Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arletta xxx

chłopak obraził mnie do żywego prezentem

Polecane posty

Gość offerma
sama napisałas, ze zyjesz w biedzie :o

Gość Arletta xxx
i w ogóle jestem ładna, zgrabna, młoda a on jest średni z wyglądu i aż za mną przebiera nogami, więc powinien sie bardziej postarać myślę, że jak mu o tym powie to z miejsca coś wymyśli, zeby to naprawić ale i tak focha puszczę, niech nie mysli

Gość Arletta xxx
w biedzie, ale nie w takiej, że nie stać na nic trzeba oszczedzać i pękniety kibel stanowił problem, bo brak kasy na nieprzewidziane wydatki, ale umowę na net podpisaliśmy na trzy lata i to nie jest niespodziewany wydatek

Gość szaraczek
Arletta pusta jestes i tyle. Prezent moze nietrafiony, moze i nie ocieka romantyzmem, ale na litosc boska dziewczyno Tobie chodzi tylko o to, by moc sie przed kolezankami pochwalic i tyle. Zostaw chlopaka bo szkoda go dla Ciebie.

Gość zgłoś do usunięcia1
Może następny facet trafi jej się jakiś odwrotny. Będzie bujał w obłokach, a rzeczach podstawowych nie będzie miał zielonego pojęcia. Przyjdzie tutaj biadolić, że facet może i romantyczny ale taki nie życiowy. :D

Gość Arletta xxx
pochwalić przed koleżankami? a ty masz choć trochę umiejetnści rozumowania? nie chodzi o żadne chwalę, tylko chodzi o to, że głupio sie przyznać kiedy one się chwala jest to dla twojego durnego czerepa różnica, czy łeb tylko do ozdoby nosisz?

Gość zgłoś do usunięcia1
A co Ty z tymi koleżankami będziesz żyć ? Może nich faceci wam robią romantyczne, wyrafinowane, subtelne i trafione prezenty. Tak byście mogły się chwalić między sobą. Licytować się. Kible natomiast będzie kupować sobie nawzajem albo będziecie robić ściepę gdy jednej walnie, z tego czy innego powodu. Przykra jesteś, nie wiesz chyba na jakim świecie żyjesz. Koleżanki, to nie są osoby z którymi będziesz spędzać swoje codzienne życie.

Gość szaraczek
do mojego durnego czerepa nie dochodzi po co w ogole zawracasz sobie glowe kolezankami i tym co one dostaly. Focha strzelic bo nie dostalas swiecidelek. A moze normalnie z nim porozmawiac, ze prezent za drogi, ze zle sie z tym czujesz, ze powinien to najpierw z Toba uzgodnic. A nie pieprzyc o swiecidelkach, kolezankach i tym, ze chlopak malorozrywkowy jest? On Ci zadnej biedy nie wytykal, to Ty ja wytykasz, on tylko chcial, by Ci sie zylo lepiej. Tyle, moze i nieromantycznie, ale Twoje zachowanie to jest tragedia.

Gość zgłoś do usunięcia1
To wyraźnie widać, że ten facet źle trafił.

Gość szaraczek
No i tu wcale nie o trafienie z prezentem chodzi.

Gość Arletta xxx
zgłoś do usunięcia1 za to w twoim świecie będziesz dostawać papier toaletowy na walentynki, zestaw gąbkowych zmywaków i ściereczek do kurzu na imieniny, płyn do mycia naczyń i żel do kibla na urodziny a na rocznicę ślubu proszek i płyn do prania a jak zasłużysz to mąż płyn do mycia szyb dorzuci miło życia! :)

Gość Arletta xxx
szaraczek to znaczy że czerepek słabo ci służy skoro nie rozumiesz takich powszednich spraw życiowych jak pogaduszki z koleżankami i nie dociera do ciebie jak głupio musi się czuć osoba która na ich opowiadanie o prezentach gwiazdkowych musi powiedzieć o kiblu czaisz choć trochę bazę, czy to cię przerasta tłumoczku?

Gość zgłoś do usunięcia1
Ograniczona jesteś i przeginasz pałę w drugą stronę. Gość przecie zauważył, że coś się zjebało. Zadbał o to, by znowu o to by znowu funkcjonowało to prawidłowo.

Gość zgłoś do usunięcia1
Kurwa :D nie coś niespodziewanego. Wyobrażacie sobie, że istnieją ludzie, którzy woleliby srać na dworze, a mieć możliwość zachowania pozorów przed osobami z którymi nie są mocno związane. Można takie związki określić mianem luźnych.

Gość Arletta xxx
przemadrzałe kobieciątka nie rozumieją, ze w życiu jest miejsce i na fiołki i na sranie, tylko każde musi być na swoim miejscu i w swoim czasie więc piszcie sobie tumanki ile chcecie a ja wiem lepiej od was czego chcę, i jak ma wyglądać życie w moim wieku jesli pozwole, by życie w tym wieku koncentrowało się na kiblach i mopach to kiedy ma być czas na magię? po slubie jak przyjdą dzieciaki i szarówa dnia codziennego?> gówno wiecie o życiu więc nie zgrywajcie się na mądrzejsze, tłumoczki wy:D

Gość Arletta xxx
dziecinko z uszkodzonym czerepkiem od pekniętego kibelka do srania na dworze jest jeszcze cała gama możliwości tylko łeb o konstrukcji cepa widzi swiat jako czarno biały mądrzejszym dano przywilej dostrzegania szarości :)

Gość zgłoś do usunięcia1
to wyzywanie od głupich innych, sprawia wrażenie, że sama nie bardzo wierzysz w swoją inteligencję. Powodzenia w byciu gwiazdą mała. :) Nie dostrzegłaś celowego przejaskrawienia z mojej strony ?

Gość Arletta xxx
przejaskrawienie? raczej typowa demagogia, która nic nie wnosi

Gość zgłoś do usunięcia1
A jakiż tutaj był własny cel ?

Gość Arletta xxx
cel twój, mój, cel życia, cel istnienia tego miejsca? x cel mój - eksperyment myślowy dopasowany poziomem do miejsca cel wypowiadających sie - jak zwykle tutaj, każdy wie i widzi x cel mój poboczny, oderwanie mysli od zaprzątającego mnie właśnie tematu o wiele poważniejszego niż pęknięty kibel owej dzierlatki Arletty :)

Gość zgłoś do usunięcia1
chodziło o zwykłą demagogię przecież.

Gość szaraczek
Kiepsko ci ta prowokacja idzie

Gość Mikolajka 102
zaglupia jestes dla takiego chlopaka,

Ja majac ciezka sytuacje w domu wolalabym dostac cos co sie przyda, poprawi komfort zycia. Moim zdaniem chlopak ma leb na karku i nie chcial ci zrobic przykrosci, tylko pomoc. A ty pewnie jestes zawiedziona, bo spodziewalas sie jakiegos zbednego, babskiego gowna, zeby pochwalic sie innym

Gość allo allo allo
O, coś panienka nam się w ostatnich postach mocno wyszczekała ;) A chłopaka dla ciebie żal - zostaw go. Inna to doceni. A ty sraj za stodołą.