Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa żona

jak często się kochacie?

Polecane posty

Gość ciekawa żona

w malżeństwie? i nie tylko?

Gość lololllllll
phi róznie zalezy od wielu rzeczy

Gość czekam czekam
zależy kiedy mi się chce

Gość lololllllll
bo baby to nie mają prwie nigdy ochoty

Gość ciekawa żona
właśnie nie wiem od czego to zależy bo jeszcze pol roku temu nie malam prawie wcale ochoty a teraz chce codziennie

Gość lololllllll
wiele kobiet jest aseksualnych one wogóle nie lubią seksu

w małżeństwie na tabletkach anty -- raz na 3 tygodnie w małżeństwie po odstawieniu tabletek--- codziennie. Rożnica myślę.. spora.

Gość ciekawa żona
nigdy nie brałam żadnych tabletek dziecko ma już 4 lata i tak sie zastanawiam skąd ta zmiana przez jakiś czas w ogołe brak ochoty

Ja na początku związku mogłam codziennie, teraz czasem mam wielką ochotę, a czasem mnie to w ogóle nie kręci. Chciałabym mieć chęć codziennie... :( od czego to zależy?

Gość czarnulaaaa26
my sie widzimy tylko 2 razy w tyg. ale seks uprawiamy 5 razy az mnie myszka boli .... chcialabym czesciej,ale jemu sie nie chce.

Gość kiedy tylko sie da
Zazwyczaj raz- dwa razy dziennie. W weekendy i wolne (gdy jestesmy wyspani i nie pracujemy) - co chwile :P

Gość przed tabletkami
minimum raz dziennie, po tabletkach - kaplica :O zmienialam na wsyztskie dostepne na rynku, w tym plastry - nic nie pomoglo, od ponad pol roku nie biore zadnych, a libido jak padlo tak lezy :( raz na tydzien, czasami dwa razy w tygodniu (przewaznie w weekendy) - do tego co bylo to bieda :(

Gość kiedy tylko sie da
Ja tez sie zastanawiam jak to jest z ta ochota, dlaczego nie wszystkie kobiety maja tak ochote i skad roznica potrzeb. Na bank dbalosc o zwiazek i utrzymywanie temp w sypialnie robi swoje. Miedzy mna, a moim mezem nadal jest niesamowita chemia i krecimy sie nawzajem :) Wsrod moich znajomych jednak uchodze za nimfomanke bo w przeciwienstwie do nich wiecznie mam ochote. Uwazaja, ze to nie jest normalne, zwlaszcza po latach w zwiazku. Prawie 15 lat w naszym przypadku. Dawniej kiedy mielismy mniej obowiazkow prawie nie wychodzilismy z lozka, ciagle to robilismy. Teraz nieznacznym utrudnieniem sa dzieci, ale wreszcie mozemy np poczutac razem czy cos obejrzec- wczesniej od razu zacznalismy sie bzykac. Libido nie obnizyly mi tabletki, dwie ciaze ani nic innego.