Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macioreks

Nie schudniecie tłuste orki

Polecane posty

Masakryczny temat, ale w zasadzie trafny :). A autorka z tego co pisała schudła i chudnąć nie musi...Chociaż każdy może pisać nie wiadomo co.

Gość oj tam,oj tam;-)
Ojjoj,ale burza ;-) Oks,może i słowa skierowane do potfora - fakt,mogło tak zabrzmiec. Ale nie chodziło mi stricte o nia jako o kogoś kto chudnie i tyje na zmiane. Każdy wie jak to u niego wyglada. Ale skoro kłapaczki sie już odezwały to wskażcie mi błędy w moich opiniach?

Potfur piszesz, ze masz ochotę mężowi i całemu światu na złość jeszcze bardziej przytyc. Pisałas tez, ze wpierdalasz po kryjomu. A wszystkie jak głupie zaczęły krytykować zachowanie męża, bo w taki sposób próbuje Cię dopingować. Abstrahujac od potfora! Gdzie te kobiety były jak miały 10-15 kg nadwagii? 20 kilo? To juz jest ogrom! Przecież nie obudziły sie pewnego pięknego ranka z dupa jak szafa. Nie uwierze tez, ze diety tlusciochom pomogą. Nawyki żywieniowe na całe życie tak, dieta nie.

Gość no tak,,,
ja tez moge [pisac co chce i autorka tez

Gość no tak,,,
no tak , ja jak mam do 5kg to zrzucam a nie czekam az bedzie potem tona :P)

Gość no tak,,,
teraz mam 3 kg i juz zaczynam dzis mż

ja wazylam 75k spadlam do 58 kg a teraz musze sie wziac za siebie od nowa bo mialam lekka przerwe i waze 62kg wiec dzis zaczynam od nowa wlasnie na stole mam otremby potem cwiczenia;)

Gość no tak,,,
a ile masz wrostu? cisowianka?

Gość oj tam,oj tam;-)
Schudłam,ale tylko po zmianie nawyków. Kopenhaska też przerabiałam,schudłam 5kg i znów powrot do 72 kg. I sama widze swoje ówczesne błedy- fakt miałam nieco ponad 20 lat,dobra przemiane materii,i nie zaliczyłam jojo 20kg. Ale też nie doprowadziłam się do otyłości- i tego zrozumieć też nie moge- jak można doprowadzić się do +100kg, na to trzeba lat mi sie wydaje i nagle z dniem 01 01 założyć sobie cel- schudnać połowe? Była tu taka,co to ślub wnet ma,i zamierza 30 kg bodajze w 4 m-c stracic. Może i straci,ale na 2 rocznice przekroczy swoja wage wyjsciowa,jesli TRWALE nie zmieni nawykow. A autorowi własnie o to chodzi,że taka schudnie 20,przytyje 25,schudnie 25 przytyje 30 - itd. Albo te wpadki,bo u cioci na imieninach zjadla tort,no to jak zjadla tort,to zje jeszcze karkoweczke,i salatke z majonezem,no tn i winka slodkiego skosztuje-a potem moralniak,placz,pocieszenie psiapsiołek i dawaj,znow 600 czy 1000 kcal. A skoro zjadla ten torcik,to karkoweczke niech odlozy, ew.spacerkiem do domu,a jak nie- też nic sie nie stanie- o ile to nie codzienna praktyka.

