Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Incydentalny Turkus

Każda polka jest w stanie dać dupy pierwszemu lepszemu obcokrajowcowi

Polecane posty

Gość Incydentalny Turkus

Tylko po to by zaszpanować przed znajomymi i rodziną. Napie*dolić fotek na fejsa. W egoistyczny sposób się ustawić i mieć podjarkę, że wyrwała sobie włocha, anglika i ch*j wie co jeszcze, bo to lans, szmal i egzotyka. To istoty z natury puste, myślące tylko macicą, jajnikami i nie potrafiące poradzić sobie w życiu z czym kolwiek bez obrobienia gały jakiemuś samcowi.

Gość ale poważnie_
No ba polki to kurwy

Gość gość urodzinowy 28
true, one jeszcze mysla ze taki ciapek sie z nimi hajtnie

Gość Agnisia_83
Jeżeli już zakładasz ten temat bo widzę, że emocje u Ciebie górują to lepiej zastanów się dwa razy i jeśli już musisz zamieścić w sieci takie coś to napisz chociaż "Niektóre Poli" Nie urazisz tym kobiet i może niektóre się z Tobą zgodzą, a tak wątpię czy ta dyskusja będzie inteligentna i pomocna dla Ciebie a nie zamieni się w wojnę na słowa... chyba że o to Ci chodziło

Gość Incydentalny Turkus
Właśnie o to mi Agnisiu chodziło.Nie niektóre tylko każda. Ty na bank też. Już widzę, jak startuje do Ciebie jakiś przystojny, kasiasty włoch i normalny polak i Ty wybierasz polaka. I wiem, że to przerodzi się w słowną utarczkę, ale to nic nie zmieni, bo taka jest prawda. Kobiety skupiają swoją koncentrację tylko na uczepieniu się dobrego samca, a wszelkie problemy oscylują prawie tylko wokół rozmnażania, kosmetyków, atrakcyjności fizycznej, samców, randek itp co świetnie widać po tym forum. Wystarczy wejść w przeglądarkę tematów, a większość to o seksie, facetach, urodzie, sylwetce, otyłości, celebrytach, wychowaniu bachorów itp. Reszta to założone głównie przez facetów, wyjątki, albo jakieś wasze żale na inne rzeczy.

Gość TenorSenior
Dokładnie. Tu nie ma co ukrywać. Nawet za granicą mają już opinię największych dupodajek, więc po co się oszukiwać w żywe oczy i przeczyć oczywistości?

ale pierdolenie 🖐️ wiecie, że generalizując w ten sposób tylko się poniżacie i pokazujecie, że do osboy inteligentnej sporo wam brakuje? 🖐️

Gość duza Melancia120
Kazdy Polach chcialby wydupczyc obojetnie jaka cudzoziemke nie wspomne o czarnych, azjatkach i innych rasach

Gość TenorSenior
Anulka. To my się poniżamy, czy wy, dając dupy? Swoją drogą to kto tu mówi o inteligencji? Tępe laski, które spędzają życie na leczeniu kompleksów, i jak napisał turkus szukaniu najlepszego samca?

ależ oczywiście są dziewczyny lecące na obcokrajowców, ale nie można generalizować, ja np jestem stety/niestety lekką rasistką i ogólnie rzecz biorąc najbardziej pociągają mnie Polacy. Nie wyobrażam sobie związku z kimś innym. Dlatego Wasza teoria jest błędna. Przykro mi, Wasz światopogląd właśnie runął :).

Gość Incydentalny Turkus
Tiaaa melancia, oszukuj się dalej. Gdyby nawet to my nie musimy obciągać wszystkim dookoła żeby dostać awans, zdać prawko, egzamin na uczelni, czy zarobić na chleb, ciuchy i kosmetyki. To wasza profesja. Całe wasze życie sprowadza się do podnoszenia swojej atrakcyjności w celu znalezienia, jak najlepszego reproduktora i tylko o tym pie*olicie. Nawet z 90% waszych tematów na kafe tego dotyczy. O niczym innym nie umiecie gadać.

Gość bavar
Twoja mama też cieciu ?

Gość Incydentalny Turkus
Anulka. Rasistka, nie rasitka, a i tak macica wygra, gdy przyjdzie do Ciebie książę z zagranicy, a tu pie*olić możesz ile chcesz i oszukiwać się ile chcesz. Jednak mnie nie oszukasz.

Gość Incydentalny Turkus
Tak bavar. Stary argument z matką, którym tępe sucze się posługują. Zaskoczę Cię. Tak moja matka też na bank wybrała by takiego cudzoziemca, gdyby wcześniej nie poznała ojca, albo poznała obu w tym samym czasie. I co kretynie?

