Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arletta xxx

chłopak obraził mnie do żywego prezentem

Polecane posty

Gość kijeczek "L"
sluchaj.kazdy kij ma 2 konce.to ze ty sie czulas urazona...sluchaj.byl u cb?byl.widzial jak jest?widzial. to z ema pieniadze ok. malo to nie kosztowalo. skoro widzial warunki w jakich zyjecie dal cos co sie przyda wam wsyztkim.tylko tobie.to ze dostalabys torebke czy perfumy...i co ?zalatwialabys sie o torebki? pomysl dziewczyno. nietylko ty ma tym skorzystalas ale i inni,docen to.Widzial warunki w jakich zyjecie i naprawde skorzstacie na tym wszyscy.a torebke perfumy..jeju jescze moze ci kupic. choc z drugiej strony moglibyscie sie wyprowadzic i wynajac cos swojego...skoro juz tak ci zle.a skoro pojawi sie 6 dziecko tymbardziej sie ciasno zrobi.

Gość Arletta xxx
ja sobie wymarzyła, że w święta będzie romantycznie, on wie, że taką srebrno złotą biżuterię lubie, w wakacje byliśmy w krynicy morskiej i tam razem oglądaliśmy i mu pokazywałam co mi sie podoba i po cichu myślałam, że może jakiś drobiazg mi kupi a on taką gafę strzelił nie wiem jak dalej bedzie wyglądała ta znajomośc matka się na mnie drze że ja się na niego bucze, oni wszyscy tylko czekają że z domu pójdę i jeszcze korzyści będą czerpać i ta presja mnie dodtkowo przygnębia bo nic nie jest jak powinno jestem z nim razem od przeszło roku i teraz takie coś a na początku chciaż kwiaty dawał i myślała, że jest romantyczny

Gość nowy przypadek pasożytnictwa
Simone Beauvoir sama była posrana na widok Sartra. Widziałem kiedyś wywiad z nimi, gdy byli w Polsce :D We wszystkim mu przytakiwała. Bardzo to było śmieszne :D Może zacny Jean Paul, muszli jej nie kupował, ale mogła się grzać w blasku jego chwały :D

ja też jestem romantyczny, tylko kasy nie mam :D

Gość wersalka z upki
facet chciał ci pomóc, nie masz gdzie srać, a o srebrach marzysz? :o dziwne

mógł kupić srebrny klozet ze złotymi aplikacjami :classic_cool:

Gość kijeczek "L"
dokladnie. mówiac słowa "nie wiem co bedzie dalej z ta znajomoscia" pokazuje jak bardzo jej na nim zalezy. dziewczyno..gdyby chcial cie osmieszyc zerwalby z toba i poszedl z inna duzo bardziej zadnbana dziewczyna.

Gość zgłoś do usunięcia1
Ci ludzie, którzy napisali o praktycznej strony tego prezentu, mają racje. Niekiedy należy dumę schować do sedesu. Z pewnością na inne bardziej subtelne prezenty też przyjdzie czas. Zachowujesz się jak jak ktoś kto ma miód w uszach, a obiady jada widelcem i nożem.

Gość Arletta xxx
Matka własnie rozbiła młotkiem w telewizor i każe mi dzwonic do chlopaka że niby sie zepsuł i on mi ma kupic nowy :(

:D

autorko, wiedz w każdym razie że ja nie uważam, że musisz z nim zostać bo jest sponsorem Twojej rodziny, nie uważam też że zasługujesz na gorsze bo jesteś z biednej rodziny. i wiedz, że Ci wspołczuję pozdrawiam serdecznie

Gość Arletta xxx
Sedes daloby sie skleic kropelką ewentualnie mozna przecież chodzić srać za śmietnik

Gość Arletta xxx
fajnie, ze sobie jaja robicie a tu nie chodzi już o ten kibel tylko,że on jest inny niż sobie wymarzyłam po tym co się stało zaczyna do mnie docierać więcej rzeczy, ze on raczej dorobkiewicz taki i tylko dom, żoncia dziatki zero szaleństwa

Gość offerma
a ty za chcesz zaszalec jak nawet na kibel nie masz i zyjesz w nędzy? za jego kase! a kibla to już nie chcesz :o

Gość patologia jakas
Twoi patologiczni rodzice na rozsypujace sie mieszkanie i kibel nie maja ale na kolejnego dzieciaka maja????

Gość zgłoś do usunięcia1
Szaleństwo to jest nie mieć kibla w tych czasach.

Nie no przesadził i to grubo. I nie zgodzę się, z resztą wpisów, że dobrze zrobił, że praktyczny, ma głowę na karku itd, bo tego aż czytać się nie da. I tym bardziej, że to prezent na święta. Można nie mieć wyczucia, nie trafić w czyjś gust, ale kibel??

Gość glupia jestes laska
"po tym co się stało zaczyna do mnie docierać więcej rzeczy, ze on raczej dorobkiewicz taki i tylko dom, żoncia dziatki zero szaleństwa": :O glupias laska jak but jestes taka sama jak twoja patologiczna rodzinka, mam nadzieje ze chlopak w koncu otworzy oczy i kopnie cie w dupe.

Gość Arletta xxx
Nie jesteśmy żadną patologią a rodzice bardzo się kochają, tylko jak mało pieniędzy w domu to chcą zebyśmy się predko usamodzielnaili chyba normalne nie?

Gość hipis8547
lepiej miec kolczyki srebrne w uszach i srac na rozpadajacym kiblu:O

Gość Arletta xxx
chociaz jestesmy biedni to mamy swoj chonor!

Gość zgłoś do usunięcia1
Jak Ty dziecko nawet na słownik ortograficzny nie masz.

Gość Arletta xxx
nie robię błędów, tylko najwyżej literówki za podszywy nie odpowiadam

Gość offerma
dlaczegos głupia? boś biedna, dlaczegoś biedna? boś glupia? robienie dzieci na pewno polepszy waszą sytuację ekonomiczną :o

Gość hfWEFKHKFh
prezent i zabawny, i praktyczny. chlopak pomyslal, czego naprawde ci potrzeba. Nie kazdego faceta stac na myslenie. wyluzuj z ta bizuteria. Kto wam ten klop zamontuje? tez on?

Gość Arletta xxx
trza rodzic dzieci aby Polska rosła w siłe a ludziom zyło sie dostatniej :)

hhahahaah ty szalenstwa oczekujesz od 27 letniego faceta? niestety, wiekszosc w tym wieku w polsce chcialaby sie ustatkowac ;) nie jestes jego warta, biedny paszczurze. i praktyczny prezent moze i nie jest romantyczny, ale pokazuje, ze ma dobre intencje i chce rowniez dbac o twoja rodzine czyli ma wobec ciebie powazne zamiary i bierze cie w pakiecie z wadami. a ty o nim koorwo piszesz ze jest dorobkiewicz. a co ty masz? gowno (na podlodze w sralni pewnie, bo nawet na kibel cie nie stac szmaciaro). znajdz se jakiegos menela w swoim wieku, co ci bedzie bransoletki chinskie z bazaru kupowal, to bedziesz happy

Gość hfWEFKHKFh
O matko, ale sie bluzgi posypaly... Kobieto ciasteczkowa , opamietaj sie

Gość Arletta xxx
mamy kibel, który pękł niecałe dwa miesiące temu już nie wydziwiajcie, bo nie jesteśmy taką całkowitą biedotą net kosztuje niecałe 50 zł m-cznie, więc?