Gość oj tam,oj tam;-)
Cizia --- dzieki,potrzymujesz moja wiare w to,że sa na tym świecie racjonalnie myślacy ludzie

juz mnustwo diet wykonalam i stosowalam ale dukan to jest to;) szybko efekty swietne i samopoczucie tez w ogole glodna nie chodze i nie czuje glodu a przez otremby przemiana materii szybsza co tez duzo daje

Cizia DIETA to styl życia, sposób odżywiania. Każdy stosuje jakąś dietę, mądrzejszą lub nie. Nie pisałam, ze wpierdalam po kryjomu:). Jesteś niedoczytana, niedoinformowana a wypowiadasz się na mój temat. Pisz o czymś, o czym masz pojęcie.

dziewczyny moja rada napisze wam co robilam i co jadlam rano otremby na obiad np kurczak tzn noga badz filet co kolwiek byle drob watrubka filet z indyka oczywiscie zero tluszczu na str dukana wszystko macie i obowiazkowo cwiczenia nawet jak zjeb.... po pracy wracalam to choc by nawet na 20 min ale szlam na orbitreka cwiczenia na pupe brzuch w pewnym momencie mialam tak ze jak nie pocwiczylam to psychicznie sie zle czulam dziewczyny kazda z nas lubi komplementy a ja je w tedy slyszalam co dziennie malo tego wiecie jaka satysfakcje mialam jak szlam do sklepu i nie mialam problemu z rozmiarem samo cudo;) czlowiek sie psychicznie lepiej czuje

Trzymajcie mnie :O :O Przeczytaj jeszcze raz wypowiedz z tematy w linku, który pisałam. O 00:53 pisałas.

nie wypowiadam sie na niczyj temat kazda robi wedlug siebieja tylko zycze powodzenia nie tylko Wam ale samej sobie tez bo wiem ze to nie tylko wyrzeczenia i ograniczenie jedzenia ale i ciezka praca a ty skoo jak to twierdzisz wpier... po katach to po co Ci dieta to bez sensu

i po co bierzecie udział w tej prowokacyjnej dyskusji , myslicie , że założycielka miała na mysli wasze dobro????!! Bardzo dobrze się przy tym bawi i to Waszym kosztem !!! Az mi żal że poniżyłyście się do jej poziomu ...

Gość macioreks
O kurcze! Widzę, że mój temat kwitnie :P. Kilka uwag...skąd ktoś wie CO miałam na celu tworząc temat? to pierwsza kwestia. Po drugie zabawne jest to jak osóbki urządziły tu sobie personalny spór co nie było absolutnie moim zamierzeniem Po trzecie- po każdej diecie może spotkać jojo i nie ma na to reguły. Ja byłam na 500 kaloriach i przybrałam jedynie kilogram i do tej pory wagę trzymam. Ktoś tu napisał, że mogę pisać wszystko. Pytanie po co? By się poczuć lepszą? Piękniejszą? Nie sądzę...po co okłamywać siebie i was, jak lustra niestety nie da się oszukać?

Cizia. Tak, dieta to styl życia, sposób odżywiania, sprawdź sobie w encyklopedii. A o tym, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem już pisałam. Podstawówka 1-3 się kłania :O.

Gość pitulinka
Sorry, potfur, ale faktycznie pisalas, ze podjadasz po kryjomu, ze nigdy na zadnej imprezie nikt cie nie widzial z kawalkiem toru itp...

Potfur ja sie nie bede z Tobą kłócić. Czarne na białym piszesz a pózniej sie wybierasz? Ja radzę Tobie wrócić do podstawówki gdzie pokazywano piramide zdrowego odżywiania.

Gość do cisowianki
Kobieto, do słownika ortograficznego biegiem marsz!!! Może przy okazji schudniesz. Pisze się :otręby a nie otremby. otręby OTRĘBY OTRĘBY OTRĘBY Dotarło?

Tak bo tortów i ciast nie jadam na imprezach, nie podjadam ich po kryjomu. A przy mężu nie jem, nie jadłam, bo on mi zwraca uwagę nawet jakbym jabłko chrupała. Nie da się z jednego fragmentu czyjejś wypowiedzi ocenić człowieka. Jak ktoś śledził nasz topik na bieżąco wie co i jak.

Gość oj tam, oj tam :)
pitulinka Sorry, potfur, ale faktycznie pisalas, ze podjadasz po kryjomu, ze nigdy na zadnej imprezie nikt cie nie widzial z kawalkiem toru itp... :D :D :D :D