Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezkomibardzooo

17 lat i ciaza, co powiedziec rodzicom?

Polecane posty

Gość krowajahag
Współczuję, ciąża w 17 lat. Głupia jesteś i tyle. Trzeba było mieć swój rozum to cierp. Dobrze Ci tak. Takie suki powinny kończyć zapchlone same na smietniku z tymi swoimi bachorami

Weź, nawet nie czytaj komentarzy tych plujących jadem świętoszków, co to nigdy nic głupiego nie zrobili. Trudno, stało się. Dobrze, że chcesz ponieść konsekwencję. Rodzicom powiedz jak najszybciej, żeby nie mieli żalu, że to przed nimi ukrywasz. Powodzenia i dużo zdrówka dla maluszka :)

Gość ciezkomibardzooo
Dziękuję, ze te słowa wsparcia. Naprawde nie spodziewalam sie ich tutaj , na kafeterii. Trochę mi latwiej dzięki Wam :)

Gość qwerty ytrewq
po chuju dojrzala skoro wziela narkotyki tylko dlatego zeby byc "fajna" 🖐️ teraz niech sie meczy 🖐️

Gość a ja ci mówie
hmm ja bym usunęła na Twoim miejscu, a tak w ogóle nigdy by mi w bani nie odbiło żeby narkotyki brać :P Ogólnie to chyba prowokacja..

Nie martw się będzie dobrze, Najważniejsze że nie chcesz usunąć. Jak piszesz masz bardzo dobry kontakt ze swoją mamą a to bardzo ważne. Na początku może ci trochę będą dokuczać ale szybko się wszyscy przyzwyczają. Szkoda że nie jestem młodszy o te 15 do 17 lat. Chętnie bym się kimś takim jak ty zaopiekował. Byłabyś dobrą żoną i wspaniałą matką.

Gość nie martw sie masz szanse
nikt w jej wieku dzieciatej nie chce, bedzie szukala do 25 roku zycia az sobie odpusci i weźmie byle kogo ;)

Gość ciezkomibardzoop
Powiedziałam rodzicom. Tata nie przyjął tego zbyt dobrze powiedział " no to pieknie " i wyszedł z pokoju. Mama mnie przytulila i powiedziala, ze będzie dobrze, ze ona lubi dzieci icieszy sie , ze będzie babcią. Szkoda, ze tak wczesnie i w taki sposób. Jutro pójdziemy do ginekologa.

I po strachu jak widzisz. Chyba nie było aż tak źle jak myślałaś na początku. Widać dobre wychowanie twojej mamy i że macie bardzo dobry kontakt z sobą podobanie jak i z Ojcem. Z czasem i poznasz kogoś kto pokocha ciebie i twoje dziecko. Może się to stać w każdej chwili.

Gość ciezkomibardzooo
No tak, najgorsze za mną. Powoli sie oswajam z tą myślą.

Gość Tytyt
Fajnych masz rodzicow :) Nie martw sie jeszcze, moze to wcale nie ciaza tylko jakues zaburzenia po chorobie. Czsem tak jest, a Ty jeszcze bralas antybiotyk.

Gość 1283744&
marna prowokacja a wy probokejecie wesprzec jakas zakompleksiona nastolatke, ktora nie ma zycia towarzyskiego albo prawiczka, ktory jara sie, ze ktos mu ppdosuje :D 🖐️

Gość czittttarrrakkkla
Nie dość ze dziwka to jeszcze i ćpunka na dodatek :-O obrzydliwe...panna się puściła i nie wie z kim a wy ja glaszczecie po glowce....

Puściła sie ale zna konsekwencje. Ponosi odpowiedzialnosc za swój błąd , dlatego ja uważam , ze należy ja szanować. Nie każda dziewczyna tak ny postąpiła .

powiedziala rodzicom i koniecznie weszła na kafe żeby o tym napisać :P amazing, w internecie każdy jest mądry, nie ma głupiego :P prowo

rozwalił mnie post że dzieciatej nikt nie chce. To tak motywuje do życia :D

Gość o kolejne udane prowo Drzoany
gratuluję talentu, a tepym baranom kafe glupoty :)

Gość nie wierzę, że chcesz
sobie tak zmarnować życie, ustal czy faktycznie jesteś w ciazy a potem ją usuń, aborcja to wydatek 1500 zł plus ewentualnie dojazd, skoro rodzice maja kasę to ci zasponsorują, jedyną konsekwencją będzie utrata chłopaka, trudno, takich jak on możesz mieć wielu, musisz sie nauczyć trochę rozumu, kiedyś zostanie ci to wybaczone i potraktowane jako tzw. błędy młodości

Gość ciezkomibardzooo
Nie usunę dziecka. Uważam, ze nie wolno uciekać od swoich błędów. Z podniesioną głową trzeba stawić temu czoła.

ja zaszlam w ciaze przed ukonczeniem 17 lat. moj synek ma teraz 2 lata. nie jestem z jego ojcem bo mnie zostawil. teraz oczekuje drugiego dziecka. spoznia mi sie okres. testy wyszly pozytywnie ale na usg u ginekologa nie bylo jeszczee nic widac. powiem szczerze ze wolalabym zeby to nie byla ciaza ale testy j=sie chyba jednak nie myla.

jestes mlodziutka. ja mimo ciazy zdalam liceum zaoczne, napisalam bardzo dobrze mature i jestem na pierwszym rosku stowdiow na ktore dostalam sie bez probblemu.

Gość patrz jaki jestem cool
nie mów, może nie zauważą :classic_cool:

Gość o jakiej dojrzałości piszecie
jak brała narkotyki, to nie była dojrzała, tylko wprost przeciwnie. Gówniara i tyle.

Gość o jakiej dojrzałości piszecie
zrób testy na Hiv, skoro nie wiesz komu dupy dałaś

Gość OttonV
Mi tylko szkoda dziecka

Gość poczekaj jeszcze trochę
no cóż nie popisałaś się tą dojrzałością jaką tu teraz okazujesz, ale pozostało Ci powiedzieć rodzicom co zmajstrowałaś po pijaku i tyle. Dobrze, że Ci pmogą, że mozesz na nich liczyć. Może jeszcze się wstrzymaj z mówieniem, może opcja 'zlituj się panie boże' i poronisz zadziała. Wtedy nie musiała byś nic mówić. Liczyć na cud ... no nie wiem, czasami się zdarza, innej opcji nie masz jak się potem im przyznać. Będzie dobrze, powodzenia.