Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariola89k

odchudzanie-07.01.2013 ;-) zapraszam

Polecane posty

Gość Paretka
oj czerwona herbata, pamietam to, mialam okolo 16, 17 lat kiedy pilam ja masowo. Schudlam, i to bardzo - doszlo do 36 kg. z 45. myslalam, ze jestem gruba i chcialam schudnac glupia. Potem doszlo do takiego momentu ze musialam przytyc, bo bylam sucha. No i jak zaczelam tak doszlo do 65. To jakis kosmos jak sie pozimenialo. I z chudzielca stalam sie bąblem :/ Teraz zero płynnej suplementacji, typu zielona kawa, herbatki slim itp. One niezle przeczyszczaja a to nie o to chodzi zeby sie wyczyscic z mikroelementow. Zdecydowanie jestem bardziej za suplementacja w kapsulkach, bo tu wiem ze dostarczam sobie protein i innych. Makkadi sth I wiem, ze nie dosc ze dostarcze sobie niezbednikow ktoryxh mi brakuje to nic mi sie nie wyplukuje jak przy herbatkach. Tylko zielona pije :)

Gość gość
No i mądrze mówisz kobieto, ja też mam za sobą herbatki to i do wymiotów dochodziło. Zdecydowanie to też nie dla mnie. Bo prawda jest taka, że te reklamy to piękne kolorowe, I to, co pisze sie na www i forach to bzdury. Fakty podaje sie na pudełku suplementu bo za podanie deklaracji niezgodnych z prawem i nieprzebadanych klinicznie i niezatwierdzonych przez EFSA (Urzad UE od suplementow) grozi odpowiedzialnosc karna. A makkadi sth ma te wszystkie deklaracje???

Gość sylwetkowypl
Strona rankingowa http://sylwetkowy.pl/ranking/skuteczne-tabletki-na-odchudzanie/ jest miejscem, gdzie każdy może ocenić dowolne tabletki na odchudzanie. Jeśli używałyście jakiś to oceńcie je. Każdą z tabletek można ocenić w wielu kategoriach. To na podstawie Waszych głosów wybieramy najlepsze tabletki odchudzające.

Gość Paretka
no makkadi ma to wszystko, wszystkie wymieniane deklaracje dla makkadi zostały potwierdzone przez EFSA (naukowo, badaniami zatwierdzonymi przez Unię Europejską). Tak informują. No i musi być zgodne, bo niby to, co pisze sie na www to wolnoc tomku w swoim domku. prawde podaje sie na pudełku suplementu bo za podanie deklaracji niezgodnych z prawem i nieprzebadanych klinicznie i niezatwierdzonych przez EFSA, in aczej Urzad UE od suplementow grozi odpowiedzialnosc karna a mysle ze nikt by sie nie zdecydowal zeby taki harcor zastosowac.

Gość gość
ja ze swojego dosiwadczenia polecam Raspberrybio5 - jedyne tabletki na ktorych schudlam

Gość gość
Według mnie podstawą gubienia kilogramów jest odpowiednia diety.Nie mówię tutaj o poradach na forach które są często szkodliwe i mogą powodować problemy zdrowotne.Ja ułożyłem sobie dietę z pomocą specjalisty i jestem z niej zadowolony i powoli gubię kilogramy na razie tylko 5, ale będzie więcej. Wszystkim chętnym mogę polecić stronę dietek.pl

Gość gość
Beata 40lat z 2 dzieci zakończyła swoją niezwykła metamorfozę w LAIME, efekty tej niezwykłej przemiany zobaczycie tutaj >> http://tnij.org/rzhfjn3 Polecam każdemu:) ćwiczenia, dieta i zabiegi a efekty już po 3 miesiacach.

Gość Adus8383
Witam :) dołączam do was :) mam 31 lat i na imie Adriana. Już kiedyś się odchudzalam ale potem wyjechałam nad morze, a tam wiadomo...dobre jedzenie, lody, czasem piwko...i trzeba teraz to zrzucic ;) Chce żeby mi brzuch zeszczuplał ;) bo jest raczej trochę jak opona... :P mój cel zrzucić 2-3 kg. Mało. Ale w moim przypadku,to nie tak proste bo mam niedoczynnosc tarczycy i okropnie jest mi trudno cokolwiek zrzucić choćby te parę kg. Pragnę też wprowadzic zdrowe odżywianie i ograniczyć słodycze--!!pozdrawiam wszystkich

Gość gość
A co powiecie na przyjmowanie w czasie trwania diety błonnika ? Czy myslicie ze okaze sie skuteczny i pomoze nam schudnąć ?

Gość Miśka L
Witam, dopiero planuję dołączyć do grona odchudzających się. Mam 37 lat 163cm wzrostu i 62 kg wagi. Nigdy tak dużo nie ważyłam (tylko w ciąży). Maksymalna moja waga to 57 kg, które pragnęłam zgubić, choć nic w tym kierunku nie robiłam poza gadaniem i narzekaniem. teraz jednak muszę powiedzieć dość. Jestem w szoku patrząc na wagę i ...jem dalej. W końcu muszę przestać. Ale sama nie umiem. Potrzebuję bata nad sobą i w tym celu w sobotę idę do dietetyka. Wracam też na siłownię, na którą kiedyś chodziłam 2 razy w tyg. (ale przerwałam po operacji). Ciężko mi, ale jak widzę te opięte ciuchy, w które mogę się niedługo nie zmieścić to zyskuję motywację. Mam nadzieję, że na zawsze zmienię złe żywienie i figurę. Nigdy tak naprawdę się nie odchudzałam. Mam nadzieję,że się uda. Piszcie o waszych sukcesach. Trzymam kciuki za wszystkich.

