Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka ciekawa

osoby z depresją, nerwicą - jak sobie radzicie w życiu

Polecane posty

Gość autorka ciekawa

chodzi mi przede wszystkim o życie zawodowe - czy pracujecie, jako kto, jeśli nie to kto was utrzymuje i jak widzicie swoją przyszłość, jesteście w związkach, macie znajomych?

Gość nabawie sie zalamania
ja mam nerwice lekowa radze sobie roznie czasem jest tak ze boje sie nawet byc sama w domu,mam meza i dziecko .

Gość autorka ciekawa
a jak długo masz nerwicę? czy mąż wypomina Ci to czasem?

Gość nabawie sie zalamania
oj z przerwami jakies 7 lat a tak pozadnie to wzielo mnie poltora roku temu wtedy myslalam ze umre dostalam ataku w domu,caly czas biore leki i jest w miare dobrze niedlugo chce je odstawic isc na psychoterapie i sprobowac zajsc w ciaze:) nie nigdy mi niewypomnial tego .

Gość autorka ciekawa
a pracowałaś kiedys?

Gość autorka ciekawa
up

Gość ufoludek2013
Ja mam nerwicę od ponad 15 lat, a konkretniej fobia społeczna+nerwica natręctw+DDA i łagodną depresję od 5 lat. Nie pracuję, utrzymują mnie rodzice. Znajomych nigdy nie miałem. Swojej przyszłości... nie widzę.

Gość ufoludek2013
Ja mam nerwicę od ponad 15 lat, a konkretniej fobia społeczna+nerwica natręctw+DDA i łagodną depresję od 5 lat. Nie pracuję, utrzymują mnie rodzice. Znajomych nigdy nie miałem. Swojej przyszłości... nie widzę.

Gość autorka ciekawa
jest ktoś jeszcze?

jeszcze ja. depresja, nerwica, zaburzenia osobowosci. pracuje, jakos sobie radze chociaz slabo. ale lecze sie psychiatrycznie.

Gość i ja tez........
Ja takze mam nerwice. Zdiagnozowano to u mnie dwa lata temu. Wczesniej leczyłam sie na depresje. Mam 27 lat, męża, dzieci jeszcze nie mamy ale bardzo bysmy chcieli. Niestety przez nerwice musiałam zrezygnowac z pracy. Miałam potworne zawroty głowy, stany lękowe, omdlenia. Jestem w trakcie terapii u psychologa

Gość Gieniek w gomaczkach
Mam dziewczynę która jest chora na nerwicę lękową mam wątpliwości czy się z nią żenić?