Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina 23

Mam 23 lata, jestem dziewicą, nie wytrzymuję napięcia seksualnego

Polecane posty

no to nie duże wymagania, nie powinno być problemu z znalezieniem chętnego :) ale masz dopiero 20 lat, to jeszcze nie tak dużo :)

Miałam juz wiele okazji i nawet propozycji ale zawsze rezygnowalam. Chce żeby to był ktoś anonimowy kogo niż potem nie zobacze

no to akurat rozumiem, jeżeli chcesz się tylko z nim przespać to lepiej na tym zakończyć znajomość. Nie wybierasz się na jakieś wakacje ?? To była by dobra okazja :)

Gość DabGee
To ja Cię muszę chyba rozczarować. Bo pierwszy raz dla dziewczyny raczej nie jest przyjemny. A sytuacja, gdy spotykasz kogoś pierwszy raz i on na tobie nie robi wrażenia jeszcze pogarsza sprawę. Cóż, najlepiej jest się zakochać i wtedy zacząć. Ale nawet wtedy ten pierwszy raz raczej nie będzie cudownym wydarzeniem. Jak już będziesz to miała za sobą wtedy zrozumiesz :) A 20 lat to przecież nie jest dużo.

Gość fifth
Jak ci złe to daj się wyruchac na najbliższej dyskotece z byle kim po ciemku albo w kiblu.

Gość Paulina 23
samotny romantyk mnie prześladuje :D

Niestety nie wybieram, praca...tak, słyszałam ze nie jest najprzyjemniejszy

Gość Rumpelstilckin
A ja myślę, że jesteś młodym gówniarzem, który wali konia czytając to forum (jak 90% osób)

Gość Ah ten sex
Znajdz sobie sponsora.dziewice jak mlode zrebie.sporo warte.pozniej to juz d...

Gość a może stąd coś
nie słuchaj tekstów, że facet 185cm to niewiadomo ile waży i będziesz widzieć jego szyję, bzdura jakich malo. mój mąż ma właśnie 185 a ja 169 i wcale mnie nie zgniata itp, jest zajebiście ;) a jak masz się oddawać byle komu to już chyba faktycznie lepiej za kasę :P a nie myślałaś, żeby jechać gdzieś na imprezę, na tyle daleko gdzie nikt Cię nie zna i tam znaleźć jakiegoś gościa na numerek? pierwszy raz raczej do najprzyjemniejszych nie należy...

Gość taki jeden facet 28
Cóż mogę poradzić :) ... sam kiedyś pomogłem takiej jednej z internetu w tej sprawie w jakiej Ty piszesz. Proponuję przed spotkaniem wymianę zdjęć i kilka rozmów na skypie ;) żeby się zorientować czy sobie odpowiadacie ..jak rozmowy będą trwały dłuugo i do późna ,a TY będziesz czuła "motylki" to bierz :)

a może stąd coś ja dość często chodzę na imprezy ale jakoś nie chcę stracić dziewictwa po pijaku na imprezie :D:P wolę na spokojnie znaleźć kogoś w necie, popisać z nim trochę, obejrzeć jego zdjęcia :P i wtedy zdecydować :)