Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka333

kiedy do zerówki?

Polecane posty

Gość martynka333

WITAM,MOJA CORKA W PRZYSZLYM ROKU MA 4 LATA-URODZILA SIE W 2009 ROKU.JAK TO TERAZ JEST Z TYM POJSCIEM DO SZKOLY? ZEROWKI?CZYTALAM TROCHE ALE,NIKT NIE WIE JAK TO MA SIE DO TEGO ROKU CZYLI DZIECI Z 2009? CZY SZKOLA PRZYSLE MI JAKIES ZAWIADOMIENIE CZY SAMA MUSZE ISC ZAPISAC MALA NP DO ZEROWKI? PRZEPRASZAM MOZE TO GLUPIE PYTANIA ALE TO MOJE PIERWSZE DZIECKO;)I NIE JESTEM ZBYTNIO ZORIENTOWANA;)

Gość martynka333
HALLO ,ZNAKTOS ODPOWIEDZ NA MOJE PYTANIE???

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
Powinnaś zapisać dziecko do przedszkola. Do zerówki w wiekub 5 lat powinno chodzić. To czy Twoje dziecko pójdzie rok wczesniej do szkoły niewiadomo. Na razie w 2014 jest postanowienie, że dzieci pójdą jako 6 latki.

Gość koomi
Hmm... "MOJA CORKA W PRZYSZLYM ROKU MA 4 LATA-URODZILA SIE W 2009 ROKU" Ciekawe, mój syn też urodził się w 2009 roku i w tym roku ma 4 lata, więc ciekawi mnie jakim cudem twoja córka urodzona w 2009r dopiero w przyszłym roku będzie miała 4 lata. Bardzo zastanawiające :P

Gość martynka333
koomi-zwykłe przejęzyczenie miało być w tym roku...;)

Gość no patologia do kwadratu
mój też z 2009 i właśnie go zapisałam do przedszkola. na drugi rok już zerówka, a za 2 lata pierwsza klasa. szok!

Gość martynka333
;)

Gość mama dwóch dziewczynek
CZYTALAM TROCHE ALE,NIKT NIE WIE JAK TO MA SIE DO TEGO ROKU CZYLI DZIECI Z 2009? ;-( Nie rozumiem Twojego pytania, dziecko ma 4 latka i może, ale nie musi iść do przedszkola. Za rok masz obowiązek zapisać dziecko do zerówki, tzw przygotowanie przedszkolne w szkole lub przedszkolu. Tak jest na ten moment.