Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy warto byc z kims

Czy jest sens zaczynac zwiazek z osoba ktora 'ciela sie' po swoim rozstaniu ?

Polecane posty

Rozstal sie ze swoja ex okolo 2 lata temu, bardzo to przezyl, cial sie, bral jakies narkotyki teraz nic nie bierze-wiem to,ale czy to ze sie cial itd nie znaczy ze on ja caly czas kocha? nie chce byc kims kto zastapi mu kobiete po ktorej tak bardzo cierpial

Gość jezu co za ego masz
on w pewnym momencie popadł w zaburzenia i autoagresję, nieraz nie ma znaczenia jaka naprawdę byłą osoba którą ktoś kocha, po prostu w danym momencie był osłabiony, przeżył zawód miłosny i popadł w zaburzenia i owe zaburzenia i ewentualna skłonność do niech powinny skierować Cię do zastanawiania się nad tym związkiem a nie "czy on ją jeszcze kocha" prawdziwa miłość jest w naszych sercach na zawsze tak naprawdę, miłość to nie jest uczucie które ulega "odkochaniu", jeśli tak się dzieje tzn. że to nie była prawdziwa miłość ale to nie znaczy, że nie możemy kochać innej osoby, i to nie znaczy, że ktoś będzie kochał Cię "gorzej" tylko dlatego, że kiedyś z kimś był

mam watpliwosci dlatego ,ze moj ex zostawil mnie po kilku latach dla swojej bylej kobiety nie chce stracic kolejnych lat, nie chce poswiecic wszystkiego a pozniej sie obudzic 'z reka w nocniku' co jesli jeo uczucie sie odnowi?

Gość jezu co za ego masz
nie masz nigdy pewności co do drugiego człowieka możesz tylko jego się zapytać czy jest gotowy na coś nowego i spróbować mu zaufać ale zobacz, kazdy ma jakichś 'ex' do których może wrócić, a Twoje jedno doświadczenie sprawia, że innych oceniasz pod tym kątem

on mowi,ze jej nienawidzi,ale wiem przeciez ze ja kochal(jako jedyna)