Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strzele_sobie_w_glowe

narzeczony mnie zdradzil na kawalerskim a za tydzien wychodze za niego maz...

Polecane posty

Gość nvfjvdksvdk
ja bym poszla na slub jak gdyby nigdy nic, jakby ksiadz zaczac msze zabralabym mu mikrofon i powiedziala dokladnie to co napisalas : ci i ci koledzy zamowili mojemu niedoszlemu mezowi dziwke i on sie z nia przespal, wzytski zycze milej zabawy na weselu, nara . kup sobie bilet last minyte n do egiptu i jedz na tydzien lub dwa po tym jak wyjdziesz z kosciola

Gość Truskawkowa mama ...
nvfjvdksvdk - popieram. Najlepsze rozwiązanie. Kasy za salę, jedzenie, kapelę nikt Ci nie zwróci :) A tak goście się przynajmniej wybawią :)

odwolac slub i obciazyc go wszystkimi kosztami. Dla niektorych chlopow seks nic nie znaczy oprocz mozliwosci "spuszczenia z kija" niewazne z kim to robia z zona czy prostytutka.

Gość samanthaa
mimo tego, że już wszystko gotowe, kupione, zapłacone, goście zaproszeni..... ja bym z nim zerwała wszelki kontakt. Potem będziesz żałować, że się z nim związałaś, on Cię nie szanuje i nigdy nie będzie szanował, będzie zdradzał nadal..... tego chcesz?

Gość jabckjgsvckjebdv
mialam podobna sytuacje, z tym ze ja bylam na tyle idiotka ze sie ozenilam, bo uwierzylam w te bajki. PO niecalych dwoch latach sie rozwodze. A ozenilam sie, bo tez bylo mi glupio odwolywac na ostatnia chwile, ze on naprawde nie chcial, zaluje.. gowno prawda, ja bylam naiwna i zjebalam sobie zycie... :|

Gość somartwer345
trzymaj się autorko, wiem, że moment bardzo trudny przed Tobą. Kilka lat temu odwołałam ślub 2 tygodnie przed ceremonią, u mnie problemem byłam ja, po prostu czułam,że nie mogę, że to jednak nie Ten na całe życie. Paradoksalnie marzyłam o tym, żeby mnie zdradził, żeby mieć powód, ale tak się nie stało. Bardzo cięzko wspominam tamten okres, te wszystkie odwoływania, te spojrzenia innych. Ale warto było, bo teraz jestem szczęśliwą mężatką, byłam pewna swojej przysięgi małżeńskiej. Tobie życzę wytrwania w tym, co postanowisz, jakąkolwiek decyzję nie podejmiesz, bo z żadnej przez najbliższy czas cieszyć się nie będziesz. Napisz jak rozmowa z rodzicami, przypuszczam, że też nie łatwa...

Gość nic nowego na tym świecie
strzele_sobie_w_glowe ... Zastanów się czy możesz z tym życ. Ale podum o tym ze spokojną głową , sama, idz na spacer ulicami, skup sie na sobie. Zastanów sie czy chcesz z tym zyc, czy to tylko głąz który obejdziecie razem. Czy uwierzysz, że nigdy więcej nic takiego ... Czy bedziesz umiała z nim być wiedzxą, że jej dotykał, że ją zaliczył ... Nie będe jego oceniać, nie będę Ci pisać co sama bym zrobiła. Pobadź z tym sama i nie popełnij błędu zyciowego. Nikt ci tu nie doradzi lepiej niż Ty sama sobie, bo nikt nie przezyje Twojego zycia za Ciebie z Twoim bagazem doswiadczeń i oczekiwań. Powiem Ci tylko jedno: BARDZO CI WSPÓŁCZUJĘ

Rozmowa z całą pewnością łatwa nie była z moimi rodzicami. Ojcu najpierw zrobiło się słabo, a potem jak dotarło do niego jaki chuj jest z mojego narzeczonego to chciał go lać. Z matką musiałyśmy go powstrzymywać. Matka się popłakała, bo byli nawet zaproszeni goście z Kanady, którzy mają jutro przylecieć do Polski. Ja ciągle płaczę. Nie mam siły jeść. Czuję się jak cień. Nie mam siły na nic.

Gość jhhgjigb
Trzymaj sie :* to na pewno ciezkie! Dobrze, ze slub odwolalas, jak on mialby wyglaadac. Stac przy oltarzu z osoba ktora zdradzila... Usmiechac sie do gosci... Bardzo mi Cie szkoda

Gość samanthaa
Bardzo dobrze zrobiłaś, że odwołalaś ślub, domyślam się tylko jak jest Ci ciężko, życzę Ci tego z całego serca i mam nadzieję, że bedziesz jeszcze w życiu szczęśliwa, zasługujesz na to !

Gość onajhiuqedfn
powiem ci tak, jedna osoba by mołga życ ze zdradą druga nie dlatego ze kazdy ma inny charakter kazdy ma inna osobowsc, ja np bym nie mogla wybaczyc zdrady bym sie nawet nie zastanawiala czy odwolac slub tylko zajebałabym mu kopa w dupe wyrzucila wszystkie jego rzeczy zamkneła sie w pokoju na pare dni i ryczała ze mialam takie plany a osoba ktora byla dla mnie wszystkim wszystko popsula ale to nie jest twoja wina ty siebie nie obwiniaj bedzie cie bolało ale z czasem bedzie lepiej, dopiero co sie o tym dowiedzialas to dla ciebie ogromny szok z czasem przyjdzie przyzwyczajenie ze tak sie stało, sama sobie zadaj pytanie czy moglabys zyc z osoba ktora przespala sie z inna? czy nie? nie zwracaj uwagi na to ze goscie przyjada ze slub za tydzien tylko myśl o sobie to ty bedziesz zyc z ta osoba a nie twoi goscie 3 maj sie

