Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mójproblemowyświat

Studniówka, czyli jeden wielki problem.

Polecane posty

Gość mójproblemowyświat

Cześć:) Już za miesiąc moja studniówka. I związane z tym wydarzeniem kilka pytań i wątpliwości. :D A więc zacznę od tego, że mam obcisłą sukienkę. Nie lubię rajstop bo każde, nawet te lepsze zsuwają mi się podczas dzikich tańców. Pończochy miałam raz i nie sprawdziły się ... ale wymyśliłam jedną rzecz. Co gdybym ubrała bieliznę wyszczuplającą? Nic by mi się wtedy nie odznaczało. I założyłabym ją i wszystko byłoby spoko, gdyby nie fakt że powinno się ubrać czerwone majki :D Drugim problemem jest odznaczająca sie na sukience podwiązka. kupiłam już naprawdę najbardziej delikatną ale i tak widać, zastanawiam się czy mogę z niej zrezygnować? a może ubrać ją tylko do zdjęć? Kurcze Dziewczyny, pomocy :D

Jak nie jesteś przesądna to ubranie podwiązki tylko do zdjęć byłoby dobrym wyjściem. A co do rajstop to podobno są jakieś w sprayu, może takie? Nigdy ich co prawda nie używałam ale może warto spróbować?

Gość lalka_malovana
Dziewczyny, idziecie w czarnych sukienkach? Ja odważylam się na błękitną suknię z evita.com.pl i ciekawa jestem jak będę wyglądać na tle koleżanek w czerni ;) co sądzicie o kolorach w takim dniu?

Gość vfbgnhmjk
Ja idę w różowej sukience i cielistych pończochach. Podwiązki nie zakładam, bo uważam, że to wiocha i mam gdzieś to, że taka jest tradycja. :)

Gość Edziszonek
lalka_malovana - wg.mnie super,ze nie bedziesz miala czarnej sukienki....ja jestem na NIE czarnemu kolorowi :D