Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arletta xxx

chłopak obraził mnie do żywego prezentem

Polecane posty

Gość jamysleze
mysle ze moze autorka nie zyje w takiej calkowitej biedzie tylko poprostu moze brakowac pieniedzy na wydatki nagle, lub na wieksze remonty. moze miec np przestarzale bo ich nie stac na wymiany tak ot, tylko moze musza odkladac. moze to nie wyglada tak jak sobie kazdy wyobraza buede ze smrod brud patologia tylko poprostu moga nie miec tego i owego. moze poprostu zabolalo ja ze dostala kibel bo to troche krepujace jest jednak. mysleze facet nie mial zlych intencji. poprostu nie pomyslal i tyle a chcial dla wszystkich dobrze. trzeba tez zeozumiec dziewczyne ze moze czyc sie lekko urazona. jednak mysle ze on zle nie chcial tylko dobrze a dziewczyna powinna sie zastanowic, pomyslec czy ja to az tak urazilo ze trzeba zrywac. porozmawiac z facetem ze docenia ale troche sie czuje zaklopotana bo wie ze ma biednie itp. przeciez da sue wyjsc z takiej sytuacji. dziewczyna jest jeszcze mloda.

Gość chlop sie wkurzyl
bo chlop sie kurwa wkurzyl...przychodzi do dziadowy i nawet wysrac i wylac sie nie ma jak!

Gość nie,no...bez jaj
mógł chociaż jakiś drobiazg od serca wrzucic do tego sedesu:D co nie znaczy ,że sam sedes nie był prezentem od serca:D x a tak serio to rozumiem,że czujesz sie dotknięta.........też bym się tak poczuła...zwłaszcza jeśli jest to początkowa faza związku x pogadaj z nim o tym ,tak po prostu