Gość _ff_
Tylko odwolac...nie mowie o samym fakcie, ale tez o tym ze wszyscy znajomi juz o tym wiedza(koledzy pewnie podzielili sie taka wiadomoscia ze swoimi kobietami/rodzenstwem i dalej sie to rozeszlo). Jesli chcesz takiego upokorzenia(tzn. faceta, ktory zerznal prostytutke i ktoremu wybaczylas), to bierz go za meza ;).

mama placze. tata wyszedl zeby ochlonac. najpierw ze taki wstyd, co rodziba powie. potem zal ze mnir to spotkslo. jestem jedynaczka jedyna corka, mial byc slub marzen. rodzice od dwoch lat sie przygotowywali na ta chwile. tata mial mnie prowadzic do oltarza. mowia ze rozumieja. jednsk wiadomo sa wstrzasnieci. bylo pytanie ze to moze nie prawda moze ktos klamie. nikt nie sugerowal wybaczenia jednak i slubu mimo to. tesciowa juz wie. mama do niej dzwonila i jej powiedziala. mieszkamywieczorem bedziemy sie dzielic obowiazkami przy odwolywaniu. moj tara nie pojedzie. mowi ze moglby sie nie pochamowac i dac mu w morde. mowi ze to byl wspanialy material na ziecia. mily, ulozony z perspektywami, kulturalny, dobra praca. zawsze wszystkich szanowal a tydz przed dlubem pokazal brak szacunku.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
współczuje :( na poczatku bedzie Ci ciężko ale to dobra decyzja

Gość truskawkaaa20
Dobrze zrobilas niech teraz zaluje do konca zycia ze stracil taki skarb, z dnia na dzien bedzie lepiej zajmiesz sie praca tylko nie płacz sloneczko oddaj mu pierscionek wiem ze to ciezka chwila dasz rade kochana

oddalam juz. tesciowa sie poplakala. tesc wyszedl. byl tam jego kolega ktory jeszcze probowal sxiemniac, ze tam do niczego nie doszlo, ze on wszedl z ta prostytutka weszli do pokoju a on zasnal i tyle. ze rano robili soboe z niego jaja i rozebrali go do gola, powiedzieli ze ja bzyknap, ze nie sadzili ze wyjda taki cyrki. jasne.. tesciowa go wyprosila, powiedziala ze swoje juz zrobili i zeby sie koledzy nie mieszi teraz. trudno juz po wszystkim. obowiazki mniej wiecej podzielone. najpierw dzwonimy do obslugi, rodziny z daleka. wspolne mieszkanie sprzedamy, z tych pieniedzy sie pokryje dodatkowe koszty. reszta podziela sie rodzice. nie ma juz nic. on sie poplakal wyszedl trzasnal drzwiami.

ktos sie podszyl o 15:52..

Gość do strzele_sobie_w_glowe
Dobrze zrobilas jesli odwolalas. Ja niestety za takiego korwiarza wyszlam a naet nie wiedzialam, po 3 latach zrobil w trakcie naszego malzenstwa dziecko jednej babce co juz miala dziecko z innego zwiazku a teraz mieszka na wsi: nienawidzil zawsze tego. Nie ogladaj sie za siebie, porzadna dziewczyna z Ciebie.

Gość DFGHJK
UJMUJACA PROWOKACJA:D:D:D NIE ZAPOMNI SIE PRZELOGOWAC

Gość truskawkaaa20
Teraz bedzie juz lepiej napewno znajdziesz sobie kogos z kim bedziesz szczesliwa chcesz pogadac na e-mailu

strasznid mi smutno :( mialo byc tak pieknie. bede potem. ide sobie zaoalic.. i posiedziec z rodzicami. tak ze milego podszywania sie. pojawie sie po 20

Gość strzele_sobie_w_glowe1
ktos mi zaczernil nicka.. podejrzewam, ze ten ktos kto mnie wyzywa. zarem mysle ze temat i tak jest do skonczenia bo sprawa sie rozwiazala. odezwe sie w sobote.. w dniu slubu

Gość to jednak bierzesz ten slub
popierdolilo Cie?!

Gość opanujcie sie
Ludzie czy wy nie macie nic innego do roboty tylko wyzwiskami tutaj?jak nie masz nic innego do roboty to sie po dupie podrap.Nie interesuje cie temat to nie wchodz tutaj.Daj innym zyc i porozmawiac.Spojrz na siebie i na swoje zachowanie!

Gość jyctega45674
Dokładnie. Wiele osób zainteresował ten wątek, ale oczywiście jakiś pryszczaty małolat musiał się "wykazać" i wszystko zepsuć. Mam tylko nadzieję, że moderacja szybko usunie jego wypociny.

Gość Szczery Drań
Sex z prostytutką to nie zdrada. Aczkolwiek jak ja bym się dopuścił tak haniebnego czyny (jak można dziwkę posuwać) to na pewno bym Ci nie powiedział. Twój facet to skończony debil... najpierw rźnie dziwkę a potem mówi Ci prawde przed ślubem. Co się porobiło dzisiaj...czy faceci nie potrafią juz umiejętnie kłamać tylko ze wszsytkiego spowiadają się swoim kobietom? W takim przypadku to sam wolałbym nie wiedzieć o ile był to pojedynczy,nieprzemyślany numerek który nigdy więcej nie będzie miał miejsca. Niewiedza to błogosławieństwo. Aleluja

Gość vadro
jak do tej pory to jest prowokacja no 1 tego roku

Gość jebaneprovo
Autorce dajcie spokój,obmysla scenariusz na jutro:o