Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzina 2+1

Ile wynoszą wasze opłaty za prąd i wodę (zimną) miesięcznie?

Polecane posty

Ja to teraz jestem jeszcze studentką i wynajmuję pokój w takim mniejszym mieście studenckim w Nysie i razem wszystkie opłaty tutaj co w pytaniu wynoszą mnie około 300zł. Nie jest tak źle bo zawsze w weekend sobie coś dorobię jako hostessa i udzielam korepetycji : ) Jak sprawa wyglądają opłaty w mieszkaniu w bloku w np. we Wrocławiu w 2 osoby? Chcesz wiedzieć wszystko na temat psychice, chorobach psychicznych i medycynie? Wejdź na tego bloga http://higenic.soup.io/ i znajdź setki porad w tym zakresie !

Gość menreletpmu1975fpuxp
Arszenika wygoda jak wygoda- my grzejemy naprawdę mało, bo ja jestem zimnolubna. Mimo to bulimy sporo, bo za 2 pokoje (53m2) co dwa miesiące średnio płacimy 300zł a na wiosnę do lata (za zimę) po 800zł potem 2 razy jakoś po 500zł. Jasne http://10u.nl/j

Gość zuzannaannazuz
Za prąd płacę ok. 250zł miesięcznie, w zimie więcej. Spory dom (ponad 250m). Natomiast rok temu płaciłam ponad 300zł!!! ale zmieniłam dostawcę energii elektrycznej na firmę Axpo i rachunki znacznie spadły!

Gość gość
Czynsz 310 złw tym wliczone wywoz smieci za 3 osoby. prad ok 100zł. woda 50-70 zl miesiecznie. gaz w lecie ok 50zl w okresie grzewczym 150-200zł. mieszkanie 42 m2.

Gość Timon
Ja z narzeczoną mieszkamy w domu u jej rodziców na osobnym piętrze ( 55m) plus piwnica bije na nasz licznik za prad miesięcznie wyszło nam 71 zł wszędzie żarówki ledy oraz sprzęt AGD w klasie A + się opłaca. Woda ze studni za free tylko scieki raz na 3 miesiące 150 zł

Gość wiktoriabangla
kiedys placilam ogromne rachunki za prad. nie wiedzialam czemu. okazalo sie, ze mialam bardzo przestarzala umowe z dostawca pradu. wyobrazcie sobie ze sama zmiana dystrybutra pozwolila mi duzo zaoszczedzic na comiesiecznych rachunkach za prad. polecam w szczegolnosci firme Axpo bo sama z nich korzystam.

Gość gość
Mieszkanie 110m2 prąd 150 zł na dwa miesiące, zima kiedy chodzi piec to nawet 200 zł, woda 190 zł na dwa miesiące. Do tego jeszcze gaz 150 na dwa miesiące i śmieci. Nie mamy czynszu. 2 osoby dorosłe i 2 nastolatków.