Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gduhfjiweopl;lklk

rodzenstwo ?!

Polecane posty

Gość gduhfjiweopl;lklk

Jestem z chłopakiem juz ponad dwa lata ,mamy po 26 lat . On ma siostry , z jedną wiąże go szczególna wież . Dla mnie jest to dziwne moze dlatego ze jestem jedynaczka i otaczajace mnie osoby ktore maja rodzenstwo nie laczy taka wiez . Niewiem czy nie przesadzam czy moze poprostu jestem zazdrosna . Ona troszczy sie o niego bardziej niz jego kochajaca mama . Bardzo czesto sie przytulaja ,daja sobie buzi,ona robi mu masaz w mojej obecnosci ,on bawi sie jej włosami , dzwoni do niego co 2 dzien , opowiadaja sobie o wszystkim dosłownie nawet o sexie ,niemam tla nich tematu tabu . Jak mieszkalismy razem to ona zawsze mnie wyprzedzała i robiła mu obiadki ,pranie itp. Jak widzi ze mnie przytula daje buzi to ZAWSZE prosi go o pomoc akurat w tym momencie , no niewiem duzo tego jest . Wytłumaczcie mi czy to normalne ????

Gość kurnssssssssssssssssssssssssss
nie gadaj moze ja bzzzzzzzzz

Gość annia.....................
laska jesteś naprawdę zazdrosna. wyluzuj.

Gość gduhfjiweopl;lklk
noto normalne czy nie normalne ???? on duzo o niej mówi i jeszcze nigdy nic zlego nie powiedział

Gość gduhfjiweopl;lklk
noto normalne czy nie normalne ???? on duzo o niej mówi i jeszcze nigdy nic zlego nie powiedział

Gość annia.....................
Normalne .No co? Rodzeństwo nie może się kochać.Mój brat jak żył to codziennie do mnie wpadał.Bardzo się kochaliśmy.

Gość gduhfjiweopl;lklk
to dlaczego mnie to denerwuje ????? kiedy mu to mowie to mowi ze przesadzam ze ja jestem najwazniejesza a ja tak nie czuje , to co ona mówi jest wazniejesze , niewiem.

Nie :O ja mam braci ale taka więź między nami nie występuje. To dziwne co najmniej :O

Gość przytulaja sie i
daja sobie buzi to chyba przedszkolaki a nie dorosli ludzie .......... zboki jakies

Gość gduhfjiweopl;lklk
no własnie tez nigdy nie spotkałam sie z takim czymś ,on powiedział ze to sie nie zmieni i mam nie zaczynac tematu bo go to denerwuje ,mowi ze ona nigdy nic złego na mnie nie powiedziała i ja tez mam nie mówic (mówic sobie moze wolny kraj i nikt mi nie zabroni :) )

Gość gduhfjiweopl;lklk
no nie daja sobie buzi w usta ,ale np. on ja przytuli i pocałuje w czółko

Gość gduhfjiweopl;lklk
niewiem jak mam reagowac ,niewiem czy przesadzam

Gość a mieszkacie
razem

Można być bardzo zżytym z rodzeństwem, ale nie w takim stopniu. TO nie jest normalne..

Gość gduhfjiweopl;lklk
jesli nie jest to normalne ? to w czym jest problem ?? jak mam reagować ? niechce zeby ona mnie nie lubiła a skoro bede mu robic awantury to wkoncu tak sie stanie

mi tam zajeżdża to kazirodztwem ale pewnie mam już wypaczony umysł :P

Gość gduhfjiweopl;lklk
kiedys mu o tym powiedziałam , oczywiscie w imieniu koleżanki zrobiła mu sie strasznie głupio ,oczywiscie powiedział o tym siostrze i ona sie popłakała ---podobno