Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokale

zaczynają się Studniówki i znowu polskie gówniary ubiora się jak tirówki...

Polecane posty

Gość grdge
ja miałam studniówkę 6 lat temu. i też wszystkie dziewczyny miały piękne balowe suknie. a jak patrzę co ubierają dziewczyny teraz.. wyglądają jakby szły na sex party a nie studniówkę..

a ja powiem tak, studniowke mialam w 2009 - ustalalilysmy cala klasa ( + nasz nauczyciel prowadzacy ) ze na studniowke przyjdziemy w sukienkach lekko przed kolana badz do kolan - 3 dziewczyny bodajze z mojej klasy mialy dlugie suknie a bylo nas 16 (klasa samych dziewczyn) o o nie wygladalysmy jak tirowki

Gość ju888888888888888
Miałam studniókę 4 lata temu, sukienka czerwona, ale z klasa w kolanko, skromna, mało która miała długą sukienkę, ale takich dziwkarskich tez nie było LO jedno z lepszych w miescie, ale poprostu moda się zmieniła, idąc w stecz to kiedyś nawet długich sukni sobie nie wyobrażano tylko na studniówki zakładano czarne spódniczki i białe bluzki, problem jest w tym, że teraz młode dziewczyny nie potrafią się ubrać i wychodzą z założenia, że czym mniej tym lepiej... i to jest straszne

Gość ju888888888888888
Miałam studniókę 4 lata temu, sukienka czerwona, ale z klasa w kolanko, skromna, mało która miała długą sukienkę, ale takich dziwkarskich tez nie było LO jedno z lepszych w miescie, ale poprostu moda się zmieniła, idąc w stecz to kiedyś nawet długich sukni sobie nie wyobrażano tylko na studniówki zakładano czarne spódniczki i białe bluzki, problem jest w tym, że teraz młode dziewczyny nie potrafią się ubrać i wychodzą z założenia, że czym mniej tym lepiej... i to jest straszne

Gość Dagmara EN.
Dziewczyny, moda się zmienia, to prawda, ale warto zauważyć, że jest większa odwaga w ubiorze. Z jednej strony to super, bo wreszcie polska ulica jest kolorowa, z drugiej - rodzi to bezguścia i przesady. Zobaczcie co w tym roku DAGNEZ poleca na studniówkę: http://blog.dagnez.com/2012/12/19/zabawa-100-dni-przed-matura/