Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strzele_sobie_w_glowe

narzeczony mnie zdradzil na kawalerskim a za tydzien wychodze za niego maz...

Polecane posty

Gość nie martw sie ciesz sie ze sie
przyznal, mogl przeciez to zataic to tez o czyms swiadczy ze ci o tym powiedzial, mogl udawac ze sie nic nie stalo albo powiedziec ze sie upil nic nie pamieta ze byla fajna zabawa i tyle. moim zdaniem: 1. odbierz tel, spotkaj sie i pogadaj - JAK DOROSLY CZLOWIEK 2. zobacz co ma do powiedzenia, czy zaluje itd. 3. decyzja o slubie musi byc przemyslana, jesli czujesz ze mu nie wybczysz tego i masz myslec o tym codziennie przez 20 lat malzenstwa to lepiej olac gosci, wydana kase na slub i go odwolac a faceta zostawic - BEDZIE INNY 4. jesli sie zdecydujesz na slub to zawsze istenieje mozliwosc ze taki numer powtorzy - ale tu nie ma pewnosci ze inny ktory na panienskim cie nie zdradzi to w malzenstwie tez bedzie taki kochany ogolnie moim zdaniem - WSZYSCY SIE ZDRADZAJA wiec lepiej nie wiedziec za duzo i spokojnie zyc :) powodzenia!

Gość joddellka
Rzuć go rzuć go, takie rady to tylko te swietojebliwe potrafią pisać ktore nigdy nie kochały i nie wiedzą co to miłość.

niech mnie ktos uszczypnie !!!!!!!!!!!!!!

Gość fcfdcccv rfgvfgr
lepiej,że zdradził przed ślubem niż po... sporządźcie umowę na piśmie,że jeśli Cię zdradzi po ślubie to rozwód i wszystko co wasze to twoje a on niech lata w przysłowiowych skarpetkach

Gość ty jeszcze się zastanawiasz
Masakra dziewczyno! Ty masz swoją godność ? Wstyd przed znajomymi ze ślub odwołasz,z pierwsza lepszą dziwka Cię zdradza A ty się zastanawiasz co mama powie. Lub jego matka. Szok potem się dziwicie ze jesteście same,zero honoru i odwagi. I tak wiemy ze wyjdziesz za mąż. Powiem Ci coś, szykuj pozew rozwodowy bo będziesz miała to częściej.

nie wierze ze wszyscy sie zdradzaja.. jeszcze probowal dzwonic. pisze sms. ze przeprasza, zaluje, ze bierze na siebie wszystko. ze jesli zdecuduje to powiadomi rodzicow i gosci. ze mnie kocha i zaprzepascil swoje zycie.

cala sie trzese. w domu juz wszyscy spia. mama pokazywala mi pare goszin temu buty, jakie kupila na poprawiny.. czuje w glebi duszy ze powinnam uniesc sie honorem i odwolac slub. ale czy milosc to tylko honor?.. z drugiej strony jaka milosc przeciez on mnie zdradzil

Gość fgjhjhhhkhugv
ty nie masz godności

chyba poprostu powiem rodzicom. niech mi doradza.znaja go prawie tak dobrze jak ja. moze i beda na niego potem patrzec przez pryzmat tej zdrady ale przeciez zdradzil wiec nie moze miec pretensji. wiem ze moja mama od razu zadzwoni do resciowej i jej to powie.. tata pewnie powie ze odwolywac, mama ze sie zastanowic.. ciezko co kolwiek powiedziec.

Gość Myslisz, ze pierwszy raz cie
zdradzil? Dziewczyno, koles ma odwage jesli przespal sie z prostytutka w obecnosci swiadkow. Faceci chodza po panienkach, ale pilnuja, zeby bylo dyskretnie. Chociaz tyle robia jak zalatwiaja swoje potrzeby, zeby partnerka nie palila sie ze wstydu. Powiedzial ci, zebys dowiedziala sie od niego a nie od ktoregos z pijanych kumpli na weselu ;)

Gość a moze on wcale
cie nie zdradzil? moze byl pijany, zasnal a koledzy mu wmowili ze to zrobil i on sie bal ze sie od nich dowiesz i tobie to powiedzial?

