Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strzele_sobie_w_glowe

narzeczony mnie zdradzil na kawalerskim a za tydzien wychodze za niego maz...

Polecane posty

Gość marnecienkieprowo
koleżanko, chociaż nick mogłaś wymysleć bardziej inteligentny.... do tego rodzaju historyjki, kompletna porażka. byłabyś wkurzona na faceta i prędzej jemu byś globus rozwaliła:))))) dziewczyna zdradzona na tydzień przed ślubem nie będzie tu książki pisać, za szczegółowe to nie sądzisz? wtedy to trauma, a nie spowiedź powszechna... po trzecie, który facet biegnie i przyznaje się przyszłej żonie? poto zdradza, żeby mieć coś w pamięci, a nie żeby psuć zabawę sobie i wszystkim. absolutnie nie tłumaczę kur...rzy, ale na logikę... prędzej by się w żywe oczy wypierał, jak by mu na Tobie zależało, niż biegł od razu po rozgrzeszenie. i wogóle na pewno zrobił to tak , że wszyscy koledzy widzieli i potwierdzą...hahahahah.......... kończ bajeczkę, dziewczę,tępe i nudne, naprawdę.

Gość Sex z prostytutka to nie
Zdrada. Zalatwil swoje potrzeby, pewnie jestes malo atrakcyjna a ty sie jeszcze czepiasz. Bez sensu na prawde... :)

Gość błękitna czerń
współczuję Ci całej tej sytuacji. Zdrada to zdrada, kiedyś jak znów zdradzi Cię po pijanemu to znowu powie, że to nic nie znaczyło? Zdrada z dziwką to też zdrada, cipka to cipka, nieważne do kogo należy. Ty imbecylu wyżej, bo pewnie jesteś facetem, daruj sobie takie mierne wypowiedzi na poziomie gimnazjum.

Gość marjaga
a gdyby dziewczyna wywinęła taki numer ze striptizerem to rozumię że też nie byłaby to zdrada prawda? no bo skoro z prostytutką nie to ze striptizerem też nie!!!

Gość blue_curacao9472895
eee, a kto mówi, ze ze striptizerem to nie zdrada? Taka sama zdrada jak z dziwką, chyba, że u ciebie funkcjonuja jakies inne standardy:P

Gość kisielowa
Aż serce boli, jak się to czyta... Przykro mi Autorko, sama chyba bym się załamała po czymś takim:( Dobrze zrobiłaś, zdrada zawsze wisiałaby w powietrzu. Na dodatek z dziwką.. Brzydziłabym sie takiego faceta dotknąć, a co dopiero patrzeć mu w oczy, jak ślubuje mi wierność... Chyba parsknęłabym mu wtedy w twarz. Trzymaj się cieplutko!

Gość plum plum plum
udało się wszystko odwołać? czy zmieniłaś zdanie???

Gość Heidi Klummm
autorko odezwij sie...

Gość vio
ten temat to chyba jednak ściema

Gość truskawkaaa20
Autorko mialas sie odezwac w sobote a tu cisza

Gość truskawkaaa20
Autorko mialas sie odezwac w sobote a tu cisza

Gość fghjkkkkkl
no i co wysz;a za niego

Gość anabelindaaa
poinformuj go, ze zrobiłaś to samo, sprawdzisz jego reakcję i to czy potrafi on ci to wybaczyć a swoja drogą daj sobie spokój z tym ślubem, małżeństwo to udręka

Gość nnnnnnnnnnnnnnnhhnhn
bgb

Gość bxbxbxxxx
up

wez go rzuc , jak raz zrobil i nic nie zrobisz to zrobi kolejny ... wiem cos na ten temat ....

Ha, najlepszy tekst tego watku"seks z prostytutką to nie zdrada" :O Ja pikole...To jest zdrada najgorsza z najwredniejszych,i najwredniejsza z najgorszych. Po prostu Himalaje najobrzydliwszej zdrady. Ja bym się nie zastanawiała ani 3 sekund, kopa w d...i baj. Trudno, odpłakałabym, odcierpiała, (pewnie długo) ale to jedyne wyjście. Jedno co dobre,że się przyznał chociaż. To taki szczątek sumienia jaki w nim został.

Gość fiutek z niego i tyle
Ależ kochani spójrzcie na daty, tydzień minął kiedy? 14-go? To już autorka topiku nieszczęśliwą mężatką od ponad tygodnia heh, no i co, nic nie pisze.

Gość Byłam jako gość
Już jest po ślubie,Szkoda że autorka nie napisze czy ogłosiła że przyszły mąż przeleciał prostytutkę?:D Teraz musi poczekać na rozwój sytuacji po nocy poślubnej! Z pewnością taka była:D Moze przeczytamy niebawem ze ma hiv

Gość ja teraz piszę serio
i jak tam????????????????

Gość Cienkie prowo
......

Gość gość
U mnie wszystko zaczęło się, kiedy on poszedł do nowej pracy. Zaczął lepiej zarabiać i stał się innym człowiekiem. Nie traktował mnie tak jak wcześniej, zeszłam na boczny tor. Każda próba wyjaśnienia kończyła się kłótnia. I w końcu mnie zostawił. A tak bardzo mi na nim zależało. Koleżanka poleciła mi stronę http://urok-milosny.pl mówiąc że ona odzyskała dzięki temu rytualisty faceta. Nie mając innej opcji skorzystałam. Czekałam trochę na jego powrót, ale było warto. Powrócił, dalej pracuje w tej samej pracy, ale jest między nami dużo lepiej.

Gość gość
Super że Cię rodzina wsparła. Że on się przyznał i że nie wzięłaś ślubu kościelnego którego potem kościół by nie odwołał. Z***biście się to skończyło. Mimo Twojego cierpienia. Naprawdę!

Gość MAGILLA
A wy kobiety to lepsze jestescie same dajecie i sa zdrady jak facet zdradzi to awari jak kobieta tragedia jak wprowadza prawa islamu w UE nie bedzie takiego problemu w haremie. Bo jest rownouprawnienie i nic dobrego z tego nie wyniklo teraz trzeba razem tyrac na to co facet przynosil sam tak samo chlejecie puszczacie sie a tu jakies chore forum kobiety sa do sexu z czego powstala ewa z żebra adama i próbuje nam sie wmawiac ze jestescie rowne tylko kupa rozwodow z tej waszej rownosci a ile zarabiaja sady bo o to chodzilo zniszczyc polakow a wiadomo ze jak baba rzadzi to gorzej byc nie moze pozdrawiam.

Gość gość
Nigdy bym nie wyszla za takiego gnoja