Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina 23

Mam 23 lata, jestem dziewicą, nie wytrzymuję napięcia seksualnego

Polecane posty

Gość Nieatrakcyjny32
Tez dziewica?

Gość Paulina 23
ja 2 lata starsza - Wiem coś o tym kochana, ta chcica jest dobijająca... :(

Gość ja 2 lata starsza
tez dziewica ... ja znalazlam sobie ladnego chlopca, ale poza pieszczotami finalu nie bylo, bo spenialam strasznie byl napalony na mnie:O

Gość Nieatrakcyjny32
Jak napisze ze przystojniak to zaraz poleca komentarze ze oszukuje, wiec na forum pozstaje skromny. :) dziewczyny wygladam na 27 lat :P ale mnie interesuja tylko slicznotki :)

Gość Paulina 23
ja 2 lata starsza - A na mnie ilu było napalonych, a zostawiałam ich ze stercząca pałką :D Też się bałam... nie wiem o co chodzi, adoratorów mam, ale tak się boję...:( Nawet alkohol nie pomaga, a nie chcę też za bardzo przesadzić żeby tam delikwent zwłok nie bzykał :D:P

Gość ja 2 lata starsza
faceta nie mam, bo na dziewica patrza krzywo :O tak jak na prawikow, co mnie doluje, czuje sie zle, a niezobowiazujaco moze byloby latwiej miec juz to za soba, przynajmniej nie jest sie ocenianym przez faceta:(

Gość robol1988
Luzer dobrze gada. Niech dziewczyna se zrobi to z prawiczkiem. Paulinko, a skąd ty?

Gość Paulina 23
yyughiuh - Tyle lat czekałam na fajnego faceta, z którym stworzę związek, będziemy razem na dobre i na złe, a tu DUPA, nic tylko wielkie rozczarowanie... A ja też mam swoje potrzeby, naprawdę brakuję mi mężczyzny, zwłaszcza teraz w tę parszywą pogodę, w te zimne wieczory, chciałabym czuć bliskość faceta, skoro jakimś trafem nie mogę stworzyć udanego związku, to chcę mieć choć jego namiastkę, a seksu jestem teraz spragniona jak nigdy. Skoro więc, chcę tylko seksu, to chce mieć miłe wspomnienia, chcę być podniecona, i chcę do tego przystojnego faceta, ot taki warunek wiekowej dziewicy :)

Gość Paulina 23
kpt bomba robol1988 Panowie, napiszcie może pierwsi skąd jesteście ;)

Gość robol1988
okolice gołdapi.

Gość DabGee
Dziwne masz wymagania. Dlaczego chłopak ma być nieziemsko przystojny? Takich najwięcej to chyba gejów. Jakbym był dziewczyną i chciał przeżyć wspaniały 1 raz to bym szukał kogoś kto się dobrze roocha, a nie jakiegoś lalusia. A z tym jedynym wymarzonym na całe życie, to chyba problem leży w Tobie. Bo tak naprawdę sama nie wiesz czego chcesz :) No bo jak scharakteryzować tego jedynego? A jak się znajdzie to skąd wiedzieć, że to właśnie ten? Na takie pytania nie ma odpowiedzi i się popada w paranoję...

Gość IMO12391
Edzia prawdziwej apopleksji dostała. Lepiej pokaż cycki lala i się tak nie podniecaj. :classic_cool:

Gość Paulina 23
kpt bomba ma być wysoki i przystojny, no mieć coś w gaciach ;):D Ale też nie za dużo, żeby mnie nie rozerwało przy pierwszym razie :D

Gość Paulina 23
DabGee skoro jest nieziemsko przystojny to na pewno ma jakieś doświadczenie z dziewczynami ;) ;)

Gość DabGee
Tak ma - że jest obsługiwany. Jak się dowie, że jesteś dziewicą to się rozpłacze i ucieknie :/