Gość a moze on wcale
a poza tym chyba zamawia sie striptrizerki a one sie nie bzykaja.. chociaz slyszalam ze mozna tez prostytutke... o matko jesli tak bylo to ci wspolczuje a on tez jakis dziwny ze przy kolesiach sie bzykal.. moze jakis ukryty gej?

Gość onakkto
Hey,zastanow sie.Masz jedno zycie,twoje zycie.Przezyj je tak bys nie zalowala niczego.On zrobil blad,glupi,po pijacku,zapewne by zaimponowac,bo mu glupio przy kumplach bylo,zaluje I pluje sobie w brode.Trzeba przebaczac,kazdy robi bledy,nawet takie duze.Mysle ze kazdy zasluguje na druga szanse.Porozmawiaj z nim.Trzymam kciuki I jestem z toba myslami.

Gość jaki masz problem
toż wieczór kawalerski na tym polega, bzykać, pić i znów bzykać... Po to się tę balangę urządza, czyli wszystko w normie. Nie wiedziałaś o tym? Wszyscy tak robią, bo to jeszcze nie zdrada, należy korzystać.

myslisz ze moze oni mu tak powiedzieli? byliby az tak glupi? zeby w takich sprawach zartowac? nie wiem. mial jeden kawalerski wrodzinie, wtedy co ja. byli wspolni znajomi plci meskiej, kuzyni itp ale sie zachcialo kolezkom z druzyny. bo nie mogli sie razem dogadac z rodzina, podobno ze byly sprzeczki w organizacji. widzialam przez okno przejezdzajacy samochod kolo mojego bloku taki jak jego. juz calkiem glupieje. moze bym chciala zeby to byl on. a juz pierwsza. ciekawe czy spi.

sypie za oknem snieg. pruszy. byc moze juz nigdy razem nie pojdziemy na zimowy spacer. a znajomi chcieli sie zrzucic i kupic nam na prezent wycieczke do Egiptu, nie chcielismy, wolelismy pieniadze aby wyposazyc kuchni.. mamy salon w bezowym kolorze i turkusowe sofy.. dobrze bo bysmy jak widac nie pojechali. sypie snieg.. mieszkanie sie sprzeda.

odebralam. spotkam sie z nim dzisiaj po 11..

Gość jesli zdecydujesz się na slub
juz na zawsze przypniesz sobie łatke dziewczyny naiwnej , desperatki która mimo ze wszystko wiedziała związała się z kurwiarzem , jesteś w stanie tak poświęcic swoje dobre imie i honor dla takiego faceta ?

Autorko... zdradził raz to zrobi to kolejny i znowu będą chwile słabości...

on byl zawsze wymarzona "partia" dla wszystkich ciotek kusynek babek.. zawsze kulturalny, mily, wesoly, oczytany. panie przodem, dosuwal krzesla, zwracal sie do mnie czule, zdrobniale. nikt by pewnie nie przypuszczal nawet ze takie cos wywinie .. zawsze megowal zdrady, mowil kocha to znaczy szanowac..

Gość ja osobiscie zdrady nigdy
bym nie wybaczyla,bo po zdradzie nic juz nie byloby takie jak wczesniej,ciagle myslalabym o tej zdradzie,ciagle zastanawialabym sie czy nie zrobi tego ponownie..dla mnie paranoja. Ale jesli Ty czujesz,ze go mocno kochasz,chcesz wybaczyc,uwazasz,zw moglabys zyc z nim i po zdradzie,wybacz. Ja sama bym po prostu nie potrafila. Nie o honor,dume tu chodzi. Ale jestem zbyt wrazliwa,za duzo mysle i to by mnie dobilo. A co do tekstu typu-moze glupio mu bylo odmowic kolegom,to juz w ogole to jest smieszne..zdradzasz narzeczona,bo wstyd przy kolegach?no comment

