Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no tak to ja dziękuję

Przespałam się z żonatym!

Polecane posty

Gość Heidi Klummmmmm
30 fajnie sie czujesz jako worek na sperme?? Współczuje :)

Gość Taka jedna po 30
Nie worek, bo do srodka sie nie spuszcza.

Gość Dżennifer
tlumaczyl sie i klamal to znaczy ze mimo wszystko zone kocha a ciebie traktuje jak dzieure do walenia,jak by mu nie zalezalo to by tel nie odbieral a on bezczelnie przy tobie odebral i jeszcze sie tlumaczyl a ty glupia sie cieszysz??? i smiejesz sie z naiwnych zon,przeciez on ciebie potraktowal jak zwykla szmate a to ze hotelik zaplacil to dla biznessmena pestka pewnie i tak z firmowych pieniedzy......

Gość majajjajajajajajajajaaj3872837
Ja również od dłuższego już czasu spotykam się z żonatym facetem, to mój były chłopak z czasów licealnych. Rozstaliśmy się z głupoty ale nigdy o sobie nie zapomnieliśmy, on dość wcześnie wpadł z inną dziewczyną, wzięli ślub i urodził im się syn. Ja też kogoś poznałam i też wyszłam za mąż. Ze dwa lata temu napisał do mnie na nk, spotkalismy się na kawę i przegadaliśmy 3 godziny! chemia nie wygasła, on powiedział że z dzieckiem to była wpadka i choc kocha syna to załuje bo był za młody na dziecko i małżenstwo, nie czuje się spełniony, musiał zrezygnować ze studiow i pojsc do pracy. Spotykamy się za plecami naszych malzonków. Kochamy się i to bardzo, on chciał się rozwieść z żoną ale ja powiedziałąm ze nie chce odchodzic od męza, prowadzimy razem interes. Nasz romans trwa juz długi czas i nie wygląda na to żeby miał się skonczyc. sex jest najwspanialszy na swiecie!! Ostatnio mój kochanek namawia mnie usilnie na rozwód z mężem, chce abyśmy zaczęli wspólne życie, ale boję się tego kroku. mam ustabilizowane życie i odpowiada mi tak jak jest. Czy któras z was była w podobnej sytuacji? Co mi radzicie?

Gość Taka jedna po 30
Tyko uwazaj zeby nie zaczal cie zastraszac ze powie twojemu mezowi. Lepiej umawiac sie tylko i wylacznie na sex bez zobowiazan

Gość majajjajajajajajajajaaj3872837
sex bez zobowiązań, wszystko fajnie, tylko my się kochamy i długo wytrzymać bez siebie nie możemy. Myślałam że będzie tak jak jest teraz, spotykamy sie często, niekiedy gdzieś wychodzimy, potem jest sex. Nie musimy rezygnowac ani z rodziny ani z nas bo mamy i to i to ale mojemu kochankowi wyraźnie chodzi o coś więcej. Dzięki za ostrzeżenie, pogadam z nim.

Gość Dżennifer
ok,nie zmieniaj tematu autorki,kogo to obchodzi komu du*py dajesz i ze z mezem jests tylko z wygodnictwa,uwazaj bo on nie jest palcem robiony i jak sie domysli to zostaniesz na lodzie a i wtedy kochanek szybko sie odkocha........

ja za niedługo już będe miała wiadro między nogami gdyż daje się posuwać właściwie każdemu którego zegarek kosztuje więcej niż 100 zł i nie ma dziurawych skarpet :) ach musze sobie ją przeczyścić szczotką do klozetu bo za chwilkę przychodzi do mnie pan Mohamet- prowadzi on dobrze prosperujący Kebab po drugiej stronie ulicy i ma pyte jak wąż boa :) a wy sobie tu siedźcie i mi zazdrośćcie :)

Gość bimbam
jezeli autorka jest z siebie taka dumna i cieszy sie tym to dlaczego psze o tym wszystkim na forum

może i macie rodzinę i inne pierdoły ale mnie może posuwać mąż którejś z was! zemszczę się na was bo jak będę starsza to nawet psa z kulawą nogą przy mnie nie będzie :) podniecam się tym że używa mnie jak dmuchaną lalkę, bo dziwką nie jestem, daję się ruchać za darmo!

nie mogę mieć faceta na stałe przez moje puszczalskie geny

Gość oczywiście, że będzie seks :)
Ja też się przespałam z żonatym. Sama jestem w związku. Ten "kolega" to piękna odskocznia od rzeczywistości...

