Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda z miasteczka

seks w małżeństwie - problem

Polecane posty

Gość Magda z miasteczka

Mój problem polega na tym, że ja, kompletnie nie odczuwam potrzeby seksu mój mąż mnie nie pociąga - choć powinien, jest przystojny jesteśmy małżeństwem 5 lat znamy się nieco ponad 5 lat, ślub po 3 miesiącach... On ma non stop ochotę na seks A ja w ogóle a jeśli już... pozwolę na seks mam nadzieję że będzie krótko i po sprawie... Wydaje mi się że przestaliśmy się szanować kiedyś było "skarbie. kochanie" teraz już tego nie ma są kłótnie, przekrzykiwanie dzieci nie mamy ja mam 28 lat on 33 ja żyje swoim życiem, on swoim pociągają mnie inni mężczyźni... powinnam się udać do seksuologa? psychologa? jest zazdrosny o mnie - bardzo już kwiatów nie kupuje, prezentów a ja czuje oddech adoratorów...

Gość Magda z miasteczka
help

Gość Magda z miasteczka
ja głośno się wypróżniam. Jest to bardzo krępujące, zwłaszcza gdy trzeba się załatwić poza domem. Co zrobić, żeby nie produkować tyle gazów. Pomóżcie!

Gość abcabcabcabc
jak masz miec ochote na seks skoro sa klotnie i nie jest juz czuly? chyba, ze to sa klotnie dotyczace seksu

Gość Magda z miasteczka
nie jest czuły :( kiedyś był non stop klotnie wydaje mi sie ze nie mamy o czym rozmawiac

Gość srednie niepelne
odstaw tabsy do odrazu ci wrcoci ochota

Gość paracetaml extra
Moj chloapk jest czuly, malo kiedy sie klocimy, a jak juz to o bzdury, jest bardzo przystojny, a mi tez sie juz nie chce seksu z nim... Jak juz do tego dojdzie to mi sie podoba, ale przewaznie czuje sie zbyt leniwa zeby cokolwiek zainicjowac. Kiedys mialam motylko w brzuchu gdzy mnie calowal, a teraz nic. On chce prawie codziennie, a ja bym mogla raz na 2 tygodnie. Nie biore tabletek, wiec nie wiem skad ten spadek libido. Jestesmy ze soba dopiero 3 lata.

Gość Magda z miasteczka
:) nie lykam tabsow

Może to jest przyczyną że twój mąż nie okazuje ci już uczuć??!! Czasem takie słowa czy gesty w postaci kwiatów bez okazji bardzo zbliżają ludzi.

Gość abcabcabcabc
paracetaml extra uwazam ze jak ci sie chce dwa razy w tygodniu to nie jest zle, takie masz libido po prostu. poza tym nie tylko seks powinien byc w zwiazku. nawet zwykle przytulanki i calusy tez. a co do ciebie magdo to musisz pogadac z facetem ze nie masz ochoty na seks skoro sie ciagle klocicie, ze tesknisz za nim dawnym, za tym jak byl czuly i ze kobieta nie potrzebuje samego seksu, ze ty nie chcesz aby byl mily tylko wtedy gdy chce seksu, niech cie tez przytuli pocaluje i powie ze bedzie wszystko dobrze

Gość abcabcabcabc
sorki zle przeczytalam. raz na dwa tygodnie? troche slabo. a moze powinniscie innej pozycji wyprobowac, albo skorzystac z jakichs dodatkow do seksu. moze bardziej romantyczny seks albo ostrzejszy

Gość echechech
było się po 3 miesiącach pobierać?? tnie lepiej było sie najpierw poznać wiedzieć ze ma się o czym rozmawiać?? nie żeby było mi blisko do tego typu blogów ale ostatnio trafiłam na te artykuły i sadzę że są bardzo sensowne, może trochę pomogą... http://www.deon.pl/inteligentne-zycie/ona-i-on/art,263,jak-stracic-meza.html http://www.deon.pl/inteligentne-zycie/ona-i-on/art,270,jak-stracic-zone.html

Gość echechech
było się po 3 miesiącach pobierać?? tnie lepiej było sie najpierw poznać wiedzieć ze ma się o czym rozmawiać?? nie żeby było mi blisko do tego typu blogów ale ostatnio trafiłam na te artykuły i sadzę że są bardzo sensowne, może trochę pomogą... http://www.deon.pl/inteligentne-zycie/ona-i-on/art,263,jak-stracic-meza.html http://www.deon.pl/inteligentne-zycie/ona-i-on/art,270,jak-stracic-zone.html

Gość abcabcabcabc
oni sie znaja 5 lat a od 3 miesiecy sa malzenstwem

To raczej nie pomoże!! Tu chodzi o psychiczne nastawienie. W przypadku Magdy ustało życie uczuciowe. Brak wzajemnego szacunku i ciepła. Jak pisała Magda kiedyś było inaczej. Kiedy mąż potrafił przytulić czy powiedzieć kochanie czy kotku. Czy chociażby pocałował na dobrywieczor czy dzień dobry. Wówczas wszystko było ok. I sex był przyjemny i wszystko grało.

Gość Magda z miasteczka
jestesmy nalzenstwem 5 lat slub po 3 miesiacach byl ogolnie jest fatalnie bede go obserwowac, rozmnawaic jak to nie pomoze coz zobaczymy

Gość Magda z miasteczka
jarek6776 - masz zupełną rację rozmawiałam z nim o tym ten nie widzi problemu i te wieczne kłótnie

Gość Magda z miasteczka
o wszystko o każdą minutę poza domem i poza pracą a to że mam czas na fitess, a to że studia nowe rozpoczęłam a wg niego - na co mi to wszystko o pierdoły o jedzenie mamy osobny budżet z tego wszysko już

Jak możesz mieć ochotę na seks z nim, skoro taka sytuacja występuje między Wami? Podświadomie odbierasz go jako wroga, kogoś - komu ufać nie możesz = to normalne, że nie chcesz zbliżenia. A skoro są kłótnie, obrażanie to znaczy, że nie ma bliskości = miłości, dlatego ciągnie Cię do innych, bo wyobrażasz sobie, że z nimi może ona wystąpić.

Gość echechech
przeczytałaś te artykuły, które podesłałam, tam dokładnie jest to o czym piszesz, może podrzuć mu to jakoś ;)