Rengie 0 Napisano Styczeń 6, 2013 Moja historia zaczyna się w lutym 2012 roku. Ważyłam wtedy 92kg i postanowiłam się za siebie wziąć. Do czerwca zgubiłam 16kg - po prostu zdrowszy tryb życia, mniejsze posiłki, ŻREĆ MNIEJ. W czerwcu waga wskazywała 76kg, czułam się o niebo lepiej. Przyszło lato, grile, ogniska. Przestałam się pilnować. Dziś weszłam na wagę i co widzę? 85kg. Tym razem nie będzie to zrzucenie kilogramów, ale zmiana poglądu na odżywianie, zdrowy trwa życia. Nie zawiode! 07.06.2012 waga będzie wskazywać 65kg. Mój wzrost 175cm. Zapraszam! W kupie siła :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rengie 0 Napisano Styczeń 6, 2013 Czy ktoś chętny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rengie 0 Napisano Styczeń 6, 2013 Zapraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała ogrodniczka Natalia 0 Napisano Styczeń 6, 2013 Ja się piszę;) co prawda waże 60kg, rok temu 53, 2miesiące temu 57, nie pilnuję się, jem jakby mi miał ktoś zabrać jedzenie na 2 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Batalion Amour Napisano Styczeń 6, 2013 jem kupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rengie 0 Napisano Styczeń 6, 2013 Natalio! Zapraszam do innego tematu, jest tam już kilka dziewczyn! link http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5467045 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach