Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawidzior

Trójkąt JA, ONA i Sztuczny penis

Polecane posty

Gość dawidzior

Witam! Mam małe pytanie do forumowiczek, osobiście nigdy bym się nie zgodził na trójkąt w którym byłoby 2M i moja kobieta, ponieważ za bardzo ją kocham i jestem cholernym zazdrośnikiem. Ze swoją kobietą też o tym rozmawiałem, ona prędzej by chciała trójkąt z koleżanką niż z mężczyzną, ale oczywiście to były luźne dyskusje i żaden prawdziwy trójkąt nie wchodzi w grę. Oczywiście ja bym wolał układ 1M i 2K ale na razie nic z tego. Lecz swoją droga, lekko mnie podnieca widok kobiety zadowalanej z dwóch stron i wpadłem na pomysł czy by nie kupić sztucznego penisa z przyssawką, przyssać go do drzwi/czego kolwiek i żeby moja kobieta mnie robiła dobrze oralnie a od tyłu włożyła sobie tego sztucznego penisa lub też żebym ja ją brał od tyłu a ona do ust tego sztucznego ( na co raczej się nie zgodzi ponieważ nie przepada w ogóle za wibratorami itp ). Ale powiedzcie mi drogie Forumowiczki jaka byłaby reakcja wasza, gdyby wasz partner wyszedł z taką inicjatywa?

Ja kupłem dido żelowe z przyssawką. Jest to bardzo fajny gadżet podczas zabaw. Myślę że nie będziesz żałował. Ceny na znanym portalu są przystępne. Żelowy jest tak mięciutki że nawt cały wchodzi do buzi - wiem bo sam sprawdzałem - i nie jestem gejem.

Gość zboczurek
My też taki mamy, super sprawa, tylko ostatnio po mocno zakrapianej imprezie moja żona stwierdziła, że teraz moja kolej na dawanie d... A że byłem zdrowo wstawiony to się zgodziłem... Bardzo jej się spodobało, teraz każe mi siadać i robi mi laskę, jest przy tym tak podniecona, że soki to z niej płyną :D

Gość gość
ja uwielbiam grę wstepną z wibratorem też kupiłem klasyczny taki w sklep-intymny.pl i po pocałunkach z swoją wkładam jej do myszki wibratorek i liże jej sutki. Jest nam bardzo przyjemnie :)

Gość Mielonsa
My używamy sztucznego penisa z moim lubym. :D Fajne oderwanie się od codziennego seksu. Kupiłam go sama przez neta w sklepie Dyskrecja i jest nam razem we trójkę baaaardzo przyjemnie. Warto spróbować dziewczyny. :)