Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fyzyz

Czy jesli ona nigdy nie napisze 1sza

Polecane posty

Gość gdhgughf
No bo widzisz mogła Ci imponować, ale na dłuższą metę to raczej nie miałoby sensu, bo po prostu nie musiałbyś jej " zdobywać", a faceci chyba to lubią co?:P Myślę, że w tym pocałunkiem to poczekaj trochę, pierw ją może przytul, jak odwzajemni to wtedy możesz myśleć o buziaku no i oczywiście najważniejsze żebyś wyczuł moment :D Rozmowa też na pewno by dużo pomogła, zapytaj ją jakoś delikatnie czy jest szansa na to, że Twoje starania nie pójdą na marne.:)

Gość Fyzyz
nie namyslam sie kiedy i gdzie. Teraz jest ciut za wczesnie bo jedno wyjscie razem to za malo.

Gość gfdg
Weź nie bądź ciota, po co ci durna księżniczka, która nie potrafi napisać do ciebie sama z siebie? Olać takie, miej swoją dumę, tego kwiatu to pół światu, a ile jest o wiele fajniejszych i normalniejszych dziewczyn.

Gość gdhgughf
gfdg - Jebnij się w czoło i nie pisz takich głupot. Jeśli dla Ciebie wyznacznikiem normalności jest to, czy dziewczyna pisze pierwsza czy nie to masz zdrowo nasrane w bani. Chyba po prostu jakieś przykre doświadczenia , co ? Pewnie żadna nigdy pierwsza do Ciebie nie napisała i stąd te złośliwości ? pustakiem to jesteś Ty.

Gość taki jeden facet 28
"Rozmowa też na pewno by dużo pomogła, zapytaj ją jakoś delikatnie czy jest szansa na to, że Twoje starania nie pójdą na marne" takie teksty mnie osłabiają ..słuchaj rad marzycielek ;]

Gość gfdg
To ty się j... w łeb. Głupie cipy, które nie potrafią napisać pierwsze głupiego sms, tworzą chore relacje potem w związku. Dlatego radzę chłopakowi, żeby się od takich pustych księżniczek trzymał z daleka, bo one mają coś z głową. A wokół jest wiele normalnych sympatycznych dziewczyn, dla których napisać miłego sms sama od siebie to zwyczajna sprawa.

Gość Fyzyz
Mowiac szczerze to rzeczy typu czy zostaniesz moaj dziewczyna, czy moje starania nie pojda na marne odpadaja. Nie bylbym soba mowiac cos takiego no i pewnie glupio zabrzmialoby. Zdecydowanie bardziej ja wole pocalowac bo jesli cos do mnie czuje to nic bedzie to zly pomysl. Na razie wstrzymam sie jeszcze, zobacze czy bedzie zainteresowana 2gim wspolnym wypadem. gfdg ma troche racji, nie bede robil z siebie idioty jednak jeszcze nie jest czas w ktorym przestane sie odzywac do niej. Jeszcze moja duma ma sie w porzadku i postaram sie troche o nia. Jesli intuicja podpowie mi ze wystarczy i ze nie ma co sie osmieszac to odpuszcze.

Gość taki jeden facet 28
posłuchaj rady starego wilka jak się zdobywa kobity. Mianowicie DOTYK , DOTYK Ii jeszcze raz DOTYK ... ja robię tak ,że jak fajnie mi się rozmawia z dziewczyną+ daje się przytulić to siadam na ławce , przytulam ją/obejmuję ramieniem rozmawiamy tak z 5 min i potem sadzam ją sobie na kolanach tak z bomby i jak nie spierdoli to jest moja ,a jak spierdoli to znaczy ,że jestem tylko kolegą ...sposób sprawdzony na kilkunastu dziewczynach ;] ..100% skuteczność pod warunkiem ,że pierw fajnie się wam gada ,że czujesz te same fale i ,że czujesz ,że masz taką chęć ją dotknąć ,złapać przytulić. W zasadzie za tą wiedzę którą Ci przekazałem to się płaci. ..no ,ale mam dziś dobry humor wiec masz za free.

Gość taki jeden facet 28
Dodam jeszcze ,że nie masz co odliczać w sensie ,że to dopiero 1 spotkanie ..po prostu rób swoje i daj jej szansę na odpowiedź w postaci takiej ,że albo zaakceptuje twój dotyk ,albo lekko się speszy/za wcześnie więc poczekaj chwilkę i spróbuj ponownie ,ewentualnie na next spotkaniu/ ,ale nie ucieknie ,albo stanowczo się wycofa...i wtedy masz sprawę jasno postawioną.

