Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fieodora

Na co faceci zwracaja bardziej uwage na twarz czy figure?

Polecane posty

Gość tak tutaj wstapilem sobieee
i ja tu oczywiście napisałem na co zwracam uwagę "na ulicy" patrząc na dziewczyny :) dobierając parnterkę bylbym bardziej wybredny i szczegolowy ale na miesice patrze na tyłek i cycki , nie na twarz :) nie szukam żony na ulicy;)

Gość mlodyfaceta1123
Fiodora, sposób zachowywania się, czyli czy dziewczyna jest spokojna, czy jest nerwowa, najzwyczajniej na świecie charakter, osobowość. Mnie np. przyciągają dziewczyny bardzo spokojne, wstydliwe, takie duszki, którymi można się zaopiekować Rozumiesz?

tak tutaj wstapilem sobieee no teej, ziomus to nawijaj o tej drugiej bo o to mi chodziło

Gość mlodyfaceta1123
Nie koniecznie dominatorem, marzę o związku bez żadnej dominacji... :) Po prostu takie dziewczyny mnie przyciągają. NIe wiem dlaczego! :)

fieodora, żony na razie nie mam ale bez wątpienia jak już wczesniej napisałem oba te elementy (figura i twarz ) są istotne. Na upartego można napisać ,że ładna twarz jest podstawą ale kto by nie pogardził dodatkowo fajnymi cyckami i tyłkiem ;) ? Twarz to podstawa a jak i figura jest niezła to już w ogóle odlot.

Gość mlodyfaceta1123
Powiem krótko, patrzę na całokształt :)

hehe, dzieki za odpowiedzi :) zostane stara panna z 72 kotami ewentualnie se dziaciaka zrobie

a ja tak powiem ładna buzia by mnie nie przekonała jakby miała figurę Grycanki i na odwrót. Co z tego ,że zgrabna jak miała by twarz np. Joli Rutowicz. ;)

fieodora a co z toba ? Napewno nie jest tak zle :) Te ktore uważaja sie za brzydkie przewaznie sa calkiem calkiem ;)

Gość mlodyfaceta1123
Fiedora nie rozumiem.

Gość mlodyfaceta1123
A ja np. zauroczyłem się dziewczyną która nie jest jakaś wybitnie piękna, ale zachwycił mnie jej charakter, spokój, opanowanie, intelekt i mądrość :)

Kobieta nie musi być Extra piękna. Jedyne co musi mieć piękne to Piękne wnętrze i charakter. Gdyż za to powinno się kochać.

moze kto wie, tyle ze tak jakos zey z kims sie na prawde dobrze dogadac to albo ten ktos musi byc, no nie wiem jaki ale zadko sie to zdarrza bo powiela niektóre moje cechy albo musze go długo znac

mi nie chodzi o wybitną piękność ale wszystko powinno być w miarę ok. nie szukam Iriny Shayk bo nie jestem Ronaldo a mysle ze taka Bożenka z Klanu czy nawet Kasia Cichopek, Sylwia Gliwa, Aneta Zając to fajne laski ;) Nie jakies miss universum ale tez nie brzydkie ;)

Gość to jestem skreslona na calego
mam okropna budowe ciala, z twarzy niezbyt piekna. nic dziwnego ze nigdy nie mialam chlopaka:(

Gość wredziuchapospolitusia
podoba mi sie jak prawi jarek6776

to jestem skreslona na calego je według siebie tez ale podobaja mi sie moje oczy i wlosy wiec moze nie ma tragedi

to jestem skreslona nad ciałem można popracować a twarz to też kwestia odpowiedniego make upu , nie poddawaj sie ;)

ja mojego ciala nie cierpie. kiedys lubilam, ale nikomu sie nie podoba, i przestalam siebie lubic.

popracowalam juz naprawde duzo. niestety budowy ciala nie zmienisz. natury nie oszukasz. mejkap tez robie, delikatny. i co? nic.

i dziewczyny wiecie , ja jestem akurat wybredny wiec sie nie zalamujcie :) jak to mówią "każda potwora znajdzie swego amatora" może nie bedzie to książe z bajki ale ktoś sie znajdzie. Ile ja mam na uczelni kumpli z brzydkimi dziewczynami :) serio. Nie tylko misski mają facetów :)

a jaka masz figure? i co w twarzy Ci sie nie podoba? ja np mam male cycki a szerokie biodra i grube nogi (typowa gruszka) za to obojczyki moje mi sie podobaja :d cos zawsze dobrego znaleźć mozna

to jestem skreslona a co nie tak z twoim cialem ? tak dokladniej ?

Gość a ja lubie kobiety jak
Rene Zelwiger w pamietnikach bridget jones Uwielbiam takie pulchne i duze pupy piersi, oraz aby brzuszek byl mieciutki. Takie uwielbiam A sam mam powodzenie u dziewczyn szczuplych.

Piszę co czuję. Chyba każdy wyraża swoje wypowiedzi z swojego wnętrza czy serca. Najpiękniejsze w człowieku jest to co czuje i jak się wysławia.

tak tutaj wstapilem sobieee wiem, sek w tym ze przystojni faceci chca pewnej siebie laski :9 a ja nie chce wsiura w dresie i bialych adidaskach od Pjumy