Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpryca33

Moja dziewczyna chce iść na 18 do kolegi SAMA

Polecane posty

Gość szpryca33

Witam. Moja dziewczyna ma zamiar pojść na 18stke do kolegi beze mnie, jestem strasznie zazdrosny i nie podoba mi sie to. Jesteśmy razem 7 miesiecy. Kiedys sobie obiecalismy ze nigdy nie pojdziemy osobno na jaka kolwiek impreze. Co o tym myslicie ?

głupia obietnica. Dziewczyna mojego chłopaka czesto chodziła sama do ns na impreze, gdy nie mógł i jakoś jej problemów nie robił, kazał sie jej dobrze bawić. Związek to nie jest niewola. Trzeba dac partnerowi troche przestrzeni. poza tym, powinieneś jej ufac -a jak ufasz, to nie ma zazdrości.

Gość Kjgfft
Nigdy w zyciu.nie ma ja w zwiazku.

Gość Kjgfft
Nie sluchaj agenta.sama to moze z dupa w domu posiedziec.baba pijana dupa sprzedana.Nigdy w zyciu.chce szlajac sie sama to powiedz jej ze bajki pomylila.

Gość wespazjan
Pewnie jest prezentem dla kolegi na urodziny. Wyskoczy toples z tortu, zrobi striptiz albo laskę koledze i nie chcę żebyś to widział. Smutne ale prawdziwe.

Gość Kjgfft
Haha dobre moze i prawdziwe.jesli nie jemu to moze jakis inny lalus tam ma byc.znasz pioseke Nie wierz nigdy kobiecie?:)

Gość wrócić strugi
Twoja dziewczyna da dipy każdemu na imprezie i każdemu obciąganie.

nigdy nie pojdziemy osobno na jaka kolwiek impreze." - zwlaszcza na impreze dla polo nistow co?

Gość samasalcia
Rozumiem Cię my też mamy taki układ z wyjątkiem imprez wyłącznie babskich i męskich. Raz mój chłopak poszedł beze mnie na 18 bo ja nie mogłam przyjść. Ostro się wkurzyłam bo nie to sobie obiecaliśmy. Nigdy więcej juz tego nie zrobił, przesiedział całą imprezę pijąc i żaląc się innym jak mu nie brakuje - jednym słowem bawił się beznadziejnie,w sumie na dobre nam to wyszło ;)