Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Mój pamiętnik.

Polecane posty

Uroczyście oświadczam, że od tej chwili nie będę tworzyć już nowych topików tylko wszystko będę zapisywała tutaj :) Kto będzie chciał to będzie odwiedzał :) Myślę, że nikomu to nie będzie przeszkadzało :) 🖐️

Ehhhhh jestem trochę zaniepokojona :( Wczoraj mimo iż nie piłam to na randce zachowywałam się momentami jak wariatka...ale to wszytsko ze stresu i z tęsknoty za nim :( Musiałam jakoś rozładować atmosferę. Chyba jeszcze mnie takiej nie widział :O Zaczepiałam go, drażniłam się z nim i nie wiem do końca czy mu się to podobało. Mam wrażenie, że wyszłam na idiotkę :O To mnie trochę boli, ale zobaczymy co będzie dalej. Chciał sie spotkać nawet dziś, albo jutro, ale powiedziałam, że nie mam czasu :) Bo teoretycznie nie mam :classic_cool: ale praktycznie jak zwykle :D

Pamiętnik? ale cool ]:classic_cool: to ja się wpiszę : Nie jestem księżniczką nie siedzę na tronie więc Ci się wpisuje na pierwszej stronie :P SEKRET - otwórz szybko q q q q q ZA PÓŹNO! miłej i symaptycznej koleżance z kafeterii wpisała się równie sympatyczna Pani Czkawka 🌼🌼

a co Cie skłonilo do takiej decyzji? czyżby rachunek za kafe? lepiej zakladac nowe topiki niż się kisić w jednym :P p.s pisz więcej,zaintrygowała mnie akcja z MPK i rajstopami na balkonie

Czkawko będę pisać więcej :) Myślę, że pomysł by znajdowało się to w jednym topiku jest trafny :) wszystko będzie w jednym miejscu :) po 20 latach np. otworzę sobie ten topik z 863794783 moich wpisów i będę czytała jako lekturę na wieczór :) A kto wie może za te kilkanaście lat wciąż będę się z nim spotykać ❤️

Ale jestem dzisiaj rozbita. Wróciłam do mieszkania. Zapaliłam, wypiłam kawę. Od rana oczywiście o nim myślę. Najgorsze jest to, że ja po prostu już tego nie kontroluję. No, ale jak mam już myśleć o problemach, które nieubłaganie się zbliżają to już wolę marzyć o nim :) Czasem jak mam dużo kłopotów to po prostu żeby się odciąć od tego wszytskiego to wspominam każdy dzien spędzony z nim. Odpływam wtedy gdzieś daleko, jestem w stanie agonii, tak jakbym zaraz miała umrzeć z miłości. Nie wiem czy się odezwać dziś do niego...nie wiem czy się odważę :(

Jejku jak dziwnie się czuję :( Nie mam ochoty nawet na słodycze, wręcz chce mi się wymiotować na ich widok! Znowu kupiłam fajki :O To smutne, że się tak truję :( Nie chcę palić, ale nie raz sytuacja tego po prostu wymaga :( Mam ochotę sie napić, ale dzisiaj musze się uczyć. Jest do dupy.

Napisałam do niego. No i umówiliśmy się na nieokreślony termin. W sumie nie jestem smutna dziś z jego powodu. Mam inne zmartwienia.

Gość denkapudenka
czkawka i ciapata, wypad z forum tumanki!

Gość riririrururur
Dziwne, zawsze gdy tu wejdę zaczyna mi się chcieć kupę :D

Gość hajajjaaa
ciapatka Ty to jestes najlepsza

Dostałam okres to dlatego ostatnio byłam taka przybita :) Teraz już wszystko wróci do normy :) Z tą całą krwi wypłynie ze mnie miłość do niego :classic_cool:

ale ja błyszczę zawsze i wszędzie i jakoś specjalnie nie muszę się starać :)

ehhhhh...ale nadal się spotykamy :) i są to takie jakby randki :) tylko, że on nie chce być w związku :(

zapewniam Cie, ze pic to on z kim ma :D z reszta my na randkach ostatnio nie pijemy :) i tak nie zachowuje sie kolega :)

proszę o more info, czy to możliwe,że cały dzień nic nie pisałaś? nic sie nie dzieje? żadnych papierosów, rajstop, mpk? :( 😭 na pewno coś sie dzieje, a kafe o tym nie wie :(

Cholernie. Brakuje mi tego jego marudzenia. Boże, jest mi tak źle i smutno. Jestem pijana :(

Gość ciapata i czkawka
pasujecie do siebie, dwie lesbijki zagubione w świecie które nie maja szczęścia do facetów a nie maja go bo są odmiennej orientacji tylko same przed sobą boja sie do tego przyznać

Gość czyli takk...
czyli taki mały sex w wielkim miescie

e tam lesbijki, po prostu my nie bierzemy pierwszego lepszego, bo pewnie ciapata tak jak i ja juz dawno moglaby z kims byc, ale po co byc z kims kto nas nie kreci? :O

no dokładnie... przez ten cały rok oprócz exa miałam kilku adoratorów :O ale zaden mnie nie KRECIŁ, wiec po co byc z kims takim? ex mnie kręci jak do tej pory nikt....ma w sobie tak duuuuuuzo testosteronu ahhhh ❤️ mój samiec kochany ❤️

Czuję się tragicznie. I chyba nie jest to pierwszy raz wina exa. :( Jestem wściekła na wszystko :( Mam okres, ale już któryś dzień więc nie powinnam mieć już humorków. Na dodatek jestem potwornie niezdecydowana, nie wiem czego chcę :( Dziś w sklepie stałam jak idiotka i nie wiedziałam co wybrać, potem miałam pretensje do siebie, ze po co w ogóle tam pojechałam. Nie można ze mną wytrzymać.

Gość Mam goraczke
nie lepiej bloga założyć ? :O

Gość alepoziomżeszok
inteligencja kafeteryjna......szkoda, że świat to czasem czyta

Gość fruuuuuuuuuuuugo!
a czy będziesz tu wrzucać zdjęcia z wakacji i innych ważnych wydarzeń, także tych związanych z NIM