Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olina1234

Jaka kara za zgwałcenie kobiety?

Polecane posty

jak myślisz co cie czeka po śmierci - niebo piekło czy może nicość a może ktoś taki jak ja który rządzi i włada świadomościami ludzkimi - bój się bo nie żartuje a moja siła jest potężniejsza niż śmierć

Gość pani kurator śląsk
masz bujną wyobraźnie pozdro

Bujną wyobraznie maja wierzący w boga ale nie ci którzy żyją w tej w rzeczywistości i żyli w wielu życiach. Niech ci którzy mają uszy słuchają lekarze biją na alarm każdy gwałciciel pedofil nie przestanie tego robić za gwałt może dostać - pierwszy raz 8 lat - wychodzi po połowie, kolejne są traktowane jako recydywa ale niewiele większe - obliczono że tacy ludzie gwałcą po kilka razy w ciągu swojego życia - niech ci co mają uszy widzą że za te zbrodnie odpowiadają nie gwałciciele ale prokuratorzy sędziowie i adwokaci. Ostatnio po 8 latach wyszedł na wolność pedofil gwałciciel, po wyjściu z pierdla zatrudnił się jako kościelny niedługo trzeba było czekać aby brutalnie pobił i zgwałcił 10 latkę. Za kolejne 15 lat zrobi to samo. Ale role w życiu się odwrócą i ja przysięgam to na swoje własne serce.

Gość pani kurator śląsk
człowieku ja nie jestem sędzią, nie jestem nawet kuratorem więc odwal się ode mnie i miej pretensję do ludzi którzy na takie wyroki skazują

Pamiętacie chrześcijan rzucanych ku uciesze ludu Rzymskiego na pożarcie lwom? W nich właśnie odradza się każdy inkwizycyjny katolik a palone czarownice na stosach to Cezarowie którzy pili wino na trybunach i się z tego śmiali. Nie ma ludzi winnych czy niewinnych - jest tylko sprawiedliwość, a sprawiedliwość jest okrutna i bezwzględna.

Gość do grdgk
Wiesz ja wolalabym jednak zostac pobita niz zgwalcona ZDECYDOWANIE gwalt to wieksza trauma (wiem, wiem co powiesz - ze napastnik zgwalicilby mnie tak czy siak a pobicie dostalabtym gratis...trudno, bronilabym sie bo to instynktowne) DLA MNIE GWALCICIEL TO NIEOMAL SYNONIM SADYSTY TZN NIE KAZDY SADYSTA TO GWALCICIEL ALE KAZDY GWALCICIEL TO SADYSTA do tej osoby co to ma tyle zgwalconych kolezanek wiec jest ekspertem w tej sprawie: SMIEM WATPIC W TO ZE CO DRUGA TWOJA ZNAJOMA ZOSTALA ZGWALCONA I ZE SZCZEGOLAMI CI O TYM OPOWIADA no wybacz ale jakies to malo wiarygodne sie wydaje

Gość nelliferidda
armagiedon ten swiat

osobiście uważam że najodpowiedniejszą karą zawsze jest poniesienie konsekwencji i naprawa swojego czynu, w innej sytuacji osoba krzywdząca nie dopuszcza do siebie tego co się dzieje z ofiarą, a tylko bezpośrednia próba naprawy może jej to uświadomić

Gość aganata
a ogladaliscie film "Przebacz"? daje dużo do myślenia

Gość nie do ruchania
Wykastrować i wyruchać kijem tak, aż śmiecia rozerwie na wylot

Gość na 99 9 takkkkkk
Według statystyk policyjnych w Polsce jest mniej gwałtów niż morderstw rocznie . Ale przeciez gwałty nie zawsze są zgłaszane . Proszę, jak kłamiesz powołując się na statystyki. Jesteś strasznie gołosłowny. Akurat ja naprawdę zaglądałam do statystyk policyjnych i jest na odwrót od przynajmniej 10 lat... Morderstw jest stosunkowo mało, a gwałtów zawsze ogrom.

Gość gość
Sama jestem takim przypadkiem wybrałam się raz do belgi busem i zg****ił mnie kierowca jak wsiadałam miły starszy pan w okularkach i oczywiście nigdzie nie wychodziłam pełen bus ludzi i co z tego jak on rozdawał jakieś cukierki po których każdy usnął ja nie zjadłam go poszłam do toalety a jak wracałam zauważyłam go na przednim siedzeniu na facetce nie wiedziałam co robić zadzwoniłam na policje i co jak reszty nie pamiętałam nie chciałam na początku nawet o tym pisać ciężko jest się otworzyć lepiej się pisze o kimś niż o sobie i tak nie pamiętałam że mnie coś z tego spotkało była policja każdy oszołomiony nikt nie ni wiedział jakie mają teraz środki czego nie zakazują przewożenia takich środków powinny być przeszukiwania takich busów bo skoro nie brałam cukierków to musiał mi coś wstrzyknąć wszytko cały dzień z urywkami pamiętałam jak przez mgłę a człowiek wszytko tłumaczy zmęczeniem. Ale wycieku z p nie dało się wytłumaczyć a miała tam jeszcze jedna kobieta taki przypadek co siedziała na przednim siedzeniu i ciąży o której nie wiedziałam i poroniłam, \Nie życzę tego żadnemu wrogowi to uraz do końca życia płacz po nocach i myślenie koszmar na całe życie brak zaufania do kogokolwiek bo przecież zatrzymywaliśmy si na przystankach dwa busy z tej samej firmy jeździło jeden młody czarny chłopak w drugim jechał jako kierowca stał przy naszym busiem czy oni byli w zmowie nie wiem. SPROSTOWAĆ PSYCHIKĘ MOŻNA KOMUŚ KTO DOKONAŁ PRZESTĘPSTWA POD WPŁYWEM JAKIŚ ŚRODKÓW W INNYM PRZYPADKU JEDYNIE BĘDZIE CWAŃSZY I LEPIEJ ZAPLANUJE G***T

