Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ioewhghe

ile placicie za koncowki do szczoteczki elektrycznej?

Polecane posty

Gość gość
http://allegro.pl/koncowki-do-szczoteczki-3d-white-pro-bright-oral-b-i4054510853.html Polecam tego sprzedawcę!!! Ma bardzo dobrej jakości końcówki. Sam przymierzam się do kolejnego zakupu, bo kończą mi się końcówki z poprzedniej transakcji. Cena też jest bardzo niska, także nic tylko kupować! Nie będę już przepłacał kupując w drogich sklepach.

Gość gość
Ja używam Phillips SonicCare (szczoteczka soniczna lepsza od zwykłej elektrycznej) koszt końcówek 4szt. około 90 PLN. Oryginale końcówki

Gość gość
Kupiłam raz na grouponie zamienniki i nie polecam. Po kilku myciach przestawały się obracać. Zamiast oszczędzić wywaliam kasę błoto.

Ja kupuje końcówki do szczoteczki jak i inne produkty do higieny na superusmiech.pl, bardzo często mają super promocje! W drogeriach zdecydowanie się nie opłaca!!

Jak dla mnie nie są to ceny z kosmosu. W końcu szczoteczkę używa się jakiś czas i ta końcówka też nie jest jednorazowa. A zęby są o wiele zdrowsze i czystsze po myciu szczoteczką elektryczną i można za to zaoszczędzić zdrowie, ładny uśmiech i mieć mniej bolesne wizyty u dentysty.

Gość gość
Ja zamawiam na superuśmiech, w drogeriach rzeczywiście cenowo się nie opłaca :/