Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaczarna1488

nazwisko a prawda

Polecane posty

Gość adaaas
sytuacja nie do pozazdroszczenia.Mam nadzieję,że Twój obecny patrner się Tobą i dzieckiem zaopiekuje :)

Gość malaczarna1488
najbezpieczniej bedzie dac dziecku moje nazwisko :)

Gość adaaas
Ale wiesz,że w takiej sytacji,bez uznania ojcostwa alimentów mieć nie będziesz?

Gość malaczarna1488
hokej ty nie wiesz chyba co mowisz. Ja mu utrudniam kontakt z dzieckiem ? przez 9 miesiecy nie zadzownil nie przyszedl zapytac czy wszystko w porzadku. Mysle ze bedac 6 lat to juz do czegos zobowiazuje tak ? a on ma mnie w dupie i tyle

Gość adaaas
Nie atakujcie autorki i tak ma kłopoty,po co ją dobijać?

Gość malaczarna1488
adasss - moj obecny partner to cudowny czlowiek chce dac dom dziecku ktore tak naprawde nie jest jego.

Gość hookkej
hmmm poruchac pobawic dobre. w jakich my czasach zyjemy?? tzn.ze to jest gwalt?ze kobieta nie chciala sexu??? o czym wy piszecie? Dodam,ze jestem kobieta! mam meza,z ktorym zaplanowalam dziecko. Wczesniej zabezpieczalam sie na maxa by wlasnie nie byc w takiej sytuacji. Dlatego uwazam,ze nazywanie facetow smieciami i probowanie zerwania kontaktu z dzieckiem to kompletna dziecinada,nawet ja to byla wpadka!

Gość adaaas
To świetnie .Powodzenia!Może chociaż ten facet okaże się godny zaufania i stworzenia rodziny.Życie jest nieprzewidywalne.

Gość adaaas
hookej,kobieto nie linczuj jej.Była z facetem długo i mogła mieć nadzieję,że to poważny związek,a to facet okazał się nic nie warty.Zostawić kobietę w ciąży ,to niegodne prawdziwego faceta.

Gość malaczarna1488
a adasss jak u Ciebie jest jesli mozna zapytac :) ? pani Hokejowa - sluuchaj , dziecko nie bylo wpadka , bo po 3 latach kochalismy sie bez prezerwatyw ... dla mnie to znaczylo , ze jest gotowy i chce byc ojcem widac tylko mi sie wydawalo ;) a gumki nie uzywal bo po prostu bylo mu wygodniej ;)

Gość adaaas
Ja tak przypadkowo się włączyłam w temat :) Niejako,że mam styczność zawodowo z mamami o podobnej do Twojej sytacji.A poza tym uważam,że bez sensu te kamienie rzucane w Twoją stronę. Ja jestem sama i tak na razie musi być :)

Gość malaczarna1488
a masz dziecko ? i czym sie zawodowo zajmuejsz ?:)