Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość night club

Co myślicie o dziewczynach pracujących w night clubach?

Polecane posty

Gość night club

jw. (tylko piszcie szczerze!)

Gość Marc Anthony 510152025
praca jak praca - ale jak ciężko o grosz to z braku laku wszystko się bierze . ale osobiście nie chciałbym takiej mieć .

Gość jakiejś
Do takiej pracy kobiety tylko się nadają bo nie wymaga mózgu, którego zresztą nie maja

No nie bardzo praca jak praca. Ogolnie jest to praca gola dupa. Ale jak ktos niczego innego nie potrafi, nie szanuje siebie i ma predyspozycje wizualne, to w sam raz. W Poznaniu polecam Nefretete.

Jest mi ich żal ponieważ ich praca będzie się za nimi ciągnęła przez całe życie. Żaden normalny facet nie stworzy związku z ,,taką"" kobietą. Większość to dziewczyny z patologicznych, biednych rodzin, którym nikt nie wpoił wagi edukacji i ciężkiej pracy. Wolą sprzedawać swoje ciało za nędzne błyskotki.

@:*: choc trzeba uczciwie przyznac, ze zdarzaja sie wyjatki;) Weronika Marczuk - Pazura tez tanczyla niegdys przy rurze, a zostala celebrytka;)

Raz na tysiąc przypadków może się tak zdarzyć ;). Tancerki go go zarabiają dużo ale są mało inteligentne skoro nie potrafią zdobyć tych pieniędzy w inny sposób niż świecenie gołym tyłkiem.

@:*: duzo jak duzo, ogolnie konkurencja jest spora, a praca czasowa, bo raczej do 25 roku zycia w lepszych klubach. Nie mowie o jakichs przymotelowych knajpach dla tirowcow;)

Dla mnie nie, ale dla wlascicieli takich klubow tak, dlatego jest spora rotacja w takich miejscach. Po co ma zatrudniac 27 latke, jak na jej miejsce jest kilka chetnych 22 latek?

Poza tym w takiej pracy kobieta szybciej sie starzeje, bo jest to praca nocna, czesto polaczona ze spozyciem alkoholu i nie tylko.

Gość BSA
mogłaby być moją żoną gdyby była Aryjką i dziewicą.

Gość fffdddft
Laska w takim klubie Dziewicą chyba masz nasrane

Gość jestem wiec mysle
Maciek- wszechwiedzacy ultrakatolik, ktory chodzi do klubow go go. Ech:o