Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem tragiczny

Były mąż robi mi awantury!!!!

Polecane posty

Gość problem tragiczny

Mam 26letnią córke która chce się do mnie wprowadzić. Ja nie mogę się na to zgodzić, ona ma 7letniego syna a ja jestem po rozwodzie szczęśliwą kobietą w nowym związku z młodszym o 14 lat mężczyzną. Mąż daje mi 3 tysiące miesięcznie na moje wydatki, tak uzgodniliśmy przed rozwodem. Teraz nie wiem jak odmówić córce????? Rozmawiałam z mężem by postarał się poszukać jakiegoś spokojnego domu samotnej matki dla córki(córka w tej chwili mieszka u niego) ale chce się wyprowadzić od tego despoty. Który rzekomo kocha ją i wnuka. Byłam nawet u ojca swojego wnuka po to by go uznał i wziął do siebie na wychowanie, zostałam wyśmiana. Mąż zagroził mi że nie da mi więcej kasy jak wyskocze z taką propozycją.

Gość my opinion
jesteś dnem totalnym i egoistką, dostajesz tyle kasy od ex męża i jeszcze nie wiesz jak pomóc własnej córce i wnukowi? Po co dzieci robiłaś jak nie wiedzisz nic poza czubkiem własnego nosa?

Gość buahahahahahahahahahahah
to prowokacja debilko wyzej

Gość ehjhjhfjfh
Po co robiła dzieci? Przecież 26 latka to już nie dziecko a dorosła kobieta. Autorko a czy twoja córka pracuje? Mogłabyś ją wspomóc pomagając jej znaleźć jakąś kawalerkę na wynajem i niech ją córka opłaca i tam mieszka a ty mogłabyś jedynie pomóc trochę finansowo (dodać jej do życia) póki nie ułoży sobie życia . Córka jest smotnie wychowującą matką? Może należą jej się od państwa jakieś wspomogi?

Gość co coc cococococ
to PROWOKACJA tępe krowy:D