Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Incydentalny Turkus

Każda polka jest w stanie dać dupy pierwszemu lepszemu obcokrajowcowi

Polecane posty

Gość miki^0000
oj ciężki z Tobą żywot człowieku.... ciężko będzie Ci kogoś znaleźć..... uroda uroda.... przecież to podstawa... zanim zaczniesz z kimś rozmawiać...to zwracasz uwagę na urodę... (nie tylko my kobiety bo wy faceci tez) ale każda/y ma inny gust... każda potwora znajdzie swojego amatora.... trzeba Ci to przypominać??

Gość bububububu:)
no wlasnie sama sie zastanawiam dlaczego karmie trolla.. miki, mam nadzieje, ze bedzie sie wam dobrze ukladac!! :)

Gość andrej s.
Każdą Polskę wysłać na miesiąc do Iranu i niech żyje zgodnie z tamtejszym systemem społeczno-obyczjowym, jak wróci: to skończy z mentalnością księżniczki, cwaniary, wygodnisi, zachłanności i innych..

Gość stockholm stad
kobiece forum-idealne miejsce dla mizogina...

Gość miki^0000
zawsze znajdzie się ktoś piękniejszym ktoś przystojniejszy, zabawniejszy, inteligentniejszy, wspanialszy..... czlowieku nikt by z nikim nie by l patrząt ta droga, i nikt nikomu by nie ufał.... zawsze musiałbyś zdradzać.... tak jak od mojego męża są lepsi mężczyźni bo idealny też na pewno nie jest, tak i ode mnie są lepsze kobiety, ładniejsze, mądrzejsze....itp.

Gość miki^0000
a jak ty to sobie wybrażasz??? KObieta ma wnieść więcej do związku... co Ty kurcze laski która Cię utrzyma szukasz??? zawsze tak bayło z kamienia łupanego że kobieta dbala o męża i dzieci a facet musial zapewnić im BYT....

Gość eremita,.
kobieta nie wnosi niczego poza urodą i to jest problem ;)

Gość Incydentalny Turkus
Tak. Tylko, że was za zdradę nikt nie będzie winił, a faceta zlinczują. Wy praktycznie macie same przywileje. Baty powinny być. To facet ma zagadać, zacząć rozmowę, zapłacić za randkę, wymyślać gdzie iść, co robić. Tak jak eremita powiedział. Od siebie wymagacie tylko atrakcyjności, a od faceta atrakcyjności, zaradności, siana, auta, inicjatywy, odwagi, stanowczości, blablablabla. aha i z tym uderzeniem to nie ja pisałem, tylko podszyw. Ja takich rzeczy nie piszę. Tak nawiasem mówiąc to chcę zostać dyktatorem, który zlikwiduje wszelkie prawa kobiece.

Gość miki^0000
bububu i wzajemnie ;) wszystkiego najlepszego ;)))) widzicie mężczyźni sami sobie stwarzacie takie problemy.... ja naszęsćie juz nie musze sie tym martwić.... bo jakbym w tych czas miała kogoś mieć to poo pierwsze koleś londuje przed seksem ze mną w szptalu na badaniach czy mi jakiegoś dziadostwa nie sprawi....

Gość miki^0000
hahahha jaja sobie robisz... proponuję Ci zostań kobieta jak tak strasznie ci być mężczyzną.... właśnie ty jesteś typem iezaradnego faceta.... bo nie chcesz do tego wszystkiego dążać, jesteś samolubem,bo nie lubisz się dzielić, przyjemności Ci to nie sprawia jak kobieta jest szczęśliwa dzięki Tobie.... ale wiesz.??? wiesz czego i czym to jest spowodowane???? BO NIGDY TAK NAPRAWDE SIĘ NIE ZAKOCHAŁEŚ.... NIE BYLO W TWOIM ŻYCIU TAKIEJ KOBIETY..... która byla Ci wierna i kochala Cię takiego jaki jesteś..... przykro mi bardzo ale nie martw się wszystko przed toba..

Gość Incydentalny Turkus
To dziwne miki. Przecież jest równouprawnienie to niech już będzie na całego. Zresztą, jak ja zostanę już tym dyktatorem to będzie zakaz utrzymywania kobiet. Same pójdziecie w wir życia i wtedy wyjdzie na jaw, że przeszło 90% z was nie jest w stanie sobie poradzić w życiu z niczym bez dania d*py. Tobie akurat się poszczęściło. Powodem, dla którego to piszę, jest wyłącznie to, że wszystkie kobiety kłamią, że liczy się coś innego niż na serio. Dla Ciebie przynajmniej plus za to, że przyznałaś się do tego, że poleciałaś na auto i forsę. Takie tematy są potrzebne by uświadomić sobie społeczeństwo, bo faceci cierpią przez wasze kłamstwa i kłamstewka, a jesteście w nich wybitne.

Gość miki^0000
to ciekawa jestem na co poleciał mój mąż jak mu nie obciągnęłam...