Gość taki jeden facet 28
i nie czekaj na jakieś sygnały od niej tylko zapraszaj ją na spotkanie jak się zgodzi to znaczy ,że czegoś chce więc ty na spotkaniu weryfikujesz dalej czy ona chce tylko sie spotkać jako z kolega czy chce czegoś więce i działaj dalej dotykając tak jak to pisałem wczesniej.

Gość ivo7er
Ja rzadko piszę pierwsza, bo nie chcę wychodzić na nachalną! On może nie pisze z tego samego powodu! "Taki jeden facet 28" - uważaj, kiedyś możesz zarobić banię za takie sadzanie na kolanach!

dobrze Cię taktycznie podchodzi :classic_cool: i jak widac baaardzo skutecznie ;) daj jej czasem troche przestrzeni i wyluzuj sam zobaczysz jak sie to rozwinie:)

Gość taki jeden facet 28
ivo7er wątpię

Gość Fyzyz
po co to wszystko w ogole:)

moze ma złe doświadczenia kiedy pisząc i narzucajac sie wyszła na naiwną idiotkę ;) albo jej naprawde średnio zalezy na układzie z Tobą:P

Gość bmbmb
Jak można napisanie od czasu do czasu pierwszej sms nazywać narzucaniem się? To chyba tylko baby potrafią tak wymyślić...

Gość Fyzyz
zalezy co znaczy od czasu do czasu Ale nie odpuszcze, za bardzo mi sie podoba a nie czesto tak mam

Gość Zuzanna Amelia & 8
11:06 [zgłoś do usunięcia] taki jeden facet 28 W zasadzie za tą wiedzę którą Ci przekazałem to się płaci. ..no ,ale mam dziś dobry humor wiec masz za free. ­ A ja mam dzisiaj fatalny humor i chyba zaczne pobierac oplaty za te wiedza ktora JA przekazuje.

Gość chabrówka
Nie ma Cię gdzieś, też tak mam. Jak jestem zainteresowana chłopakiem, zależy mi na znajomości, to moja nieśmiaółość bierze górę i zamykam się w sobie. Daj jej czas! Zobaczysz, z czasem, kiedy się ośmieli, nabierze do Ciebie zaufania i poczuje, że jest dla Ciebie ważna, że się nie narzuca, to zacznie się odzywać. Najpierw jedynie wtedy, kiedy będzie miała dobrze uzasadniony powód. A jak już poczuje się na tyle pewna, że jest dla Ciebie ważna, to będzie się odzywać i bez powodu ;) Mój facet miał ze mną ten sam problem ;) Jak już znajomość się rozwinęła na tyle, że mogliśmy swobodnie rozmawiać o tym, co czujemy i o naszym związku, wpłynął temat mojego nieodzywania się jako pierwsza. Wyjaśniliśmy sobie wszystko. Dowiedział się, dlaczego tak robię. Ja natomiast, z dużym zaskoczeniem, dowiedziałam się, jak to może wyglądać z drugiej strony ;) Jak tak sobie porozmawialiśmy i wiedział, że wychodzenie z incjatywą, przynajmniej na początku, kiedy nie czuję się zbyt pewnie, jest dla mnie problemem - dał mi czas i sam wychodził z inicjatywą tak długo, jak potrzebowałam. A teraz (jesteśmy razem już 3 lata) dzwonimy do siebie bez powodu i nikt już nie zwraca uwagi na to, kto do kogo pierwszy się odzywa :) Po prostu daj jej czas :) Stwórz w niej poczucie bezpieczeństwa (przyjdzie z czasem, nie masz co nadskakiwać ani naciskać ;)), dawaj "haczyki" w swoich sms-ach, tak żeby miała jakiś punkt zaczepienia do odpisana i nic na siłę. Z czasem będzie dobrze :)

Gość napewno
jak podobasz sie kobiecie to zawsze da ci sygnał ze cie conajmniej lubi. one do końca sie nie odkryja ale obojetne tez nie sa. jak jest miła ale sama nie inicjuje zadnego kontaktu to znaczy ze moze cie lubic ale oczekuje koleżeństwa i dlatego widzac twoje zamiary nie chce ci dac sygnału przyzwolenia

Gość xbcxcbbxbv
Olewać, olewać i jeszcze raz olewać puste księżniczki. To są baby które mają nawalone we łbie.

Gość gość
Cholera, ja napisałam pierwsza dwa razy, a on po jednym odpisaniu po prostu olal...już do niego nigdy nie napiszę, do żadnego faceta nigdy więcej nie napiszę pierwsza!