Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia pp

jak dac chlopakowi do zrozumienia, ze sie nie podoba

Polecane posty

Gość natalia pp

i nie chcemy jego towarzystwa ale tak zeby nie zranic uczuc, nie byc chamem i dzialalo ! Otoz, najczesciej na dyskotece. Ktos podchodzi i zagaduje, po 20 minutach zdaje sobie sprawe, ze jego charakter mi nie odpowiada, albo jest meczacy. Mam wtedy problem, bo nie wiem co zrobic by sie...odczepil. zazwyczaj mowie, ze nie szukam faceta. Ale to zazwyczaj nie dziala...nawet jak gubie ich w tlumie i ide do toalety, to gdy wychodze, oni mnie znajduja. Raz uciekalam chlopakowi caly czas,nie pozwolilam mu nic sobie kupic, co wg mnie jest jasnym sygnalem, ze nic od niego nie chce, potem zmienialam sale z muzyka kilka razy, a on ciagle mnie znajdywal. W koncu powiedzialam mu zeby dal juz mi spokoj prosze powiedzcie, jak im dac do zrozumienia prosto i jasno, bez krzywdzenia, ze nie jestesmy zainteresowane

Gość ArguStrong
Nie lubię cie

Gość Wrzask Berserkera
idiotki....gadacie z kimś 20 30 min i już charakter oceniacie . żeby kogoś w miarę poznać i jego charakter trzeba z pół roku chociaż .

Gość ArguStrong
Niech powie wprost że jej się nie podoba i nie da mu dupy w WC

"ale tak zeby nie zranic uczuc, nie byc chamem i dzialalo !" xxx Każda odmowa rani uczucia. A jeśli czegoś się nie chce, to się mówi o tym wprost. Zaoszczędzisz sobie kłopotu a facetowi - czasu.

Gość natalia pp
wlasnie, ze nie jak facet jest nachalny, obmacuje mnie po 20 minutach rozmowy i jest podekscytowany naszym kolejnym spotkaniem. Albo caly czas gada, ze nie wierzy, ze taki brzydal i taka fajna dziewczyna z nim w ogole gada itd itp tacy mnie nie interesuja i nie jest to glupie to bardzo przemyslane

Gość IMO12391
Wrzask Berserkera "idiotki....gadacie z kimś 20 30 min i już charakter oceniacie . żeby kogoś w miarę poznać i jego charakter trzeba z pół roku chociaż ." ­ To Ty jeszcze nie wiesz, że zwrot "nie pasuje mi jego charakter" u kobiet znaczy tyle co - "nie mam mokrej cipki na widok jego twarzy"? :D

Gość ArguStrong
Jaka głupia że aż szok. Najpierw daje się macać a potem spadaj. To jest jakaś typowa Oksana z dyskoteki wiejskiej

Gość natalia pp
nigdy nie moge znalezc odpowiedniego momentu by powiedziec, ze nie jestem zainteresowana okropnie sie z tym czuje, ale faktycznie tak jest najuczciwiej

Gość Wrzask Berserkera
jasne ;) już to gdzieś słyszałem :)

"To Ty jeszcze nie wiesz, że zwrot "nie pasuje mi jego charakter" u kobiet znaczy tyle co - "nie mam mokrej c*pki na widok jego twarzy"?" xxx IMO, a co, masz kobiecą naturę i wiesz, co kobietki myślą? Łał :) Niesamowite :) Jak to się dzieje, że choć wiesz, czego pragną kobiety, nadal jesteś sam? Wszystkie cipki świata robią się suche na twój widok?

Gość natalia pp
nastepni frustraci nie jestem zainteresowana waszym marudzeniem choc domyslam sie jak wam ciezko dzialac zawsze 'na wlasna reke'

Gość natalia pp
pierdolicie glupoty Kuba Wojewodzki jest brzydki a poszlabym z nim do lozka wasza teza sie juz nie sprawdzila po prostu brak osobowosci zwalacie na wyglad, bo tak najprosciej podkopuje ego stwierdzenie - jestem pusty i przynudzam

Gość IMO12391
Damascenka - Twoja zbulwersowana postawa tylko potwierdza moją rację. Może powiesz mi jeszcze, że się mylę i dla Was najważniejszy jest Charakter(R)? :classic_cool:

"Kuba Wojewodzki jest brzydki a poszlabym z nim do lozka" xxx FUUUUUUJ! Z kryptogejem do łóżka? FUUUUJ!!! To może i z Jacykowem, co? :-o

Gość ArguStrong
Wynoś się stąd

Zacznij chodzić na koncerty rockowe. Tam ludzie chodzą, aby słuchać muzyki, a nie wyrywać laski. Zero patologii a zabawa przednia . . .