Gość gośćA
Jak czytam, te komentarze przykładowo, że obecnie na odchudzaniu któraś je 300kcal, a normalnie 600 to ogranie mnie pusty śmiech.... Nie chcę nawiązywać do czasów wojny, bo nawet w obozach zagłady racje były wyższe, a chyba wszyscy wiedzą, jak wyglądały osoby po przejściu przez takie miejsce.... Jaki sens ma pisanie takich głupot? Aż tak potrzebujecie się dowartościować, która niby przeżyje na mniejszej liczbie kalorii? A na poważnie, chcecie schudnąć? Dieta zrównoważona z liczba kalorii o 200 mniejszą od dziennego zapotrzebowanie energetycznego, systematycznie, codziennie godzina ćwiczeń oraz warto dodać do tego jakiś suplement diety... a nie bujda, ze 300 kcal i po 6 miesiącu pogrzeb....

Gość gość
Stosuję błonnik regularnie ten z Aliness. Jest bardzo dobry i skuteczny. Do tego dieta i ćwiczenia i idzie do przodu. Polecam włączyć błonnik do diety. Pomaga.

Gość gość
Jak chcecie skorzystać z cateringu dietetycznego, to na terenie Warszawy polecam firmę Diatta www.diatta.pl

Gość gość
no to się wypowiem: zielona kawa-u mnie nie działała. ani żadne tabletki, może jedynie troszkę therma line, ale po tym bardzo się człowiek poci... no więc wybrałam się do specjalistów. zdroweodchudzanie(pl). mają tam nawet fizjoterapeutę :D ja akurat jestem z Krakowa, ale mają swoje placówki też w innych miastach. z poważnej otyłości udało mi się zejść na wagę w normie :p

to i ja się dołączę - chciałabym jeździć na rowerze ale mam zagłostkę jaki kupić - mieszkam w mieści i tak się zastanawiam czy lepiej postawić na model Romet miejski czy górski - widziałam fajne modele w cyklotur.com ale na allegro mają nieco inne i tu nie wiem na co postawić, pomożecie bo już nie mogę na siebie patrzeć

Gość Krzysiak
nie znam się na rowerach, więc nie pomogę, ale o odchudzaniu troszkę wiem i wiem, co może pomóc ;) jest taka fajna aplikacja itrampolina.pl, która dodatkowo mobilizuje do działania. ustawia się swoje nawyki, za wykonanie każdego dostaje się punkty, w nagrodę można dostać medal :D więc w sumie czujesz się trochę jak sportowiec :) aha, jest za free

Gość Anetttta
odchudzam się o rok krócej niż Ty ;) ale ja korzystam z usług Centrum leczenia otyłości w Krakowie (Garncarska 4), znajomi widzą efekty, ja tym bardziej ;) Odchudzanie to zmiana nawyków, ja je zmieniam już na stałe - żeby podtrzymać efekty.

Gość gość
dużo wody minimum 2-3 litry (woda to nie cola, to nie sok - woda to mineralna niegazowana), trochę ruchu - jak ktoś nie chce biegać jeździć na rowerze czy się fitnesować to niech spaceruje, dużo spaceruje. Dodatkowo dobry suplement ja łykam www.zielonakawamax.pl i chrom. Jem to co dotychczas ale w mniejszych porcjach bo apetyt mi się zmniejszył. Od 6 tygodni takiej kuracji 4 kg mnie mniej.

Gość asiajoasiak
Motywacja wystarczy, nie trzeba wydawać kasy na suplementy ;) Wystarczy praca nad dwoma nawykami (faktycznie tu itrampolina się przydaje), takimi jak: spacerowanie i picie wody, a kilogramy będą lecieć :)

Gość PatkaZagadka
wróciłam :D ale nowin nie mam ciekawych :( nadal chce chudnac .. tylko ze przytylam 5 kg :(

Gość gość
Ja wypróbowałam nano plastry na odchudzanie, efekt trochę mniejszy niż oczekiwałam, ale powiem że nawet trzy kilo w ciągu miesiąca to zawsze miło. Jak ktoś chcę, to podrzucę info. Pozdr

Gość gość
Polecam na odchudzanie profesjonalne suplementy. Piłam Activlab Fit Drink przez jakiś czas - efekty super! Można kupić ten suplement na http://swiatsupli.pl/ . Fajny sklep dla sportowców mają dużo różnych rzeczy do wyboru i niezłe ceny.

Gość gość
Kiedyś myślałam że sylwetka 'gwiazd' jest nie do osiągnięcia. Spróbujcie potestować tabletki na odchudzanie Slimcea. Brałam 3 miesiące, pełną kurację. Schudłam łącznie 9kg. Dobry efekt. Dodatkowo, doskonałe hamowanie łaknienia. Utrzymuje się przez to świetnie zaplanowaną dietę.

Gość smerfetka6547
A ja wybrałam dobrą dietę i tabletki z zieloną kawą iq green. jest szybko sprawnie i bezpiecznie ;) Mają one też atest na sprzedaż w całej UE więc powinny być na prawdę OK! Schudłam już 12 kg i chudne dalej. Jestem taaaaka szczęsliwa!

Gość zrozpaczona A
Witam wszystkich, ja po dwoch ciazach i operacji tarczycy mam 20 kg do zrzucenia ... I nie moge sie zmotywowac:( czytam i szukam natchnienia:( zrozpaczona A.

Gość gość
ja sobie przeglądam zdjęcia wyćwiczonych kobiet i to mi pomaga, teraz chodzę jeszcze na zajęcia, które prowadzi przepiękna kobieta, za każdym razem jak mi się nie chce ruszać przypominam sobie jak wygląda i od razu lepiej :) dodatkowo moim wspomagaczem jest Novoslim bo przyśpiesza spalanie i przez to czuje się większego powera żeby robić jeszcze więcej