Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrozujaca

2 tysiace kilometrow a ciaza

Polecane posty

przejechałam w te wakacje 2000 km w jedną stronę w 13 tc. więc w sumie w czasie 2 tygodniowego urlopu przejechałam 4 tys km

Gość bombiicha
Dlaczego samolot wchodziw gre tylko w drugim trymestrze? ja latalam w obu ciazach w kazdym trymestrze i nic mi sie nie dzialo. lekarz tez nie widzial przeszkod. na pewno jakbym miala 2000 km do przejechania,to wybralabym samolot. samochodem bym nie chciala,bo to strasznie dlugi czas siedzenia i raczej tego bym sie obawiala.

Gość FajniuteńkaMami
Każdy odpowiada za swoją ciążę. Jedni wierzą lekarzom inni Nie... Ja bym dzięki chirurgą poroniła więc im nie wierze... Żadnemu lekarzowi nie wierze do końca. Ale to indywidualna decyzja. To są tylko argumenty dziewczyn nie z forum wzięte tylko ze strony internetowej:) To tak jak z pasami w ciąży. Każda kobieta w ciąży odpowiada za siebie i dziecko. Nie można nikogo oceniać. Można podać swoje argumenty a autorka lub ktoś kto to przeczyta sam podejmie decyzję.

Gość Ewuś234567
Witam . wybieram sie w podróż do Egiptu i chciała sie ubezpieczyć na okres wycieczki. Wrcam w 34 tygodniu ciązy . nikt nie chce mnie ubezpieczyć - znacie jakieś firmy które nie robiły by problemu ? pozdrawiam