Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emu765432

20-letnia dziewica...

Polecane posty

Gość emu765432

Hej... jak w temacie. Jestem w miarę atrakcyjną osobą, podobam się chłopakom, jednak dalej nie udało mi się tego zrobić... petting już tak, ale może 3-4 razy w życiu. Zastanawiam się już, czy nie przespać się nawet z jakimś kolegą. Nie mam chłopaka, a "stare" dziewice chyba nikogo nie "kręcą" wręcz śmieszą. Jeden z moich bliskich kolegów wyśmiał mnie, gdy mu o tym powiedziałam i po prostu mi nie uwierzył. Do tej pory mi nie zależało, żeby zrobić to z byle kim, było mi wręcz obojętne. A teraz w sumie nie wiem, na co i po co czekać.

Gość ino for ju
ty jesteś stara?????????? jesooo :o

Gość emu765432
nie, jeszcze nie ;d ale jak tak będę czekać...

Gość A to peszek...
Bo w tych czasach dziewicywo to wstyd taki chory mamy teraz świata.

Gość ino for ju
to ci najwyżej tramwaj odjedzie, a wiesz.... pociągi expres szybsze i dalekobieżne

Gość znów dziewica jessssssssu
jak tak ci wstyd to idz sie spusc z byle kim kazdy pojdzie z toba większa połowa was tutaj tak traci dziewictwo z byle hoojem

Gość ja mam 16 lati też rozważam op
cję z kolegą, bo też się śmieją :( świetnie Cię rozumiem:(

Gość emu765432
nie powiedziałam, że mi wstyd... tylko każdy gada, że jak dziewica to dziwne, albo nie uwierzy. Dlatego nie rozumiem o co ludziom chodzi. Nie mam zamiaru się puszczać, inaczej dawno bym to zrobiła...

Gość ino for ju
no to nie marudź, znajdzie się taki co nie będzie go to śmieszyć a tylko radosc mu to przyniesie!

Gość dont waste your tajm
wiesz nie czekaj za długo .... nie mówie ze z byle kim nie rob tego z kolegą bo wezma Cie za zdzirę :) To znaczy nie odkładaj tego za długo np 5 czy 6 lat jak nie znajdziesz nikogo fajnego jeszcze teraz to rok dwa mozna poczekac ja pozno zaczelam a tak sie zakochalam ze zostal moim mezem :/ a okazał sie totalnym palantem a teraz zaluje, bo mialam klapki na oczach a jakby nie byl pierwszym to pewno by nie bylo takiego uczucia i na pewno mialabym porownanie i zaluje tego bardzo grrrr

Gość emu765432
No tak :) Chciałabym znaleźć kogoś i dopiero. Niestety moje otoczenie jest takie, że wychodzą z założenia "im młodsza tym mniejszy przebieg" a przecież nie wstanę i nie powiem "nie prawda ! jestem dziewicą" :/ zdecydowałam się powiedzieć jednej osobie, to zaczął się śmiać. A swoje zdanie podsumował "bo nie wyglądasz na dziewicę" - załamałam ręce i nic więcej. Nie wyglądam jak ździra, ale nie robię z siebie niewinnego dziecka... także nie wiem o co chodzi

Gość zaluje swojego malzenstwa
daj spokoj wrzuc na luz i zmien towarzystwo jestes mloda :) ale jak ja bym chciala miec takie problemy :) nie rob nic bez gumy i znajdzie sie skoro ladna jestes :)

Gość powiedz dlaczego żałujesz
lepiej?

Gość PÓŁ Prawiozekk
weź dziewczyno ty nie masz mózgu !

Gość bardagard
-jak pan sądzi? -bardzo trafne pytanie.. czy śnią Ci się czasem pożary? -nie -to nie masz się czym przejmować, jesteś młoda, ładna, atrakcyjna.. -tak pan myśli? -podobasz się mężczyznom, oblepiają Cię wzrokiem, kiedy idziesz ulicą w tych swoich krótkich prowokujących spódniczkach .. całują po szyi, proszą do tańca, szepcą do ucha sprośne rzeczy, i odchodzi z jednym .. Beata Ty suko. -mam na imię Dominika.. -a ja mam butelkę whisky w lodówce

Gość zapytanie składam ja
Cześć, Niestety nie dane mi byłobyć dziewicą ale wydaje mi się, że nie warto tego tak poprostu od tak stracić. Pozwól temu żeby toczyło się naturalnym krokiem :)

Gość Nom ciebie te wywloki
Nikt cie nie chce? ;)

Witam mam podobny problem. Bardzo dobrze wiem jak to jest - towarzystwo itp. Sam jestem prawiczkiem a inni myślą że jestem już po , nawet rodzice :) . Możemy pogadać na ten temat jeśli chcesz podam Ci swój mail. Pozdrawiam

Gość emu765432
Może to przez hemoroidy ?

Gość zapytanie składam ja
to chyba nie hemoroidy lecz hemogłupota

Gość emu765432
A mówili że nie będę czuła różnicy po lobotomii :( Kłamali !!!!

Gość siezastanównadsobą
Aleś ty niemądra, naprawdę masz 20 lat?... ja mam 23 i jakoś mnie nie boli, że jestem dziewicą. To moja sprawa czy stracę dziewictwo, z kim i kiedy. A przez takie myślenie jak twoje "mam już x lat i ciągle nieruchana, co jest ze mną nie tak?" puszczają się głuptaki już w gimnazjum. Litości, trochę więcej szacunku do siebie (i do osoby, z którą będziesz chciała się związać na przyszłość... chyba że chodzi ci tylko o penisa do "przedziurawienia" cię, a nie miłość i partnera).

Gość ktoktokto
ja bym chcial taka ktora nie lubi seksu... skad jestes?

Gość grdge
ja mialam 19 lat jak stracilam dziewictwo, wiec wcale nie jestes taka stara :) a stracilam je wtedy tylko dlatego ze mojego partnera poznalam jak mialam 15 lat. gdybym poznala go pozniej to dalabym mu tez pozniej :) za to do dzisiaj mnie szanuje za to ze czekalam na tego jedynego :)