IMO, a co mnie obchodzą twoje tezy? Zbulwersowanie? Słonko, za cieniutki w uszkach jesteś :) Za cieniutki, choć w swoim skarłowaceniu emocjonalnym dość zabawny :)

Gość IMO12391
natalia pp "pie**olicie glupoty Kuba Wojewodzki jest brzydki a poszlabym z nim do lozka" ­ A czemu nie pójdziesz do łóżka z nieurodziwym Jasiem z naprzeciwka? A no tak, bo go nawet nie zauważyłaś, ale już 'celebrytę' widzisz. :classic_cool:

Gość natalia pp
wszedzie sa szmaciarze. W kazdej pracy, biurze znajdzie sie grupa ludzi lubiaca sex bez zobowiazan. Nawet w kosciele ksieza sie czasami puszczaja. Na dyskotekach, stadionach pilki noznej itp po prostu jest skupisko duzej ilosci ludzi, roznych ludzi, o roznych upodobaniach

Gość IMO12391
Damascenka "IMO, a co mnie obchodzą twoje tezy? Zbulwersowanie? Słonko, za cieniutki w uszkach jesteś Za cieniutki, choć w swoim skarłowaceniu emocjonalnym dość zabawny" ­ Fakt - widać jak Cie to nie obchodzi lala. :classic_cool:

Gość natalia pp
nie no Kuba wojewodzki to taki przyklad, ze sie brzydal moze podobac mi sie podobaja brzydcy chlopcy byle by byli inteligentni Jacykow jest zadeklarowanym gejem, nie wzial by mnie, byloby to wbrew jego naturze

"Fakt - widać jak Cie to nie obchodzi lala." xxx Bo odpisuję? Bawisz mnie :) Ot, darmowa rozrywka, żołnierzyku bez lufy ;)

Gość IMO12391
Damascenka - co wolisz? Moją lufę, do której tak lgniesz? Czy raczej bardziej skłonna jesteś zabawić mnie opowiastkami o Charakterze(TM)? :D

Gość natalia pp
[zgłoś do usunięcia] Dampfkraftwagen Zacznij chodzić na koncerty rockowe. Tam ludzie chodzą, aby słuchać muzyki, a nie wyrywać laski. Zero patologii a zabawa przednia . . . nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala ale dla mnie jak rock to tylko polski i pewnie tylko Coma ale jestem za granica od jakiegos czasu :O

Gość sensss zycia
zmien lokal, chodź tam, gdzie ludzie na poziomie chodza, a nie tylko tacy co chcą wyrwać laski na jeden numerek. Proste: znajdz zdjecie 3 miesiecznego dziecka i pokazuj ze jest twoje :) uciekną bardzo szybko, uwierz

Gość natalia pp
kazdemu predzej czy pozniej chodzi o sex uwielbiam sobie potanczyc i nie znam klubow, gdzie nie podchodza i nie podrywaja

Gość qtrwqtwr78
najlepiej niestety wprost: "nie jestem zainteresowana", nie jestes w moim typie, nie zaiskrzyło itd. wykrety w stylu mam chłopaka, nie szukam nikogo nie zniechęcają- jak facet jest mocno zdesperowany, to podanie takiej przyczyny leżącej poza jego osobą to za mało. do frustratów: bardzo sie mylicie: zauważcie, że w pierwszy dzień szkoły/studiów ludzie łączą się w pary i kliki, które trwają później przez lata w praktycznie niezmienionej formie- proces oceny tego kto nam odpowiada zachodzi błyskawicznie i nie dotyczy, to tylko partnerów seksualnych. a 20 minut, to jest mnóstwo czasu, żeby stwierdzić czy ktoś jest inteligentny czy nie, czy ma podobny rodzaj poczucia humoru itd. nie wspominając o tym, że faceci przekazują mnóstwo informacji o sobie- nieraz w ciagu 5 minut wiedziałam już np, ze facet jest rasistą, bezrobotnym, chamem, cierpi na zaburzenia psychiczne albo jest chorobliwym zazdrośnikiem- naprawdę nie potrzebuje takiego ciula studiować przez pół roku i go dogłębnie "studiować"..

Gość zapytanie o sens zycia
Tak natalia pp, ale nie po 15 min poznaniu, gdzie gościowi ręce leca nie w te miejsca co potrzeba. To diametralna różnica jest.