Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolaaa19845

SAMOLOT A Dwulatek PYTANIEEE DO MAM "LATAJACYCH"

Polecane posty

Gość Lolaaa19845

mamy co wziac dla dziecka(dziewczynka) do samolotu na czas lotu -3h aby mi sie dziecko nie nudzilo. Myslalam o nowych ksiazeczkach, kredkach malowankach, naklejkach..... a moze doradzicie mi co mozna jeszcze zabrac bo przeciez przez te 3 h nie bedzie malowala i naklejala caly czas

Gość hgvhjvjhhj
A co robi w samochodzie jeśli jedziecie w dłuższą trasę?

Gość Marteczka.........
A mała śpi jeszcze przez dzień? Bo ja bym się starał wybrać taką porę lotu(jak się da oczywiście), żeby prawie wypadała pora jej drzemki. Wtedy by się na początku chwilkę pobawiła, a potem by sobie zasnęła i byłaby wyspana po podróży, a nie wymęczona po 3 godzinach. A jeśli nie to zabrałabym ulubioną zabawkę, może jakieś puzzle albo grę, w którą razem zagracie.

Gość Lolaaa19845
jak jedziemy samochodem to w dwie minuty zasypia!

Gość Marteczka.........
No widzisz, to już masz odpowiedź:) W samolocie też pewnie zaśnie. Tak jak pisałam, najpierw pewnie będzie oglądać i będzie ją cieszyła taka "nowość", ale po chwili sobie smacznie pójdzie spać:) Oczywiście ja bym mimo wszystko zabrała jakieś "zapełniacze" czasu, gdyby jednak nie zasnęła, tak na wszelki wypadek.

Gość Lolaaa19845
tak corka spi w ciagu dnia i akurat wypadnie jej drzemka... mimo wszystko boje sie z wrazenie ze sa inni ludzie, duzo innych ludzi to ona mi nie zasnie a zreszta samochodem jak jedzie to wiadomo nasze drogi:D i wyboje dobrze wplywaja na zasypianie dziecka a samolotem jest cicho i spokojnie ...

Gość Lolaaa19845
moze kupie jej jakas drobną zabawke mala i dam jej podczas lotu... to moze zajmnie sie nia dluzej. Ona lubi kolorowac, naklejac naklejki no ale nie bedzie tego robila tyle czasu. Uwielbia plasteline i moglabym tak dlugi czas wyklejac cos ze mna no aleeee juz przesada by byla, brudna ona i ja tzn rece i paznokcie takze to odpada......jeju kto ma jeszcze pomyslyy