Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Szczęsliwa Mamusia_

Czy uważacie że państwo powinno płacić mamą pensje?

Polecane posty

Żal was bierze bo ja mam dzieci a wy nie i męża. Wy niesety nie znacie słowa macieżyństwo i jest mi was żal. Bo dla kobiety macieżyństwo to obowiązek każda kobieta powinna spełnić się w roli matki

Gość a za co???
nie zawistne normalnie myslace. Nie wyobrazam sobie ze po wszystko wyciagam reke do meza:) cche mu kupic np prezent i mowie kochanie daj pieniadze bo masz dzisiaj urodziny i musze ci cos kupic:)) przynajmniej stac mnie dla niego na wypasione prezenty za moja kase.

Gość bardzo zapuscilas sie w
swoim bachorowaniu?. Juz pewnie w dresie chodzisz z wlosami tlustymi i smierdzacymi.

Gość kredka bambino26
zal to mnie bierze jak kobieta, ktora niby jest matka walo podstawowe bledy...Mam dzieci, ba nawet mam meza (wedlug niektorych to mega osiagniecie) ale do glowy mi nie przyszlo zeby panstwo mi placilo jakas pensje. Sama umiem na siebie zapracowac. Jak widac dla niektorych to abstrakcja

Gość Loss santos carlos
Becikowe nie starczy i pensja meza? To oddaj dziecko tam gdzie starczy. W summie nawet to becikowe powinni zabrac, bo sa wazniejsze sprawy.

Gość bardzo zapuscilas sie w
popros meza by ci slownik kupil. Chodz glupota nie boli. Pokazalam mojemu m twoj watek by widzial jakie "madre" po swiecie chodza.

Z kim ja tu rozmawiam. Nie ten poziom i kultura

Gość kredka bambino26
No masz racje, nie dorastasz nam do piet sloneczko :D:D:D

Gość cxjhdue
Zamknij pochwę bo echo niesie

Bambino wracaj do działu poza poslką tam gdzie jest twoje miejsce. Myślisz że jak uciekłaś z Polski to lepsza jesteś??

Gość alamakotaotatttttaaaaa
gdzie jest moja renta???!!!! 😡😡😡😡 jest to przesylka zwana rentaZA WARTOSCI!!!! to bardzo wazne w tym wypadku.nie jest tak wazna nazwa tylko WARTOSCI PRZESYLKI i ona jest MOJA!!!! koniec rozmowy, ktorej nie ma w ogole bo niby o czym? i tyle :( gdzie jest moja renta???!!! 😡😡😡 -dokladnie PRZESYLKA Z WARTOSCIAMI zwana przeze mnie renta bo jak mialam to nazwac niby zdaniem nie wiem kogo nawet - grzecznie pytajacych? czyli kogo? :( gdzie jest moja renta???!!!! 😡😡😡😡

Bambino wracaj do działu poza poslką tam gdzie jest twoje miejsce. Myślisz że jak uciekłaś z Polski to lepsza jesteś??

gdzie jest moja renta???!!!! 😡😡😡😡 jest to przesylka zwana rentaZA WARTOSCI!!!! to bardzo wazne w tym wypadku.nie jest tak wazna nazwa tylko WARTOSCI PRZESYLKI i ona jest MOJA!!!! koniec rozmowy, ktorej nie ma w ogole bo niby o czym? i tyle :( gdzie jest moja renta???!!! 😡😡😡 -dokladnie PRZESYLKA Z WARTOSCIAMI zwana przeze mnie renta bo jak mialam to nazwac niby zdaniem nie wiem kogo nawet - grzecznie pytajacych? czyli kogo? :( gdzie jest moja renta???!!!! 😡😡😡😡

Gość mamulko za piec groszy
moze ogarnij polska pisownie:)) Idz gotuj obiad i wykap sie:) A i napisz petycje do rzadu by ci kase dawali " bo przeciez tak sie poswiecasz w imie idei globalnego zaludnienia"

Gość ja mam twoja rente:))
dajcie mi kase za to ze oddycham i chodze po swiecie, bo nalezy mi sie!!!!

to jest przesylka ZA WARTOSCI - prosze nauczyc sie czytac z laski swojej a reszta to prosze nie wymagac za duzo od nikogo na kafe. a co robi kafe w tym czasie gdy reszta wymaga ode mnie cos? co oni robia? one - te wasze wielkie moderki? wybaczcie :( gdzie jest moja renta????!!! 😡😡😡😡 ps. wybaczcie ale kafe mi nie bedzie ustalala jakimi ja mam wartosciami zyc w zyciu czy sie kierowac. a macie w ogole jakies? jakie niby? i tyle :( ps2 nie obchodzi mnie to zeby bylo jasne - obchodzi mnie tylko gdzie jest moja renta? i koniec :( gdzie jest moja renta???!!!! 😡😡😡😡

Gość kredka bambino26
Gdzie ja napisalam, ze lepsza jestem? No, ale skoro ty tak uwazasz to chyba musi cos w tym byc. Kompleksy jakies mamusiu? A pisac moge gdzie mi sie podoba. Widac prawda cie boli...