Gość tyla
Jeszcze jednej sprawy nie bierzesz pod uwagę. Jeżeli zdradził Cię po pijaku i niewiele pamięta, to nie wiadomo, czy się zabezpieczył i co ci sprzeda w noc pośłubną. Unikałabym osób, które nie panują nad swoim zachowaniem, bo na następnej pijackiej bibie, czy wieczorze kawalerskim kolegi sytuacja może się powtórzyć. Tylko tym razem, pomny doświadczeń już cię o tym nie poinformuje.

taki mily kulturalny i przeleciał striptizerke na oczach innych:D nie no bomba chodzący ideał:D spotkasz sie z nim i mu wybacz. widze to po twoich wpisach. bedziesz robila z siebie zdradzona cierpietnice, ale bedziesz pzy tym dupku trwala. Chociaz mam nadzieje, ze sie myle. Alkohol nie jest usprawiedliwieniem. Ja wiem, ze go kochasz alle my kobiety mamy taka nature, ze i tak wybaczamy. Szczerze? Powinnas go zostawic. Odowlac slub. Nie lepiej sie teraz przemeczyc, a potem za jakis czas zbudowac zwiazek z kims kto Cie nie zdradzil? Slub to decyzja na cale zycie. pamietaj o tym. Wybierasz człowieka z którym masz sedzic wiele lat. Chcesz, żeby to była osoba która Ciebie tak potraktowała? Wybaczysz mu? watpie..Zapomnisz? takze watpie..Wyobrazasz sobie z nim seks wiedzac ze bzykał inna? Chyba nie... wiec po co tu gdybac?

Gość beznadzieja totalnaaaa
w życiu bym facet który prostytutkę przeleciał nie chciała, moze mieć hiva, kiłe, hpv lub inne badziewie BRZYDZIŁABYM się i tyle woow przyznał sie, w ogole mnie to nie dziwi tylu świadków było ze kwestia czasu kiedy wszyscy beda wiedzieć i sie śmiać z ciebie żeś taka naiwna ze takiego śmiecia przygarnęłaś zachowaj troche godnosci weź urlop, kase na wesele i wyjedź gdzieś w przyjaciółka, niech on wszystko odwołuje

Gość dadidadi
madre jestescie nie bedac w tej sytuacji . ktos kto bardzo kocha nie mysli tak "zostaw go w huj" itp itd. osoby silne -wybacza , slabe beda sie zazdreczac. autorko jesli uwazasz ze chcesz to uratowac i widzisz ze on zaluje sprobuj choc latwo nie bedzie nachodzic cie beda mysli z ta zdrada ale musisz byc wtedy twarda jesli nie chcesz rozejdzcie sie i tyle

zobacze, co powie. jsk sie bd przy nim czula. jak on to sobie wyobraza. czekam na niego. jestem sama w domu, latwo bedzie przeprowadzic rozmowe.

Gość sdsdsddfdfdsf
owszem odwalił Ci numer ze ho hoho, malo czasu zostalo do tego slubu a tym samym malo czasu aby wszystko przeanalizowac i podjac wlasciwa decyzje a jest to decyzja na cale zycie. Łatwo sie tutaj wypowiadac rzuc, zostaw, wybacz- ja sama nie wiem co bym zrobila w danej sytuacji baaa! nigdy nie chcialabym bym w takie sytuacji. To straszne teraz emocje sa najwieksze bo to sie stalo teraz i jeszcze nie ochlonelas. Facet ma glupich kolegów nie powinni dopuscic do takiej sytuacji widac ze gowniarze albo zle wam zyczyli-gdyby doszlo do slubu nie zyczylabym sobie zeby byli na ceremonii. Ty najlepiej znasz swojego faceta skoro mowisz ze zaluje, pogadajcie wysluchaj co ma do powiedzenia.... musisz sie wyciszyc w samotnosci i zdecydowac....

Gość beznadzieja totalnaaaa
bez przesady zdrady z prostytutką bym NIGDY nie wybaczyła, to jest coś poniżej wszelkiej krytyki, że koleś postawił na szali zdrowie swoje i swojej partnerki obrzydlistwo :/ i to jeszcze przed ślubem, nawet na noc poślubną bym sie nie mogła zgodzić dopóki testu na choroby weneryczne nie zrobi, bo nie wiadomo co mógł przywlec