Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

w poprzedniej pracy...

Polecane posty

nigdy nie zapomnę jak w poprzedniej pracy miałem parę razy taką sytuację. Wchodzę do pokoju menadżerki. Ona siedzi za biurkiem, nogi na biurku, stopy bose, ja siadam po drugiej stronie i gadamy jakby nigdy nic bez skrępowania. Normalne to nie było, prawda?

Gość resseta
ja z kierownikiem mojej przedniej pracy grałam w chińczyka na zapleczu.....kiedys jak przyszła kontrola to udawaliśmy ze jedna z pracownic przyprowadziła na chwile dziecko i zeby go jakos zając to daliśmy mu gre....jak sie pytali gdzie jest to z oczywista mina mówiliśmy ze tylko na chwile tu byl bo przecież tak nie można by dziecko siedziało w pracy u matki...

Gość resseta
tez inteligentni przecież w chińczyka gra się we dwoje....:P

Gość resseta
no wiesz...nie wiem jakie sa miedzy wami relacje... moim kierownikiem by kolega mojego przyjaciela....i znaliśmy sie na stopie prywatnej.... Ale kultura tez musi byc...tak siedzieć z nogami na biurku?

też się znaliśmy. Ona wiedziała, że mi to nie przeszkadza, nawet coś kiedyś powiedziałem, że ma ładne stopy... Pytała się o kolor paznokci itp

Pracę owszem, ale po jakimś czasie szef zaczął mnie wkurzać. Alkohol w lodówce - fajna sprawa, możliwość picia na legalu w pracy - też, ale imprezki wypadały za często jak na mój gust i bywały dość irytujące :) Ale jestem pewna, że wiele osób na moim miejscu byłoby wniebowziętych. Dodam, że w gry też graliśmy.

Nie, tylko się strasznie przeciągały. Zaczynało się spontanicznie o 13, a kończyło np. o 24, podczas, kiedy ja miałam już jakieś plany na wieczór. Poza tym czasem wypiję, ale nie przepadam aż tak bardzo za alkoholem, wieczory wolę spędzać z narzeczonym i przyjaciółmi a nie z kolegami z pracy. Oczywiście wychodziłam wcześniej (podobnie jak 2 inne osoby), ale czasem ktoś marudził.

a w pracy to mogłyście sobie tak pić kiedy chciałyście, np idziesz sobie i pijesz piwo z butelki...?

Gość dziaddek
ile bym dal ze y pic na legalu w robocie

Tak, można tak było zrobić, z tym, że wypić je trzeba było w kuchni, ew. dolać rumu do herbaty. Piwo było rzadko, ale raz czy dwa zostało po szefa imprezie

po prostu tak sobie czasem siedziała i tyle. Do jakiego zachowania? Nigdy tak nie siedziałaś?