Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ekspertka 963

Po czym poznać męskie niedoświadczenie w łóżku?

Polecane posty

Gość Ekspertka 963

Jakie macie doświadczenie z tym związane? ;)

Gość kokietka brunetka
Po tym, że tego kontaktu unika :P

Gość biofreek
dobre :)

Gość Ekspertka 963
A jeśli dużo mówi, przechwala się czasami, a potem ma problem z trafieniem, to juz 100% prawda? Często wyskakuje gdy jest na górze? Woli by to kobieta dominowała i wzięła sprawe w swoje... "ręce"?

Gość Ekspertka 963
Nie chodzi mi tutaj o prawiczka :) Po prostu o chłopaka mało doświadczonego ;-)

Gość prawiczek pospolity
boje sie ze mi nie stanie;)

Ekspertka 963- prawie na pewno. Z reguły bardzo przechwala się prawiczek, albo chłopak świeżo po straceniu prawictwa, który myśli że był bogiem seksu podczas stosunku. Nie mam nic to prawiczków, przecież to nie choroba i uniknąć się tego nie da, ale udawanie że się nim nie jest jest poniżej jakiegokolwiek poziomu

Gość biofreek
jak dobrze sie postracie drogie panie to z niedoswiadczenia mozna zrobic ogiera :D

Gość Ekspertka 963
Ja chcialabym mieć prawiczka, why not? :D Pytam, dlatego, że kiedys mialam w lozku chlopaka (19 lat), ktory mowil, ze lubi oral i anal, namawial mnie bardzo. A jak juz zaczelismy dzialac (fakt byl kapke napity), to wymyslal w jakich pozycjach mam sie wyginac, 80% zabawy zrobilam ja, jak juz wszedł na mnie, to wyskakiwal, musialam pomoc mu trafic, że tak powiem. Twierdzil, ze dawno sie nie bzykał. Po jakims czasie stwierdzil, ze bylo kiepsko przez niego i ze chce sie poprawić. Niedoświadczony?

Może stracił pamięć na skutek wypadku. Amnezja w najcięższej postaci może wywoływać zanik odruchów warunkowych.

Gość syn tysiąca wiatrów i róży
To chyba dobrze że chce się poprawić:classic_cool:

Gość Ekspertka963
Bardzo dobrze, ja doceniam ;] Tzn. juz sie poprawil nawet :) Po prostu pytam, czy dobrze typuje, ze nie byl doswiadczony- dla mnie to tylko +

Gość muody18
Ekspertka a mnie przeszkolisz?

Gość Ekspertka 963
Może jeszcze cos ktos dorzuci?

Gość Ekspertka 963
Co chcialbys umiec młodziku?

Gość Zocha 0000
Ja nie miałam jeszcze takiego, ale w sumie czemu nie? Masz racje ekspertko :) Podpowiedzcie cos jeszcze o takich niedoświadczonych, ciekawy temat! :)

Gość kontrabas
Eeeeeee bzdura z tym nie trafianiem. To na 100% nie jest wyznacznik stopnia doświadczenia. Wiem po sobie. Do dziurki od klucza też trafiacie za 1 przyłożeniem klucza? A przecież tę czynność się wykonuje tysiące razy w życiu. Ale ten kolo co to "dawno nie ruchał", to powalające tekst :D Tylko ktoś kto nigdy się nie kochał albo może raz i rzeczywiście dawno, może nie wiedzieć jak włożyć, no bo skąd - tak przynajmniej mi się wydaje ;)

Gość Ekspertka 963
Kontrabas- powalający tekst? :D Co masz konkretnie na myśli?

Gość kontrabas
No konkretnie, że padłem ze śmiechem. Bo wg mnie tego sie nie da zapomnieć tak samo jak np pływania. Ale może koleś wcale nie jest niedoświadczony i zwyczajnie tak wyszło, że nie wyszło ;), jednak argumentu użył chyba najgorszego jakiego mógł. Przy czym w takiej sytuacji trudno znaleźć jakiś sensowny argument. Niepotrzebniej zaczął się tłumaczyć :)

Gość Ekspertka 963
Wg mnie jest prawdopodobne, że ten chłopak nie kochal sie zbyt wiele razy. I to, co Ty teraz powiedziales to potwierdza... tak mi sie wydaje. Bo to nie było wytłumaczenie "po" a na poczatku... Wlasnie... tlumaczenie ;] Skoro ma 18 lat, to dawno czyli kiedy? 13 lat? :D

Gość Ekspertka 963
NIe da sie zapomniec, bo gdy jestesmy podnieceni to wlasnie ten stan podpowiada nam, co mamy robic ;)

Gość kontrabas
A to z drugą wypowiedzią się nie zgodzę. Bo podniecać się możemy już od małego, a to przecież nie znaczy, że każdy od razu umie, czego właśnie dotyczy ten wątek :)

Gość Ekspertka 963
Mialam na mysli taka sytuacje: facet jest dobry w lozku, wie co robic, lubi dawac i odczuwac przyjemnosc, potem z jakis wzgledow nie upawia seksu. Np. 3 lata. Po tym czasie ma ku temu okazje i wg mnie wtedy nie liczy sie przerwa i nie ma wplywu, tylko wlasnie podniecenie, chec bycia podnieconym i podniecac kobiete. Teraz jaśnieś, Kontrabas? :)

Gość W88
SZUKAM NIEDOŚWIADCZONEGO BLONDYNA Facet prawiczek (taki, który nie miał z nikim żadnych intymnych kontaktów), to prawdziwy skarb, o ile wynika to z jego wyboru i wyznawanych, niedzisiejszych wartości. Facet prawiczek, który jest nim tylko dlatego, że podczas okazji z "pierwszą lepszą" nie miał gumki albo miał problem natury biologiczno-funkcjonalnej to już inna sprawa- w takim przypadkach ma się czego wstydzić i być podmiotem społecznego ataku. Tylko że wstydzić się nie swoich problemów wynikłych z sytuacji, a swojego stylu bycia- nastawienia na sex i kierowania się główką zamiast głową. Chętnie poznam pierwszego z 2 opisywanych typów. KONTAKT: woman88@o2.pl NIE SZUKAM SEXU I NIE DAJĘ SEXU! Jeśli JESTES POSZUKIWANĄ OSOBĄ ZDRADŹ, Z JAKICH WARTOŚCI WYNIKA TO KIM JESTEŚ + JAKI MASZ ODCIEŃ BLONDU. NIE ODPOWIADAM NA MEJLE BEZ TYCH 2 RZECZY. JESLI NIE JESTES POSZUKIWANĄ OSOBĄ - TRACISZ SWÓJ CZAS (NIE MAM PROBLEMÓW Z WERYFIKACJĄ AUTENTYCZNOŚCI TRESCI). TAGS: facet, niedoświadczony, prawiczek, mężczyzna bez doświadczeń, jestem prawiczkiem, jestem niedoświadczony, niedoświadczony prawiczek, nie uprawiałem sexu, nie uprawiałem seksu, męskie niedoświadczenie, męska dziewica, prawiczek, szukam prawiczka niedoświadczonego

Gość gość
po tym że wkłada do cewki moczowej