Gość duza Melancia120
To jest forum dla kobiet wiec pieprzymy o swoich "problemach" , a ty chyba nienawidzisz kobiet..... matka cie skrzywdzila?

Gość Nie jesli by mi to odpowiadalo
Czemu mialam wybrac Polaka jak to bylo glupie, puste i bez kasy? Wiekszosc Polakow to chamy. To wole byc z Anglikiem. Proste. Nie to, zeby mnie utrzymywal. Kulture i szacunek do siebie trzeba miec.

Gość Incydentalny Turkus
Nie, matka mnie nie skrzywdziła. Widzę co się dzieje i to wystarczy. Nie interesujecie się polityką, techniką, biologią, chemią, historią, geografią, matematyką, sportami, poezją, muzyką( chyba, że dyskotekową) i innymi pożytecznymi rzeczami. Interesujecie się romansidłami, komediami, głowicie się, jak tu się najlepiej wydać i z kim najlepiej zapłodnić, jak lepiej wyglądać, jak leczyć swoje kompleksy, j*bnąć dobrą fotę i mieć przystojniejszego chłopaka niż pani iksińska.

Gość SmętnyPAN&#*
Dokładnie. Kobiety są tępe, puste i wulgarne. Wystarczy spojrzeć, jaki tu jest poziom, a to dlatego, że to kobiece forum.

Gość miki^0000
szok, jacy wy jesteście beznadziejni skoro my jesteśmy takie dupodajki to co możecie powiedzieć o sobie??? o innych tylko potraficie sie wyrażać??

Gość miki^0000
faktycznie faceci rozmawiaja o polityce, samochodach, chemi, biologii itp. a o dupach wogóle..., to co z ciebie za facet?? hahhah sam sobie zaprzeczasz... może laski cie nie interesują... weź sie za faceta jak ci tak przeszkadzamy...

Gość miki^0000
i nie pakuj wszystkich kobiet do jednego wora, bo to samo możemy powiedziec o was, jak nas non stop zdradzacie kutasy.... penisem tylko myslicie nic poza tym... i nie ma znaczenia czy polka czy cudzoziemka... po co kolesie jeżdza np wew troje na wczasy??? odpocząć ???? hahhhaha

Gość anty polka
Też nienawidzę polek dla mnie mógłyby suki szmaty tanie zdechnac

tak -wszystkie jesteśmy zerem. Jak jedna rodzina. Na całe szczęście jesteś jeszcze Ty- jeden normalny na tym upadłym świecie. A tak na marginesie może warto czasem w życiu spojrzeć prawdzie w oczy i zobaczyć siebie w realnym świetle. Niestety życie nauczyło mnie tego,że często (nie mówię zawsze) ci najbardziej pokrzywdzeni, najgłośniej krzyczący do uczciwych nie należą.

Gość miki^0000
jak cie te polki tak draznia to wezzzz spier..... z polski wyjedz i nie wypowiadaj sie ...

Gość Incydentalny Turkus
Hola, hola! Ja nigdy nie mówiłem, że jestem dobry. Wręcz przeciwnie. Przyznaję się otwarcie, że do ideału wiele mi brakuje. I tym się właśnie różnimy drogie panie. Ja potrafię się przyznać, jak wielu facetów. Tak, tak wiem, że mamy swoje potrzeby i myślimy tylko fujarkami, ale my nie kłamiemy. To wy opowiadacie, jacy to źli jesteśmy bo gapimy się na cycki, tyłki i musimy zaliczać, a same lecicie w pierwszej kolejności na wygląd, w drugiej na siano, a najlepiej żeby jedno i drugie miał cudzoziemiec, a do tego ściemniacie wszędzie, że liczy się wnętrze, a wygląd i kasa nie ma znaczenia, po czym dokładnie to robicie. Do tego mówicie, że lecicie na obcokrajowców, bo polacy to chamy. Tylko, że jak wybieracie między polaczkami bo cudzoziemca nie ma to właśnie te chamy są na 1 miejscu. Nawet badania naukowe udowodniły, że lecicie na drani, wygląd i kasę, a wszędzie bezczelnie kłamiecie, że tak nie jest. Przeczycie oczywistym faktom, ponieważ jesteście zbyt tchórzliwe by przyznać się do tego. Głupie obciągary.

Gość Incydentalny Turkus
Miki. Jak takie upośledzone kretynki, jak Ty się wypowiadają to, jak ja mam się nie wypowiadać? Musi ktoś inteligentny dla kontrastu z Tobą.

Gość miki^0000
po czym stwierdzasz że jestem mało inteligentna?? znasz mnie ??