Gość miki^0000
przecież mógl sobie pozwolić na każdą, sexbombe, która ma firmę, zajebiste auto.... dlaczego polecial na mnie ?? przeciętną kobiete??

Gość Incydentalny Turkus
Sorry. Ja jestem typem zaradnego faceta, który studiuje na pierwszym roku, ma pracę na miejscu i już za granicą załatwioną na wakacje i co z tego? Mam pozwolić żeby jakaś dziwka na tym co ja zrobiłem żerowała? Właśnie przez takie złe podejście wy nas wyzyskujecie, a same nie umiecie śrubki wykręcić.

Gość miki^0000
dosłownie nie poleciałam na auto i forsę tylko na czlowieka który jest w stanie sobie sam na to zapracować....

Gość miki^0000
ale przecież wcale nie musisz się dawać wykorzystywać.... nikt Cię do tego nie zmusi..

Gość eremita,.
kobiety to hipokrytki jeśli chodzi np. o wynagrodzenie, czy stosunek pracodawcy do nich, zatrudnienie chcą równych praw facetom kiedy chodzi o sferę towarzyską, społeczną to gdzieś się to dążenie chowa i to facet ma mieć i robić wszystko a ona jest księżniczką będzie wyglądać i chodzić na zakupy kiedyś kobiety potrafiły nawet gotować teraz to młode, nieudolne to nawet do tego się nie garnie i nie potrafi uczyć od swoich zdolnych babć i matek, tylko cuda-pudry, make-up'y, bluzeczki, liftingi twarzy i inne pierdoły

Gość miki^0000
to jak bedziesz miał żonę to nie będziesz łożył na mieszkanie więcej niż ona sama??

Gość miki^0000
gotować. hmmm ..... to już zależy a jaką traficie.... ja też jestem mloda i potrafię bardzo dobrze gotować, posprzatam, wyglądam, itp.... wszystko można pogodzić jak się chce...

Gość miki^0000
zabawne te rozmowy.... chłopcy życie pokaże nie martwcie się za wczsu... bo to i tak nic nie zmieni... miłością kobiety zdobywajcie i dążeniem do celu.... to was nie zgubi :)

Gość Incydentalny Turkus
Dobra miki. Dokończymy dyskusję wieczorem, bo idę na próbę do koncertu. I tak, skoro jest równouprawnienie to dlaczego kobieta ma nie łożyć tyle co ja na mieszkanie, albo czemu dla kontrastu nie może mnie utrzymywać skoro tyle facetów utrzymuje panny? Ah i obczajcie sobie jeszcze tego demota i powiedzcie, gdzie tu równouprawnienie? http://demotywatory.pl/3811087

Gość very bad girlll
jasne, ze wybiore obcokrajowca.Polacy jacys tacy nijacy...ubrani tez nieciekawie...nie maja szans.

Gość miki^0000
a co zrobisz jak zarobisz więcej?? na dziwki przeznaczysz?? jeśli kobieta ma cię utrzymać to może Ty dziecko urodzisz i jak kobieta przez pierwszych pare lat życia bedziesz dla dziecka 24h/dobę???? tego nie bierzesz pod uwagę?? to się nie liczy?? LICZY SIĘ CZŁOWIEKU.. i mało będzie tej waszej kasy żeby nam to wynagrodzić.... że dajemy wam potomków...

Gość miki^0000
i poświęcamy się i cierpimy w bólach żeby to dziecko na świat wydać.... a Ty jeszcze mówisz że prócz tego mamy dom utrzymać i męża.... za dużo byś chciał od życia....nie uważasz???

Gość Incydentalny Turkus
Taaa...pokrzywdzone kobiety bo musicie robić. My całe życie musieliśmy chodzić na polowania, na wojny, walczyć o przetrwanie z narażeniem życia i teraz nadal toczyć pojedynki z innymi samcami by chronić wasze tchórzliwe, materialne dupska. Do tego macie na te bachory jakieś pomoce socjalne, urlopy, alimenty i ch*j wie co jeszcze. Ponadto nikt was nie zmusza do posiadania dzieci.

Gość latinos dymaczek
nie gadajcie z prawikiem upuszczajacym jad! kolejny samotny weekend na kafe i tak sie porobilo

Gość omlet23243
Może Ty jesteś prawikiem latino i myślisz, że jak się podliżesz forumowiczkom to od jakiejś dupy dostaniesz i w końcu się rozprawiczysz. Gwoli ścisłości Ty też siedzisz na kafaterii imbecylu.

Gość latinos dymaczek
oczywiscie ze jestem prawikiem z kafe! jak my wszyscy! na zaliczenie nie mam szans ze wzgledu na ryj i male rozmiary czlonka. jak my wszyscy!

Gość Incydentalny Turkus
Latinosku! Jak to masz problemy? Co z tego, że ryj i członek skoro dla kobiet liczy się wnętrze i intelekt, a obie te cechy masz fenomenalne.

Gość hahhaha
master of irony 10/10