Gość ja mam twoja rente:))
prawda ja boli, masz kredko racje. Dopadla ja proza zycia, a mezus pewnie tez srednio zachwycony ze ma lesera w domu.

Gość liberalne państwo
nie ! ani becikowego ani żadnych zasiłków ,za co ? bo nie rozumiem ! twoja sprawa chciałaś utrzymuj .I sama jestem mamą żeby nie było

Gość ior
nie mam pomysły

Gość zuparomana
Tak czytam te wasze komentarze i nadziwic sie nie moge ze jestescie takimi chamami. Nazywac dziecko bachorem? Mowic kobiecie ze sra dzieckiem albo ze rozklada nogi? Kultury zero macie ale napewno w uwazacie sie za porzadnych obywateli. Ot cala polska wlasnie :/

Gość Kobieto, Matko............
gdybyś była taka szczęśliwa, jak tu niby utrzymujesz, to byś nie zakładała tak głupich tematów. Wskazuje on, że nie wiesz co ze sobą począć, masz niską samoocenę i szukasz usprawiedliwienia na swoje rozmamłane życie. Życzę energii i polotu!

Ja uważam że podczas opieki powinny być za to jakieś pieniądza - żyjemy w barbazyństwie

Gość liberalne państwo
"moje dzieci będą pracować na twoją emeryturę" proszę cię nie rozśmieszaj mnie ,ile masz lat kobieto ? masz choć mgliste pojęcie o gospodarce kraju ? emeryturę to ja bede miała jak sobie sama zaoszczedzę , nie liczę na jałmużnę państwa która pozwoli mi co najwyżej na zakup wózka i dobrych butów żebym mogła ruszyć w poszukiwaniu zarcia na pobliskich śmietnikach

Gość to szczyy
Kolejna pensja? A co, maz Cie nie utrzymuje? To juz jest pensja

Gość kredka bambino26
tomeh jesli pracowala dostaje macierzynski, jesli nie to tylko i wylacznie jej problem. Dzieci to odpowiedzialnosc a nie wyciaganie lap po pieniadze podatnikow

Gość Djobelnaa
leniwe kurwiszcza, siedza na dupie i taplaja sie w gownie bachora bo sie puscily i jeszcze placic im za to.

Gość Agnisia_83
Wiesz co to jest jakiś pomysł, ale myślę sobie, że wiele kobiet by to nadużywało. Robiłoby sobie dzieci i żyło potem z tego. Nie wiem jak jest za granicą, ale tam kobiety właśnie tak robią, tylko to co dostają od tamtejszego Państwa to nie jest pensja a jakiś zasiłek. Generalnie uważam, że matka w Polsce, która nie pracuje, powinna dostawać od Państwa wysoki zasiłek dopóki aż dziecko nie pójdzie do przedszkola, czyli do 3 lat życia dziecka. Bo wtedy dziecko najbardziej potrzebuje matki, więc matka nie powinna pracować a się dzieckiem opiekować należycie i wtedy Państwo powinno ją wspomagać. O ;)

Gość olei olej olej
tak uważam ze każda mama która zajmuje sie dzieckiem do 3 lat powinna dostawać pomoc od państwa.

Gość grono mamusiek.
w naszym towarzystwie mamusiek, sa dwie mamy ktore nie pracuja. Nie maja zadnych pasji, siedza tylko na necie, w kawiarni maja tylko jeden temat; dzieci. Sa niesamowicie ograniczone:(( Najbardziej mnie przeraza ich frustracja , o byle co krzycza na te dzieci.Robia z siebie takie matki polki, mowiac jakie przywileje powinny miec, jak one to sie poswiecaja.I tego z pozostalymi nie rozumiemy , bo tez mamy dzieci, ktore wychowujemy,w dodatku my jeszcze pracujemy. dziecko szczesliwe jest wtedy, gdy jego mama jest szczesliwa.