Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fieodora

Na co faceci zwracaja bardziej uwage na twarz czy figure?

Polecane posty

Gość wespazjan
?Ja osobiście patrzę na twarz i pupkę. Piersi to drugorzędna sprawa, nie muszą wielkie, wole mniejsze.

Gość ewangeliarz..
Hmm przede wszystkim chyba na twarz, potem często latem na nogi, gdy jest dekolt jak powiedział przedmówca to na piersi, w mniejszym stopniu na pośladki czy figurę

Jeśli widzę kobietę czy dziewczynę to staram się uśmiechać. A jeśli odwzajemni mi się uśmiechem to już pierwsza oznaka zainteresowania.

jarek6776 No to jasne że wpierw trzeba taką kobietę czy dziewczynę poznać i porozmawiać. Nikt jasnowidzem nie jest. - No to czym się kierujesz przy wyborze? Podchodzisz do pierwszej lepszej? Czy najpierw patrzysz jednak na wygląd?

ewangeliarz.. Hmm przede wszystkim chyba na twarz, potem często latem na nogi, gdy jest dekolt jak powiedział przedmówca to na piersi, w mniejszym stopniu na pośladki czy figurę - widać, że nie uprawiasz seksu na pieska ;P🖐️

Gość wespazjan
Nie lubię jak dziewczyna ma łydki jak u słonia.

Jesteś mało wybrednym desperatem :D A czy jakaś kiedyś odwzajemniła uśmiech? nie licząc babci klozetowej, ktora dostała duży napiwek? :P🖐️

Gość Jeszcze ... !
Trudno powiedzieć bo jednak patrzy się na całość jak widzę ładną twarz i jest zgrabna to ona najbardziej mnie przyciągnie :p

Madame Cipata ja osoatnio odwzajemnilam jak czekalam w kolejce na poprawe prawka :d takiemu obcemu

Fieodora Madame C*pata ja osoatnio odwzajemnilam jak czekalam w kolejce na poprawe prawka :d takiemu obcemu - Ale nie temu prawiczkowi z kafeterii :D🖐️

Pierwszym krokiem to się przedstawiam. Drugim znowu uśmiecham i pytam czy mógłbym jej potowarzyszyć w spacerze. Trzecim pytam czy da się zaprosić na kawę.

Gość ewangeliarz..
widać, że nie uprawiasz seksu na pieska ; taak wyłącznie po misjonarsku albo doustnie ;)

jarek6776 troche mi wokulskiego przypominasz :d madame no nie mam pojecia kto to byl :d A KWESTIA WYKSZTAŁCENIA?

Powieść Lalka jest piękna. Jak dla mnie bardzo lubię Ten film. A postać Wokulskiego Kupca nie można nic zarzucić

Gość Jeszcze ... !
Ja np lubie uwodzić wzrokiem ale nigdy nie podchodzę :D

Właśnie kontakt wzrokowy też jest bardzo ważny. Oczy dużo mówią NP przy kontakcie wzrokowym.

ja tam bym wkulskiego troche przrysowała ale calkiem spoko z niego ziombel oo taki wzrok jest bombastyczny, takie wegielki i to tego półuśmieszek moze nawet humor poprawić

Zgadzam się z tą formuła. Oczy to zwierciadło duszy kobiet. Jeśli tylko chcecie potraficie owinąć sobie faceta wokół palca. Potraficie też przeszywać wzrokiem jak bazyliszek. A le to chyba w kobietach jest najpiękniejsze.

Gość diesel power oil
twarz,figura,tylek,dlugie proste wlosy,nie za gruba i za chuda na koncu to co w czasce

Gość boskimojkolego
ja zwracam uwage na oczy szczególnie niebieskie :D

No wiesz z tymi niebieskim oczami to różnie bywa. Piękne owszem ale często fałszywe. Miałem kiedyś koleżankę z Niebieskimi pięknymi oczami. Nie ukrywam była piękną kobietą ale w tym rzecz że była fałszywa i straszna materialistka Pieniądz miał dla niej największą wartość Pieniądz i kariera!!

Gość boskimojkolego
myślę, że i taką osobę można spotkać zarówno z piwnymi i zielonymi oczami...

jarek6776 Zgadzam się z tą formuła. Oczy to zwierciadło duszy kobiet. Jeśli tylko chcecie potraficie owinąć sobie faceta wokół palca. o a tego o nas nie wiedzialam

Gość tak tutaj wstapilem sobieee
na twarz czy figurę ? hmmmm chyba bardziej na pierwszy rzut oka na figurę. Przynajmniej ja tak mam. Idzie laska ulicą to nie wpatruje sie w jej w rysy twarzy (musiałbym sie patrzyć bezspordenio jej w twarz) tylko pierwsze co mi sie rzuca w oczy to jak jest zbudowana. Faceci sie nie oglądają na ulicy "za ladna buzka" a za "fajna dupa" taka prawda :) Choc to tylko do oglodania. W bliższym poznaniu zarówno figura jak i twarz sa bardzo istotne.

Gość boskimojkolego
kochaś ;P

Gość mlodyfaceta1123
Ocenię jako facet... Nie da się ocenić na co najpierw zwracamy uwagę. Alena pewno spoglądamy zarówno na figurę, twarz, mam także słabość do nóg :) Natomiast bardzo ważny jest dla mnie także charakter, sposób zachowywania się dziewczyny. Potrafię po spojrzeniu na dziewczynę ocenić ją... choć nie zawsze się to sprawdza z pewnością.