Gość oczywiście, że będzie seks :)
no tak to ja dziękuję i majajjajajajajajajajaaj3872837 Nie jesteście same. Mój partner to bardzo poczciwy facet, ale bardzo... nudny :( po czterech latach żyjemy jak stare małżeństwo - którym nawet nie jesteśmy! Jest mi z nim wygodnie po prostu. Moja córka się do niego bardzo przywiązała... w tej chwili bardziej mam na względzie jej uczucia, niż swoje. A swoje potrzeby realizuję poza domem.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nie jestescie same, to fakt takich dziwek przybywa niestety

Dziwek? Dlaczego tylko kobiety się ocenia? A facet, który idzie w tango, to dziwkarz? Nie... to playboy lub zdobywca! Śmiać mi się chce z tych zaściankowych poglądów. Po prostu, spotyka się dwoje dorosłych ludzi. Jeśli mają ochotę, to piją kawę i każde wraca do domu. A jeśli maja ochotę, to idą do łóżka :)

przecież nie jestem jakąś dziwką, nie zapłacił mi ;) tak naprawdę to zwiał jak miał mi dać te 50 zł i nie odbiera nie wiem czemu... :( ale na pewno coś do mnie czuje i zostawi dla mnie żonę bo tak mi mówił przed seksem, kto jak kto, ale on jest uczciwym facetem i wiem że by to zrobił :D

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
faceci sa winni najbardziej bo to oni zdradzaja zony ale kobiety sypiajace z zonatymi i majace z tego radoche to głupie dziwki

Gość BeyonceKnowles786990
Skorpionka rozumiem że jestes taka co idzie z zonatym do łózka po kawie?? no i oczywscie jak twój maz - facet bedzie tak robił to ci to w ogóle nie przeszkadza... :D

Gość zeshyuj
jakis czas temu tez mialam taki przelotni romansik z zajetym facetem ;) mimo ze nie spotykamy sie z od 3 miesiecy nadal utrzymujemy kontakt ;)wiec nie pierdolcie ze kobiety idace do lozka z zonatym sa tylko workiem na sperme :O

Gość tylko uwazaj...
do autorki tematu i reszty cichodajek: tylko uwazajcie zebyscie jakiegos syfa nie zlapaly jak zdradzaja zony z wami to ciul wie z kim jeszcze to robia. acha no i sie przypadkiem nie zakochujcie. syf + jednostronna niespelniona milosc = katastrofa. pozdrawiam. kura domestica ;)

zeshyuj utrzymuje kontakt z toba bo liczy ze jak nie dzis to moze za miesiac, dwa pobzyka sobie tepa strzało :D jestes workiem na sperme i pogódz sie z tym, :D

Gość zeshyuj
oj mylisz sie po wspanialym seksiku zostala przyjazn ;)

no właśnie, przecież to wina faceta, ja mogę dawać komu chcę i ile razy chcę, faceci to świnie

nie no pewnie dziwki daja komu chca i ile chca :D

Gość Skoro pisał tylko po seksie...
no tak to ja dziękuję - to raczej traktuje cię, jako przedmiot seksualny. Nie widzę w tym owładnięcia, ot zabawka..

@BeyonceKnowles786990 Skoro ja chcę seksu, i "kolega od kawy" też, to w czym problem? A mój facet? Jeśli nie będzie mi się zwierzał ze swoich boków, a w domu w miarę normalnie zachowywał - niech robi co chce ;)

Facet, który coś czuje to raczej nie rozpisuje się o łóżku i twojej kondycji, a raczej o czymś więcej. Widocznie wolał ciebie zabrać, niż iść do burdelu gdzie wszystkie już przerobił. Zdarza się...

Jeśli chcesz z byle kim i byle kiedy... i nieważne co o tobie myśli, to wydaje mi się głupie tak za darmo.. Co to za charytatywność? :P

Skorpionka taki problem ze facet jest zajety.. No ale tak widac ze zyjesz w patologii wiec nie ma o czym gadac

Gość sajonara
a w jakim regionie Polski pracujesz?