Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniewolona Lato

Czy Kasia W, mama małej Madzi, powinna wyjść na wolność czy nie?

Polecane posty

Gość Zniewolona Lato

zapraszam do kulturalnej dyskusji. Uważam ze Katarzyna Waśniewska nie jest niczemu winna. Czy tego chcecie czy nie.

Gość akogo to obchodzi
odgrzewany kotlet tez ma swoj termin przydatnosci

Gość ladefilia
To ją sobie weź do mieszkania, może Ciebie też zabije i się przekonasz kto miał rację :P

Moim zdaniem powinna wyjść, ale znając ją już tak nakręciła że nawet jeśli nie zabiła tego dziecka celowo i tak ja zamkną bo jest za cienka w uszach na te wszystkie gierki w które sie wplątała...zresztą gdyby miała rozum w głowie wiedziałaby że im mniej rozgłosu tym większa szansa na to że jej sie upiecze...

Dla mnie to nie kobieta tylko podły gad. Wredna i zakłamana. Jak można było w żywe oczy kłamać i płakać przed TV żeby jej dziecko oddali. Wiedziała co zrobiła a mimo to tak wrednie postąpiła.

Gość ona jest chora psychicznie
to bylo widac w jej oczach w programie drzyzgi i to widac po zachowaniu ale lud polski chce krwi a prokuratura chce sukcesu wiec nie ma dla niej zadnych szans, to postac tragiczna pewnie w koncu sie powiesi i wtedy ci ktorzy tak ujadaja odwroca glowy i zapomna, breivki z norwegii tez jest chory psychicznie co widac na pierwszy rzut oka a i tak go skazali, wyrok zapadl zanim rozpoczela sie pierwsza rozprawa

Nawet jak jej nie zamordowała to powinna siedzieć za mataczenie, zatajanie ważnych informacji, kłamstwa, oszukiwanie służb... Za to powinna dostać z 5 lat.

Gość avp2
powinna wyjsc, nie wiem dlaczego ale ona mnie jara. moglibysmy sie dmuchac calymi dniami.Pozdrawiam.

Człowiek chory psychicznie nie umiał by tak grać przed kamerą że porwali jej dziecko i by jej oddali. Po drugie taka psychiczna choroba mogła powstać podczas przesłuchań. Przesłuchiwało ją bardzo dużo osób uprawnionych.Co dziennie to samo. Czasem nawet najzdrowszy człowiek może załamać się psychicznie.

jarek6776 To co piszesz jest z deka bez sensu. Przecież zaczęła mataczyć nim ją zaczęto przesłuchiwać, wymyśliła tą cała historię z porwaniem :o

Na litość boską to też napisałem wyraźnie czarne na białym. Że była zdrowa zanim ją przesłuchiwali.

A co jest dla ciebie Absurdalne?? Ciekawy jestem czy ty też byś nie zfiksowła gdyby 10 lub więcej osób pytało cię przez 8 lub 10 godzin o to samo. Ja jej nie bronię bo dla mnie ta kobieta nie jest człowiekiem tylko gadem.