Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie ciasnego swetra

kto ma jeszcze taka fobie? moze wiecie jak to sie nazywa?

Polecane posty

ja mam jakis glupi, niewytlumaczalny lek przed zakladaniem np golfa czy jakiejs bluzki ktora ciezko przechodzi przez glowe, bo pozniej boje sie bedzie ciezko zdjac... w dziecinstwie pare razy ledwo sciagalam golf, tak mi sie zatrzymal na twarzy i myslalam ze sie udusze, do dzis tak mam, jak czuje ze tylko troche bluzka ciezko sie zaklada, to od razu ja sciagam z takim uczuciem paniki... jak raz mi sie popsul zamek w sukience i mama musiala pomoc zdjac mi ja przez glowe to myslalam ze umre, plakalam i na sama mysl zaczynalo mi brakowac powietrza tak samo boje sie zakladac pierscionkow, jak tylko czuje jakis opor to nie wkladam do konca tylko odkladam, bo boje sie ze nie zdejme, kiedys mi utknal i ledwo zdjelam, iii jak myje sloiki to sie boje reke wlozyc bo boje ze nie wyjme jej pozniej nie wiem skad mam taki lek i ciekawe czy to ma jakas nazwe...

no halooo

Gość jjakakakkasmsmm
westifobia nie dziekuj ;) 🖐️

Gość sralababazdalq
pare razy mialam sytuacje ze nie moglam zdjac i mialam leki, czasem fakt przejdzie mi rakie cos przez mysl ale raczej nie panikuje

nie wiem jak to się nazywa, ale też tak mam, zwłaszcza jeśłi chodzi o golfy ;-) mam taki jeden biały i wcale ciężko się go nie wkłada, ale jak go założę, to naciągam go dłońmi przez kilkanaście sekund ;-)

tak czytam sobie o roznych fobiach i widze, ze jestem jedna wielka fobia... mam fobie o ktorych nawet nie mialam pojecia ze to moze byc fobia ;/

predzej na zawal zejde ;p

Gość sdfghjkl;
ja mam klaustrofobie i tez mam takie objawy jak autorka.

Gość yjtuity
hahaha :D Ja nie mogę nosić golfów, bo czuję, że się duszę, chyba że takie całkiem luźne co nawet mojej szyi nie dotykają.