Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Powiedzcie co sądzicie o chłopcu z teledysku Sary Connor - from sarah with love?

Polecane posty

oj nie o wiek mi chodzi tylko czy ładny ale swoją drogą jakby miał 12 lat wetdy to teraz moglby miec tyle co ja ;) i tyle co moj CMM :) chcialam spytac czy ładny? bo moj CMM wyglada zupelnie podobnie tylko mniej cygańsko i ma niebieskie oczy ale tak to podobny na 80% :) juz teraz wiem czemu wpadl mi w oko ;)

Wg mnie bardzo ładny :) i kilka razy przewijałam by go obejrzeć :) Ale mnie bardziej podobają się faceci bruneci z bardzo ciemna oprawą oczu (oczywiście nie mówię tu o ciapatych:O) Uwielbiam patrzeć na rzęsy facetów. Mój ex ma takie fajniutkie ❤️ i lubię tez jego brwi...w ogóle jak wczoraj tak patrzyłam na niego to stwierdziłam, że to najładniejszy facet jaki mi się trafił w zyciu...ciekawe czy nasze dzieci byłyby do niego podobne :) Nieraz tak bardzo pragnę mieć z nim dzieci, to jest taka chwila, taki przebłysk...eh

to może zrób z nim sobie maluszka? :) chociaz żeby nie żałować, bo ja tak myślałam,jakiś rok temu "szkoda,że nie zrobiłam sobie dziecka z exem" ale teraz sie cieszę też lubię rzęsy, gęste i widoczne, lubię patrzeć jak facet nimi trzepocze :D a brwi ...nie lubię za rzadkich ale za gestych też nie, a juz najgorsi są tzw "jednobrwiowcy " :O ciapatych to chyba nikt nie lubi :D

Gość offerma
co to do chuja jest CMM? :O

Gość CMM chłopak moich marzeń
C chłopak M moich M marzeń

Gość offerma
takie coś mogła wymyślić tylko czkawka :O

mogłam w sumie lepiej wymyśleć np. MMM mężczyzna moich marzeń albo CMS chłopak moich snów ;) jutro go zobaczę!!!!!!!!!!!!😍 :) jego niezwykłe, wielkie jak jowisz niebieskie cudowne oczy ;) :)