Gość gość
Sama jestem takim przypadkiem wybrałam się raz do belgi busem i zg****ił mnie kierowca jak wsiadałam miły starszy pan w okularkach i oczywiście nigdzie nie wychodziłam pełen bus ludzi i co z tego jak on rozdawał jakieś cukierki po których każdy usnął ja nie zjadłam go poszłam do toalety a jak wracałam zauważyłam go na przednim siedzeniu na facetce nie wiedziałam co robić zadzwoniłam na policje i co jak reszty nie pamiętałam nie chciałam na początku nawet o tym pisać ciężko jest się otworzyć lepiej się pisze o kimś niż o sobie i tak nie pamiętałam że mnie coś z tego spotkało była policja każdy oszołomiony nikt nie ni wiedział jakie mają teraz środki czego nie zakazują przewożenia takich środków powinny być przeszukiwania takich busów bo skoro nie brałam cukierków to musiał mi coś wstrzyknąć wszytko cały dzień z urywkami pamiętałam jak przez mgłę a człowiek wszytko tłumaczy zmęczeniem. Ale wycieku z p nie dało się wytłumaczyć a miała tam jeszcze jedna kobieta taki przypadek co siedziała na przednim siedzeniu i ciąży o której nie wiedziałam i poroniłam, \Nie życzę tego żadnemu wrogowi to uraz do końca życia płacz po nocach i myślenie koszmar na całe życie brak zaufania do kogokolwiek bo przecież zatrzymywaliśmy si na przystankach dwa busy z tej samej firmy jeździło jeden młody czarny chłopak w drugim jechał jako kierowca stał przy naszym busiem czy oni byli w zmowie nie wiem. SPROSTOWAĆ PSYCHIKĘ MOŻNA KOMUŚ KTO DOKONAŁ PRZESTĘPSTWA POD WPŁYWEM JAKIŚ ŚRODKÓW W INNYM PRZYPADKU JEDYNIE BĘDZIE CWAŃSZY I LEPIEJ ZAPLANUJE G***T

Gość gość
net nie chce myśleć bo jechała wtedy z nami dziewczynka chyba z 10 lat z matką i mówiła że chyba się trochę posikała do matki ale to by był sukinsyn żeby i za dziecko się zabrać strasznie to przeżyłam teraz wypieram samolot

Gość gość
bo policja nie ingeruje a tak ofiara boi się wyjść z cienia że inni zaczną ją oceniać szykanować nie każdy ma taką siłę żeby przejść przez tyle pytań ze strony policji i to jeszcze sami panowie patrzących się jak na idiotkę i czego tym busem jechałaś a ile osób jeździ do pracy i co czego bo przyjedzie pod dom i zawiezie na miejsce a tam już trzeba kogoś znać by na lotnisko zawiózł, przywiózł beznadziejna sytuacja dla niektórych. Jeśli ktoś był w podobnej sytuacji coś zauważył na parkingach proszę reagujcie ;-/

Gość gość
bardzo współczuję tej dziewczynie pamiętać przemoc strach i świadomość że gdzieś tam komuś oczy posieli znaleźli ciało bo pewnie uciekała chciała policji powiedzieć dlatego ofiary się boją są jak sparaliżowane to uniemożliwia normalne życie czy pracę to straszne...................zniszczone życie dobrze jak mamy kogoś kto potrafi nas wesprzeć

Gość gość
"grdge po 1. nie na prawo i lewo bo nie spotykamy g****icieli codziennie..." ale gdybyś spotykała, stałabyś się dla nich darmową prostyutką byle daliCi spokój? jedna prośba, przejdź na erotyczny :O

Gość gość
nie co dziennie ale raz

Gość gość
i to polskie skrzywione wypowiedzi sama sobie przejdź na erotyczny nawet na takie stronki nie wchodzę ale jak masz potrzebę

Gość gość
może odezwał się jeden z pedofilii usypać kobietę i zrobić z niej dziwkę ale nie z każdej kobity zrobisz latającą na prawo i lewo dziwkę

Gość gość
może żona ci lata i daje co

Gość gość
dla mnie ta grdge cośtam to projekt, mający na celu pokazać, że kobiecie zwisa w jakiej formie seks dostanie, na każdy jest w stanie się zgodzić:O ohydne gówno:O