylkko po to aby isc ns film 3d nazryc popcorny i napic coli, po to nasze istnienier, hehehe pomysl

Gość haha hi ho
wyjatek ale o co ci chodzi?

Gość wyjątek
Nie obrażaj Boga pisząc Go z małej litery. To po pierwsze. A po drugie, trzecie i ostatnie, zanim zaczniesz coś pisać sięgnij czasami po słownik języka polskiego bo to wstyd nie znać swojego ojczystego języka.

Gość haha hi ho
madame ja nie, a ty nick taki ze siedzisz w domku bez celu zapewne i co dania na musztardzie co? podaj przepisy niech wszyscy skosztuja

Gość haha hi ho
człowieku znam bardzo dobrze nasz jezyk i pisownie, piszac bog z malej to ni eponizanie nie nie znajomosc pisowni, ta wyszlo, mam nadzieje ze nie bede sie zmazyl, milo ze wypominasz

Gość prawda musisz znaleźć
tak wierzcie w Boga, ale nie w Kościoły, nie w Księży. Bo tak naprawdę Kościoły Katolickie I inne w tym cały Watykan to wymysł szatana. googluj Papież siedzi na odwróconym krzyżu. Wiec wierzcie w Jezusa I jego przesłanie jakie miał dla ludzkości. Ale odwróccie się od Kościoła bo to jest Szatan 100%

Gość haha hi ho
ile masz lat ze takie bzdety piszesz, a co ci ten kosciol ptzrszkadza, to firma, pomost, do zycia wiecznego, zal ci na kosciol ale na zlodziejaszkow w rzadzie to placisz chetnie bo nic nie mozesz zrobic bo zrobili prawo, ale opluc koscol jest latwo, bo taka moda no gratuluje

Gość Słomek od trawasa
ja tam jestem dyslektykiem i sram na wasze opinie o ortografii jakbyście wy wcale błędów nie robili co do boga bardziej wy obrażacie go swoimi chorymi religiami i teoriami niż ja pisząc z małej litery w ogóle co to za różnica bo ktoś tak powiedział można to porównać z tym tekstem pseudo dziennikarskim nie wiadomo czy to powiedział Benedykt a jak powiedział to jakim prawem benedykt jest nieomylny bo sobór tak powiedział w bibli nie ma nic o tym tak samo o papieżach Jezus wręcz przeciwnie powiedział że wszyscy są równi

nie znasz prawdy się nie odzywaj najlepiej. Tak to firma, firma stworzona przez złe siły szatana. Wyszukaj informacje, są dostępne. Tak samo, jak inne rzeczy, kapitalizm. Wiec jesteś niestety głupi, że tak wierzysz w kościół. Bo Bóg czy lepiej Jezus przegrywa wojne z Kościołem. A ty pomagasz złu.

Gość wyjątek
Słomek, nie podskakuj. :-P

Gość Słomek od trawasa
Morda śmieciu

Gość wyjątek
też Cię kocham :D

Gość Słomek od trawasa
dobrze powiedziane podszywie ;)

Gość wyjątek
no weź, nie rozśmieszaj mnie bo mi zajady popękają :D

koncerny muzyczne = zło totalne wyszukaj jak się wielbi tam szatana

kościoły to zło nie wiara w Boga / Jezusa dobro przegrywa na świecie, bo dzięki takim ludzią jak ty co broni Kościoły Katolickie Trzeba być dobrym, tworzyć dobro, ale uważać na instytucje typu wilk w owczej skórze jak Watykan, Kościoły, czy to Prawosławni, Ewangelickie czy Katolickie. To wszystko jest dziełem szatana. Jezus był jednym z rycerzy dobra, walczył słowami - zapłacił za to powiesili go tacy ludzie, jak Ty którzy twierdzą że Kościoły są potrzebne.

Gość Słomek od trawasa
niestety ale nwo jest wszędzie jak ktoś wyżej napisał że szatan jest w przemyśle muzycznym ale nie tylko piramidki można spotkać i w filmach politycy powtarzają nwo nwo nwo nawet papieże