Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Incydentalny Turkus

Każda polka jest w stanie dać dupy pierwszemu lepszemu obcokrajowcowi

Polecane posty

No i racja. Mam męża tunezyjczyka. Jest lekarzem. Przystojny, inteligentny. Nie brakuje nam pieniędzy, mamy 2 pięknych dzieciaczków. Każda inteligentna kobieta wybierze obcokrajowca od zalącego sie na babskim forum , zarabiajacego grosze polaczka;) Żabeńko...twój problem nie leży w narodowości. Jesteś nieudacznikiem,a to,czy jesteś polakiem czy niemcem czy hindusem nie ma znaczenia. Zapewne nie grzeszysz urodą, kasą i klasą. Gdyby było inaczej,nie wylewałbyś jadu na forum bądź co bądź dla kobet;) buźka:*

Gość latinos dymaczek
wnetrze i intelekt??? hahahahahah nawet jakbym byl uduchowionym inteligentem z bogata osobowoscia, to i tak zadna mnie nie zechce :) wyglad to jest namber łan dla kazdej i kazdego na tym swiecie. wczoraj sie urodziles czy co?

Gość Incydentalny Turkus
Nie synku. Ja o tym dobrze wiem. Problem w tym, że społeczeństwo nie wie, dlatego pójdziesz teraz i rozgłosisz to gdzie się tylko da. Przynajmniej na coś się przydasz.

Gość latinos dymaczek
chyba tylko na oazie w kosciele jeszcze ktos probuje wciskac kity o tym ze sie liczy wnetrze. spoleczenstwu odbilo na punkcie wygladu, to zadna tajemnica. po co to rozglaszac, malo jest gazet, filmow itp ktore to rozglaszaja

Gość kobiety lubią pieniądze a pola
cy są na najczęciej biedni, ot i co.

Gość bo was interesuja
tylko ladne kobiety ,a takie ze moga sobie przebierac wybieraja najbogatszych i najprzystojnieszych rozejzyj sie dokoola ile wokol ciebie jest niesmialych brzydkich iksinskich?

Gość latinos dymaczek
akurat mi sie podobaja nie jakies miss i modelki tylko te zwykle, przecietne. ale ja jestem ponizej przecietnej. nie mam pretensji o to ze mnie nie chca, ja tez nie chce brzyduli.

Gość Incydentalny Turkus
latinos, ale właśnie społeczeństwo nie wie, bo kobiety opowiadają wszystkim facetom, że liczy się wnętrze i wierz mi, że prawie wszyscy faceci to łykają i po świecie chodzi mnóstwo takich nieszczęśników. Dlatego zrób dobry uczynek i rozpowiedz to. Spójrz tylko. To właśnie dlatego, że my nie jesteśmy solidarni laski zaczynają panować nad sytuacją. Nie powinniśmy walczyć między sobą. Gdybyśmy od początku tworzyli silną i jednolitą grupę to Polska byłaby teraz mocarstwem, laski niewolnicami, a Ty na bank byś sobie poruchał ładne panienki. My walczymy między sobą, a one wykorzystują te chwile do przejęcia kontroli nad sytuacją.

Gość latinos dymaczek
nie chce niewolnicy tylko dziewczyny ktorej naprawde bym sie podobal. jak bede chcial niewolnice to pojde do burdelu. w ogole mam juz wszytsko gdzies

Gość Incydentalny Turkus
No to mógłbyś się podobać, bo gdyby wprowadzono islamskie zasady to może kobiety wreszcie doceniły by dobrych mężczyzn i jakaś poleciałaby na Ciebie za to. Dawaj... Ja będę tym dyktatorem na 100, a jak mi pomożesz to zostaniesz moją prawą ręką.

Gość latinos dymaczek
mysle ze postepu sie nie da zatrzymac i wszytsko idzie do przodu-wiec islamu sie juz u nas nie wprowadzi bo to prymitywna religia. za jakis czas islam zmieni sie w obecne chrzescijanstwo, a samo chrzescijanstwo przestanie istniec. to nie ja wymyslilem tlyko gdzies przeczytalem

Gość Incydentalny Turkus
To są tylko domysły. Nie wiem, jak można wykorzenić chrześcijaństwo. Przecież już dawno dowiedziono, że problematyka filozoficzna i religijna jest wtórna wobec zjawisk biologicznych czy fizycznych, a i tak ludzie wierzą. Właśnie to jest problem, że ludzie wierzą w co chcą. I dlatego się pomyliłeś. Po świecie chodzi mnóstwo brzydkich facetów, którzy nie wiedzą, że wygląd jest number łan i popadają w frustrację, bo myślą, że ich problemy z kobietami tkwią w charakterze. Dlatego trzeba im to uświadamiać, bo kobiety będą ich nadal okłamywały i kto im pokaże światło prawdy, jeśli nie Ty?

Gość latinos dymaczek
i co wtedy? zaczna oszczedzac na operacje plastyczne? co to zmieni w ich zyciu? beda znali przyczyne niepowodzen. ja znam i nic z tego nie mam.

Gość Incydentalny Turkus
Dużo zmieni. Zaraz objaśnię ciąg przyczynowo skutkowy. Nie wiedzą, że wygląd najważniejszy do tego kobiety wmawiają im, że chcą miłego, kochającego, dobrego blablabla.... I oni w to wierzą, więc tak się zachowują. Kupują kobietom prezenciki, dają się wykorzystywać, a na koniec dostają kosza. W efekcie psują kobiety i przyzwyczajają je do księżniczkowania, a sami nic z tego nie mają, więc myślą, że trafili na złą i idą powtarzać to samo. Okaleczają przy tym siebie i rozpieszczają kobiety. Gdybyś głosił prawdę to może by zrozumieli i przestali to robić, a kobiety same musiałyby sobie kupować prezenciki, nie były rozpieszczane, a Ci panowie nie cierpieliby i nie robili z siebie pośmiewiska. Widzisz ile by się zmieniło? Od Ciebie to zależy. Im nas więcej tym lepiej.

Gość nabuchodonozor23423
Polki to największe ścierwo i dupodajki w całej galaktyce.

Gość MarcelinaXD.
Faktycznie polki są ładne i to wykorzystują ale przestanie wrzucać wszystkie to jednego worka.

Gość Parnasuss...ja
Kolejna banda sfrustrowanych nieudaczników z problemami.

Gość Adalon
Twoja matka też?