Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forume

temat dla powaznych

Polecane posty

życie nie ma sensu, więc nie ma o co pytać - poza tym o sensie i ateistach, to nie o kościel

pewnie teraz przedstawisz swoja szara koncepcje jakie to przewidywalne :o

nie pyta się o brak, tak jak nie pyta się o nieistnienie - czyli wykaż sens życia, oczywiście życia jako takiego, a nie wybrany przez Ciebie

ja uważam że życie ma sens. moje nie ma ale ogólnie widzę sens w życiu człowieka.

Gość tomek 01
a..jaki to jest temat poważny?

- rodzina - piekno swiata - natura - ludzie sa piekni ( chodzi o dusze ) - Bog albo inny ( zalezy od wiary ) - rodzimy sie aby spelnic jakas role - nasz los jest nieprzewidywalny - kazdy czlowiek ma swoj wlasny sens zycia ( nawet jesli go nie widzi bo jest on schowany gleboko

a jezeli gadasz ze nic nie ma sensu to co ja mam Ci odpowiedziec nie zmienie Twojego durnego nastawienia wybacz

Gość można? :)
miał byc poważny temat a jak zwykle przepychanki słowne o czy tu porozmawiać... bez sensu...

a dlaczego ma? -v- dobrze nie tak poważnie, wiec zacznę o tanatokosmetyce czy uważacie, że robienie makijażu permanentnego ma sens?

bo denerwuje mnie pyta czy zycie ma sens ja odpowiadam a ten swoje to po cholere sie produkuje nie chce nie trafi to do niego trudno nic nie zrobie

czy uważacie, że robienie makijażu permanentnego ma sens? V tak:classic_cool: a co do życia wydaje mi się ,że samo w sobie ma sens. jeśli idzie z nim coś wielkiego to tym lepiej

nie pytałem co uważasz za sens, ale o wykazanie jego istnienie, a to nie to samo poza tym już zmieniłem temat

moim zdaniem robienie pernamentnego makijażu sensu nie ma, kobieta lubi zmienną być...

@ Enfant Terrible no dobrze, ale po co nieboszczykowi makijaż permanentny? jedyne wytłumaczenie to taka reklama, którą ktoś może odkryje za parę stuleci

wykazanie sensu życia? ciężko, ale można się postarać... nie do wszytskich trafi... ja np chciałabym aby na moim grobi zasadzono drzewo. fajnie mieć świadomośc, że coś po mojej śmierci będzie czerpało substancje do życia...

forume - nie pytam o wiedzę nt. makijażu, ale sens stosowania permanentnego w tanatokosmetyce, zajarzyłeś?

Gość tomek 01
no ja bedę leżała pod płyta z lastrika więc moje życie ma sens bo moge patrzeć za życia na drzewa, ptaszki, kwiatki